Şimdi Ara

Arkdaşlar duydum habere göre Test server ı kapanıormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağlamak gelior içimden daha yeni lvl 59 omuştum

• kesin kapanacak zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A2550B57

Bu mesaj silindi.
    cyhper mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

cyhper mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

cyhper mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

cyhper mi?

Alıntıları Göster
    quote:

cyhper mi?

Yok la..

PB Test server ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverPriest

quote:

cyhper mi?

Alıntıları Göster
    beyler sabahki restart da ben orc olarak girdim ve şu an oyuna giremiyorum surc... bişeler dio sebebini bilen varmı bana bi yardım edin nasıl düzeliir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil_is_Magic

beyler sabahki restart da ben orc olarak girdim ve şu an oyuna giremiyorum surc... bişeler dio sebebini bilen varmı bana bi yardım edin nasıl düzeliir bu

Alıntıları Göster
    O serverda neden o kadar ilerlenmeye çalışıldı anlamadım.kısa süreliğine açıldığı belliydi bence orda sadece 30a kadar falan kasıp zevkini alıp bırakmak lazımdı.boşuna zaman kaybı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRaconteur

O serverda neden o kadar ilerlenmeye çalışıldı anlamadım.kısa süreliğine açıldığı belliydi bence orda sadece 30a kadar falan kasıp zevkini alıp bırakmak lazımdı.boşuna zaman kaybı...

Alıntıları Göster
    Successfully connected to b3 server but failed logging into the game.(255)
    sanırım ilk girdiğimde basarsam giriyo oyuna relog yaparsam giremiyorum serverlere
    anlamayanlar için sabah restart atılmıs açtım oyunu human mı karusmu olmak istersiniz sayfası geldi serverde charı ilk açtığımızda oldğu gibi ben humanım normalde orc olsun dedim ve orc olarak açtım charı o gün öle oynadım çıktım 1 2 saat sonra girmeye çalıştım yelik yok edanadan girdim relog yaptım beramusa geçerken bu yazı geldi Successfully connected to b3 server but failed logging into the game.(255) nedir nasıl düzelir yardım cı olun lütfen

• quote:

sanırım ilk girdiğimde basarsam giriyo oyuna relog yaparsam giremiyorum serverlere
    anlamayanlar için sabah restart atılmıs açtım oyunu human mı karusmu olmak istersiniz sayfası geldi serverde charı ilk açtığımızda oldğu gibi ben humanım normalde orc olsun dedim ve orc olarak açtım charı o gün öle oynadım çıktım 1 2 saat sonra girmeye çalıştım yelik yok edanadan girdim relog yaptım beramusa geçerken bu yazı geldi Successfully connected to b3 server but failed logging into the game.(255) nedir nasıl düzelir yardım cı olun lütfen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Devil_is_Magic

+112 aynen beni anlatmışın

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Orjinalden alıntı: Devil_is_Magic

+112 aynen beni anlatmışın

Alıntıları Göster
    yardım lütfen aradım ama başka bi yerde de bişe söyleyen yok beyler yardım lütfen

• quote:

yardım lütfen aradım ama başka bi yerde de bişe söyleyen yok beyler yardım lütfen

Alıntıları Göster
    hemen kapanmaz daha 70 olan yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktopraklı

hemen kapanmaz daha 70 olan yoktur

Alıntıları Göster
    ya kapanmıcak sallamayın mayısın 4 ümü 5 imi ne öyle bişey bu test serverı failed werdiği zaman hemen kapancak sanıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNin

ya kapanmıcak sallamayın mayısın 4 ümü 5 imi ne öyle bişey bu test serverı failed werdiği zaman hemen kapancak sanıyosunuz

Alıntıları Göster
    biri nerden yüklendiini yazabilirmi plz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuspower

biri nerden yüklendiini yazabilirmi plz

Alıntıları Göster
    knightın sitesine giriyosun Latest News yazan yerin altında Game Copying Characters over to PunkBust... yazan yer var ona basıyon download ediyon yaklaşık 1.48 mb

eeeeeeeeeee
    benim soruma cevap vercek yokmu char elden gitcek beyler bi yardım edin
  • quote:

knightın sitesine giriyosun Latest News yazan yerin altında Game Copying Characters over to PunkBust... yazan yer var ona basıyon download ediyon yaklaşık 1.48 mb

eeeeeeeeeee
    benim soruma cevap vercek yokmu char elden gitcek beyler bi yardım edin

Alıntıları Göster
    valla beyler bu server sadece 80 skilleri yoğun bi şekilde kullanılsın die açılmış her characterden(priest,warrior,rogue,mage) 80 olmadan kapanmıcakmış yani daha en azından 1 ayı var merak eylemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnattsol

valla beyler bu server sadece 80 skilleri yoğun bi şekilde kullanılsın die açılmış her characterden(priest,warrior,rogue,mage) 80 olmadan kapanmıcakmış yani daha en azından 1 ayı var merak eylemeyin

Alıntıları Göster
    yaw adı üstünde test serveri sonunda kapanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizz

yaw adı üstünde test serveri sonunda kapanacak.

Alıntıları Göster
    yaw arkadaşlar ben bu test serverını indirdim fakat server listesinde test server ı ile ilgili bişey
    göremedim lütfn yardım edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar_tex

yaw arkadaşlar ben bu test serverını indirdim fakat server listesinde test server ı ile ilgili bişey
    göremedim lütfn yardım edebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    test serverini kurduktan sonra masaüstündeki knight online kısayoluna sağ tıkla özelliklere gir orda hedef bulu seç açılan klasörden pbtest.exe e gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizz

test serverini kurduktan sonra masaüstündeki knight online kısayoluna sağ tıkla özelliklere gir orda hedef bulu seç açılan klasörden pbtest.exe e gir

Alıntıları Göster
    kurdum öle bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre06

kurdum öle bişi yok

Alıntıları Göster
    adı üstünde test ederler beğenirlerse sürerler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.