Şimdi Ara

Arkdaşlar bu araç alınır mı biraz acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iyi anlayan arkadaşların düşüncelerini alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realwest94 -- 19 Şubat 2020; 1:4:46 >

• şehir ici araçı olarak cok iyidir 1.3 zaten az yakar parca boldur sıkıntı yaşamassın b segmentinin en iyi araçlarından biridir city modu arızası muhabeeti vardı 2010 yılında cozuldu galiba bide kronik olarak sag gogus airbagi catlar hocam dışardan

ek olarak active boş pakettir navigasyon yeri dijital klima ve deri vites topuzu yoktur arka camlar manuel kapak jant gibi bu araçta oldugu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 18 Şubat 2020; 23:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

şehir ici araçı olarak cok iyidir 1.3 zaten az yakar parca boldur sıkıntı yaşamassın b segmentinin en iyi araçlarından biridir city modu arızası muhabeeti vardı 2010 yılında cozuldu galiba bide kronik olarak sag gogus airbagi catlar hocam dışardan

ek olarak active boş pakettir navigasyon yeri dijital klima ve deri vites topuzu yoktur arka camlar manuel kapak jant gibi bu araçta oldugu gibi
    Anladım hocam peki ilandaki aracın fiyatı punto evo için uygun mu ve bu araçta belirttiği gibi esp yok sanırım .
  • alınır..
  • Km biraz düşürülmüş gibi geldi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Realwest94 R kullanıcısına yanıt
    esp ve yokuş kalkış yoktu kendim eski evo kullancısıyım bende yoktu en azından :) km bence cok fiyat olarak 60 lira olmuş puntolar cok şaşırdım yılda 20 bin yapsa 8 yılda 160 bin km dizel icin normal lakin 200 bin ustu sıkıntı cıkartabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 18 Şubat 2020; 23:25:13 >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    km düşürüldüğünü nasıl anladınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ettim var diye belirtmiş özelliklerde bide
  • Kaporayı gönderdim kardeş çok sağol. Şaka bir yana aracın görünüşü iyi tabii bir de gidip incelemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 19 Şubat 2020; 0:39:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.