Şimdi Ara

Arkamdan iş mi çeviriyorlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün baklavasına okey oynamıştık ama son anda benim hatamdan dolayı kaybettik. Oynadığım adamların hepsi tanıdık. Ben zaten bir şeyine oynamayalım demiştim ama herkes oynayalım deyince tamam dedim. Neyse konuya geleyim. Bugün okey oynadığımız arkadaş bana mesaj attı abine haber versene işimiz var gelsin diye. Ben de tamam haber verdim diyince tamam bekliyoruz dedi. Abimde oynamıştı geçenki okeyde. Okeydekilerden birisi de en yakın her şeyi beraber yaptığımız dostum. Ona bugün diğer arkadaşın abimi çağırmasından 1 saat sonra baska bir konuyla ilgili mesaj attım. Normalde görürdü her zaman ama bugün 3 saattir cevap vermiyor. Geçen de okeyi bu satatlerde oynamıştık ve 3'te bitirelim kararı almıştık. Annem abimi sahura çağırdı abim 3'te geleceğim dedi. Tam tamına 3 tane olay gördüğünüz gibi. 1. si arkadaş abimi çağırdı ve ben ona tamam haber verdim diyince bekliyoruz dedi 2. si en yakın dostum mesaja bakmıyor 3.sü abim geçenki bitirdiğimiz saatte gelecek. Biraz komikli bir konu gibi dursa da gerçekten çok bozuldum. Kaybettik diye bana haber vermeden oyunu baştan almak nedir? Sizce de anlattıklarıma göre arkamdan iş çevirip okey oynamıyorlar mı? Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Abim gelip söylese biz tekrar oynadık diye sizce ne tepki vermem gerekiyor? O gelip demese bile ben kendim sorayım mı ne yapayım ? İçimde öfke var ama bunlara nasıl davranırsam iyi olur? Bir daha görüşesim gelmiyor açıkçası ve hiç onlara bu muhabbeti açmadan ilişkiyi kesmek en iyisi gibi. Yakın dostuma bunu yaptıklarından emin olduktan sonra bundan sonra sana güvenemem. Onlar söylemese bile sen neden bana söylemiyorsun diye sitem edip mi ilişkiyi keseyim yoksa hiç konusunu açmadan sessizce onunla muhattabı keseyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 4 Mayıs 2021; 2:41:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• en iyisi abine sormak. Eğer söylediğin gibi okey oynuyorlarsa seni cagırmadan, onlarla olan ilişkini bi gözden gecir bence. Benimde yakın arkadasım beni sattı anlıyorum ne yasadıgını

• Yaşlar kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 21 iz hepimiz

• Monoman kullanıcısına yanıt
    Abim gelip söylemedi ama sormak da istemiyorum açıkçası çünkü kafaya takıyormuş ve önemsiyormuş gibi gözükmek istemiyorum. Bundan sonra mesafeli davranmaya özen göstereceğim. Konuda en yakınım dediğim arkadaşım başka konu ile ilgili mesaj attım demiştim ya hani, hâla cevap vermedi ama story atmayı biliyor. O yüzden bundan sonra herkese haddinden fazla değer vermeyi bırakmak gerek yoksa gördüğünüz gibi kafaya takıp üzülüyor insan. Çok önem vermeseydim çok da üzülmezdim.

• Sana yol vermişler hocam özet bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yaptılar mı kanıt yok ama görünen bu sanırım ve değer verdiğin insanlardan bunu görmek insanı üzüyor. Bundan sonra onlara karşı mesafeli olmaya özen göstereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 4 Mayıs 2021; 20:44:59 >
  • Umarım hayatın boyunca bu tarz tırt dertlerin olur :)

Sal gitsin yahu, bunu karşı tarafa desen ne ara bu kadar tribe girdin de komplo teorisi kurdun diye dalga geçer.

Senin yapman gereken şey bu durumu alaya vurman aslında.

• Yeni arkdaşlar bulmaya çalis onlardan hayır gelmez artık geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.