arkadaşlar ben cerrahpaşa tıp fakültesini kazandım.yalnız bizim okulun yurdu yokmuş. kyk ya başvurdum yüksek standartlı sıralamam:577 genel yurtlar:1280 sizce bu kyk yurtlarının bana çıkma olasılığı nedir=??bu yutların öğrenci misafirhanesi falan nasıldır?nasıl kalınır? birde cerrahpaşaya yakın özel yurtların şartları ve fiyatları nedir??
Tıpçı adamsın, bu kadar konu başlığını açmana gerek yok. Cerrahpaşa Tıp Fak.nin hiçbir zaman yurdu olmadı ki..
'' kyk ya başvurdum yüksek standartlı sıralamam:577 genel yurtlar:1280 sizce bu kyk yurtlarının bana çıkma olasılığı nedir ''
demişsin ... Bunu burada '' çıkar '' diyen de olur - çok bilmiş gibi - '' çıkmaz '' diyende olur. Bunu sadece o yurda kayıt olan öğrenci sayısı ve KYK belirler. Geri kalanların hepsi BOŞ konuşur.
Ancaaak ; şükür ki iyi üniv. kazanmışsın. Okuluna yakın yurtlar var. İsimleri şahsen bilmem , genelde sadece önünden geçerim .. Ortalama 350-500 TL.. Gene Ancaaak ; belki bu parayı da vermeyebilirsin , seni ararlar ; cemaat yurtlarında da kalabilirsin , baskı da yapmazlar... ( tabi bir süre )
Eski bir Cerrahpaşalı olarak yazdım... kusura bakma..
Not : Mesajımı alıntı yapmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme