Şimdi Ara

ARKADŞLAR ARAÇ ALIYORUM;2012 OPEL CORSA 1.3 CDTİ COLOR EDİTİON-2011 FORD FİESTA TİTANİUM XPAKET:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoop_-_ -- 4 Haziran 2012; 9:58:38 >

• arkadaş, piyasaları hemen hemen aynı popüler araçlar.fiyat farkı yüzünden, burun farkıyla ,corsa alın diyorum.
  • evet bende öyle düşündüm..fiestanın fiyat farkının tek sebebi sanırım iç donanımınn biraz daha dolu olması..
    teşekkür ederim yorumun için arkadaşım..
  • İkiside çok yakın araçlar, ölçüleri de çok yakın. Yükseklik olarak Corsa önde. Model yılı ve yaptığı kilometre olarakta avantajlı olmasına rağmen daha ucuz. Bu yüzden Corsa.
  • Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al . İki araçta pişman etmez.
  • Titanium X Paket Var Arkadaşımda Çok Güzel Araba Bence.

Bugün Baktım Yakıtı 6.3L /100 km. Yaklaşık 6-7.000 de Araba.
  • Fiesta. Daha donanımlı, daha güvenli, daha üstün yol tutuşa sahip, daha yeni ve "bence" tasarımı daha üstün. Tabii Fiesta'nın da dizel olduğunu var sayıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiesta cok daha iyi. Fakat saglamlıkta corsa. Yakıt biraz da olsa corsa daha iyi. Ama fiesta alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside çok hoş araçlar ama corsanın kasa değiştireceği konuşuluyor bu nedenle fiesta tercih edilebilinir.
  • Ford Fiesta daha iyi ve daha donanımlıdır. Opel makyajla arka camları otomatik yaptı mı bilmiyorum ama bu sınıfta birçok araç standart cıtayı yükselttiler ama opel hala aynı derece koruyor. Az yakar vergisi ucuz alım maliyeti ucuz corsa ancak bu şekilde düşünülür.
  • Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda hareket edeceğim..
  • ikisi arasında kaldığımda bende kesinlikle corsa derim.
  • Benimde ikisi arasında tercihim Corsa olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.