Şimdi Ara

Arkadaşlarla Yapılmıyor:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Halihazırda ADSL kullanmaktayım..Aynı şehirde ADSL kullanan başka arkadaşlarımla birbirimize PC Anywhere tadında bağlanmak istiyoruz..Ancak bir türlü yapamıyoruz..Bi yolu yordamı varsa ve aranızdan bu satırları okuyan biri "Olum, onun için..............lazım" felan diyosanız bi iki tıklayıp yazın lütfeeeeeen!

• oncelikle iki bilgisayarada bu programın kurulu olması lazım.. ve bu program aracılığıyla giriş yapmak istediğiniz port numaralarını iki tarafta yada bağlanılacak taraf modeminden ayarlamalı..

mesela oraya statik ip kullanıyorsa onu giricek ve yerel ip numarasına port numaralarını yonlendiricek bazı modemlerde güvenlik duvarları sorun çıkarabilir. o zaman ya güvenlik duvarının ayarı yapılacak yada kapatılıcak. sonrasında zaten giriş için bütün ayarlar yapıldığından rahatlıkla giriş yapıla bilinicek. eğer ben bu ayarların nasıl yapıldığını bilmiyorum diyorsan o zaman kendi modemine gore ayar tablolarının bulunduğu bu siteyi bir incele.

http://www.portforward.com/routers.htm

ha bu siteden ben bişi anlamadım diyorsan o zaman adsl modem marka ve modelini yazda sana buradan tarif edelim. kolay gelsin.

• Eyvallah kardeş, saolasın..Peki kablonet bağlantısı varsa ne yapılabilir?
  • kablonet konusunda bilgili değilim iç kullanmadım ve hiç ilgilenmedim. modemlerinide tanımıyorum.. bu nedenle yardımcı olamicam.
  • Oldu kardeş, çok ama çok saol ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.