Şimdi Ara

Arkadaşlar zor durumdayım ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar Nvıdea gtx 275 amp zotac ddr3 16x ekran kartım var.Kadıkoydekı exa dan bılgısayarı almıstım arkadaslar ekran kartımın garantısı devam etmesıne ragmen ekran kartımı garantıye goturdum bana ekran kartın yonga yanık dıyorlar ve garantı dısı dıyorlar oysakı 2 yıllık garantısı hala dvm edıyor bu nasıl ıstır anlamıs degılım sorunumda su sekılde olmustu normal pc acmıstım pes 2011 oyunu ac dedım o arada ekran karardı yanık kokusu geldı ve bana bu sekılde garantı dısı dıyorlar oysakı ben bu ekran kartını çok yuksek oldugu ıcın sorun yasamıyım dıye aldım ne yapmam lazım yardımcı olurmusnuz arkadaslar?

• Siz kartı garantiye nereye verdiniz? Normalde elektronik bir ürün arızalanınca yetkili servise gönderilir ama zotac'ın türkiyede yetkili servisi var mı bilmiyorum. (ki sanmıyorum)

Zotac ın türkiye distribütörü firma ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Yani ben olsam aynı durumda böyle yapardım :)
  • Bu ne biçim bi saçmalık ya !! Hala bu ve bunun gibi firmalar var mı ? Tek kelime ile rezalet...

1-Eğer kartı aldığın yere görütüp sana anında haber verdiyseler o işte bi iş var demektir.O iş yerinin mudahale imkanı yoktur, hele ekran kartına hiç yoktur.
    2-Tedarikçi firma yazar garanti belgesinde o yeri ara ve yazdıklarını anlat eminim yardımcı olacaklardır.
  • Kesin mersa sistemin işidir bu garanti belgesinde hangi firma yazıyorsa onla irtibata geç bence. Arkadaşın dediği gibi tek kelime ile rezalet.
  • arkadaşlar ben bılgısayarı kasa olarak kadıkoydekı exa bılgısayardan aldım 1.5 yıl oldu bıldıgınız uzere kasayı acınca yanındakı etıkette acarsanız fırma garantısı bıter parça garantısı devam edıyor yazıyor ben ekran kartını onlara goturdum ekran kartıyla (PENTA) ilgileniyormuş ve bana kadıkoydekı exa ya gıttıgımde boyle yanık kartları penta garantı olarak kabul etmıyor dedıler ben dedım eger bu garantıye gırıyosa ney garantıye gıtcek felan dıye baya bır soyledım cunku bu sorun normal pc çalışırken ve sısteme asırı yuklenme felan olmadan durup dururken meydana geldı dedım bu garantıye gırmıyosa ney garantıye gırcek o zmaan ne dıye garantılıdır dıye yazıyorsunuz felan dedım aradan 15 gun gectı ben aradım onları parçanız geldı dedıler gıttım almaya bana dedıler yonga yanmıs g dısı kabul etmıyorlar dedıler exa da daha sonra penta sıtesıne gırdım oradan arızo koduyla bendekı koda baktım ısmım yazıyor yanı pentanın sıtesınde gonderdıgım ekran kartı gozukuyor ne yapmam lazım arkdaşlar ?

• Garanti koşullarına girmiyorsa hiçbir şekilde değiştirmezler.Geçmiş olsun kullanıcı hatası deyip yollarlar direk garantiye kabul etseler dahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 14 Şubat 2011; 22:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Garanti koşullarına girmiyorsa hiçbir şekilde değiştirmezler.Geçmiş olsun kullanıcı hatası deyip yollarlar direk garantiye kabul etseler dahi

volkanbey dedıgım gıbı kart normal bır sekılde kendıglınden yandı yuksek grafıklı bır uygulama dahı acmadım dusunursek garantıye gırmesı lazım cubku ortada benlık bır durum yoq 15 senedır ppc kullanıyom 4 tane pc kullandım hıc boyle bır sey basıma gelmedı dertlı olmamda sundandır sırf yusek grafık elde edeyım dıye 6oo ytl yakın para verdım ve faydasını goremeden resmen elımde kaldı kart hemde durduk yere akıla gelen sey aslında tuketıcı haklarına sıkayet etmek ama baska bır care varmı bılmıyorum yardım dersenız sevınırm arkadaslar sorununda yonga setı yanık oldugunu yazmıslar kartın ustune eger taır ucuz bısıyse yaptırım bunun hakkındada bılgısı olaan arkadaslar varmı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- peki power supply ekran kartını kaldıracak güç e sahip miydi?
    2- siz kasayı açıp ekran kartını söküp takma vb muamelede bulundunuz mu?
    Ayrıca;
    Yüksek çözünürlükte bir oyun açmış olsanız dahi yandı ise garantiye almak zorundadırlar. Sonuçta siz o kartı süs olsun diye almadığınıza göre kullanıcaksınız.Haklarınızı arayınıp aldıgınız firmayla gerekirse de teknik servisteki yetkili kişilerle irtibata geçiniz.
  • Pentanın sitesine girin orda telefon numaraları var arayın operatorden teknik muduru baglamalarını isteyin yoksa teknik servisteki en yetkili kisiyi isteyin ona derdinizi anlatın ama oldugu gibi anlatın ordaki adamlar laf yapmazlar siz nederseniz ona gore durumu anlatırlar.Zotac ekran kartlarını distribitörü pentadır eger ordan sonuc alamazsanız zotac turkiyeye iletisime gecin onlara gelisen olayları anlatın sistem ozelliklerini kac senedir pc kullanıcısı oldgunuzunu vs soyleyin hani deyin oc. falan yapmak istemedigim için gidip amp serisi aldım simdi yonga yanmıs deniyor diyin diger parcalarda bir sorun olmadıgını sadece ekran kartında sorun oldugunu ve bununda oyunu acmak istedigim zaman oldugunu belirtin.Eger yokmok derlerse bildigim butun sikayet sitelerine durumu bildireceginizi tuketici hakmesine kadar gideceginizi bildigim herkese firmanızın nasıl bir firma oldugunu anlatacagınızı belirtin birazda goz dagı verin uzlasmaya varmazlarsa.Deneyin sansınızı distiribitğrlerin cok fazla imkanı var zamanında cok garantisiz seyi garanti kapsamında rica ile yaptırmıstım bir cok firmada onlarıda ikna ederseniz yardımcı olurlar.

SAYGILARLA

• carsın bey

ben bılgısayarı kadıkoydekı exadan ozellıkle her parçasını yetecek sekılde yuksek aldım power suplly sorun cıkmasın dıye ozellıkle pahalı oldugu halde 700watt aldım ekran kartım yıne oyle gıgabyte en ıyı serılerınden arkadaslar ben dedım nasıl kabul etmezler exadakıler bana dıyorkı penta sırketı boyle sorunu voltaj dalgalanmısndan yanmıstır deyıp gerı cevırdıgını soyledıler ama dedıgım gıbı benlık bır durum yoq orta dedıgnız gıbı ocz ıle ugrasmamk ıcın sırf amp kart aldım yarın dedıgını gıbı pentayı arıcam arkadaslar kart resmen hıc faydalanamadan elımde aklmıs durumda :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.