bir gün 3 arkadaş kafede oturuyoruz. karşı masada 2 kız var. benim arkadaşlar aşık oldu bunlara. bir süre sonra arkadaşlarım kızların yanına gittiler. kızlar bunları azarlamışlar falan bizimkilerin gücüne gitmiş çok utanıyorlar. çıkarken ben telefonumu masada unuttuğumu fark ettim ve hemen yukarı çıktım. telefonumu aldım arkamı döndüğümde kızlar yanıma gelmiş. tanışalım mı falan dediler. ne olduğunu anlamadan kızlarla oturmuş koyu bir muhabbete dalmışız. arkadaşlarım geldi napıyorsun dediler. biz arkadaş değilmiyiz yarım saat önce bizi azarlayan kızlarla konuşuyorsun. hemen terkettiler orayı peşlerinden koştum yetişemedim. senelerdir kankayız nasıl barışabilirim onlarla?
ilk hikayem
bence son hikayen olsun
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
bence son hikayen olsun
+1
Gerçekse ayıp etmişsin , telefonu almaya çıkıp , arkadaşlarını azarlayan kızlarla muhabbete dalıyosan arkadaşların doğru yapmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
bence son hikayen olsun
Olm nasıl sinirlendik lan seni öyle görünce. Lan dedim !! nabıyosun lan !! dedim buna. Bu tabi bırak bizi görmeyi kızı bile göremiyor içine düşmüş kızların. Kızlarda ay kıro falan sizene çocuktan triplerinde. Biz tuttuk bunu kolundan, aldık telefonuda masadan çıktık dışarı. Ama bu ne olduğunun farkında değil. Yanımdaki arkadaş 2 tokat attı, kendine geldi bu noluyo falan, salağa yatıyor. Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledik ama ..lemedi bile. şimdi gelmiş forumlarda dertleşiyor.
hikayeyi biraz uzatıp biraz heycan katarsan birdahaki sefere evet alırsın ama ben HAYIR diyorum
sonra uyandın veeeeeee
quote:
Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN
hikayeyi biraz uzatıp biraz heycan katarsan birdahaki sefere evet alırsın ama ben HAYIR diyorum
tamam bir dahaki sefere öyle yaparım
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme