Şimdi Ara

ARKDAŞLAR BANA ACIKLMA YAPIN PLS!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR BEN YENİ CHAR ACMAK ISTIYORUM AMA NELERE VERECEM BİLMİYODUM Bİ ELİMDE KALKAN Bİ ELİMDE KILIC OLUCAK AMA HANGİ SKİLLE VERİCEMİ BULMUYORUM NEYE VEREYİM BANA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM

• Kılıç kalkan olcaksan Weapondan Bicheona Full Str OLcaksan Fire Full İnt olcaksan Lighting fire . Hybrid olcaksan Cold wer.

Not: Ben Sword Hybridim LeveL 30 a kadar 2int/1str LeveL 30 dan sonra Full int gidiorum. Kimileri kotü dio kimileri ii dio bende anlamadım. AmA Çok uyuz bi buzum var. PvPlerde fena sayılmam. Nukecilere BloK yaptım mı hiç shansları yok... Böle işte seçim sana kalmısh...
  • arkadasım sword ve blade dıye ıkı ayrı sılah var birbirine benzeyen bunlara dıkkat et str olacaksan blade ınt olacaksan ınt kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_King -- 4 Ağustos 2006; 17:37:22 >
  • ben sana böyle acıklıyayım .
    ölumsuz olmak ıstıyorsan : full str blade cold/fire
    ölümcul olmak istiyorsan : full ınt sword / spear

ama bence en iyisi glavie çünki: skil dagılımı kolay dmgsi ii mvp de orta duzeyde bir char pvpde ise ön sıralarda yer alır
    KARAR SENİN
  • BEN CHARI ACTIM ŞİMDİ FORCE FORCESUNA VERDİM Bİ TEK STR YİDE 2STR/1İNT VERDİM YAN SKİL OLARAK COLD DA ACAYIM MI YADA HANGİSİNİ ACAYIM SİZCE BİDE SKİL SIFIRLATMA VARMI VARSADA NASIL ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.