Şimdi Ara

Armour ve Weapon enchmant la upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu scrollarin kullanımı normalde 3' e kadar basıldığı söyleniyor.Fakat bu forumda 16 veya 25 e kadar basanlar olduğunu gördüm bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. Bu arada duyduğum server düşerken yapılan uyarıdan sonra bunlardan bolca basabiliyorsun denildiği bu doğrumu varsa başka yöntemi açıklarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

• bende çok merak ediyorum nasıl o kadar yükseltildiğini.
    ama server düşerken meselesini bilmiyodum. bi denemek lasım
  • walla arkadaslar bende daha +7 ye kadar basabildim
    onu yapana kadarda 3-5 silap ucmustur yanıı
  • bu enchant muhabbeti hakkinda dolu hurafeler var.birisini soliim silahi +3 yaptiktan sonra biraz kullanip eskitmen gerekmiş bu eskitmenin bi suresi varmiş eskittikten sonra +1 daha basiomusun sonra yine eskitip +1 daha basiomusun bu işlemle +25 e kadar gidiomus ama ben bunlara inanmiom.tamamen sans isidir bence bu enchentleme muhabbetiserver duserken basma olayina deginiim ole biside yok server duserken bastiginda silahin veya armorun kirilirsa eger servera restart atilirsa iteminin saglam olarak yeniden geri gelme olasiligi var tabi ama bu olasilik % kactir bilmiom...

• istediğin kadar basarsın ama şansın da yaninda olması lazim,bn bikere bi kilica 10 bastim 11 de kiliç elimde patladı sen istediğin kadra bas ama dikkat et patlarsa coooook paran gider yapdimci olduysam ne mutlu ii oyunlar
  • oynadığım serverda rateler çok yüksek olduğu için (5000x) gerçekten çok param oluyor
    20dk da 2 milyar para kazanabiliyorum.dolayısıyla çok fazla enchant yapıyorum
    benim taktiğim 3 yada 4 tane aynı silahtan alıp önce +3 e basıyorum
    sonra sırasıyla basıyorum kesin +6 2 tane oluyor
    sonra sırasıyla basıyorum +8 felan olur bitanesi
    eğer daha ileriye gitmek isterseniz başka bir item alıp (mesela ucuz bir jewel) bunu yakıp basın
    olmazsa yabancı bir forumda okudum, daha denemedim ama.

serverın enchant ratesi 50 ise diyelim
    bir sayım varmış sürekli serverda mesela siz enchant yaparken 50 den aşağıysa olur, 50 den fazlaysa olmuyor
    dediğine göre +4 e olursa ritim tutun tam 2 saniye sonra basın, sonra 2sn bekleyip yine basın, tabi serverda lag yoksa böyle ritm tutturarak yapabilirsiniz diyordu
    en yakın zamanda deniycem, sonucu yazarım

• lvl atlama ışığında basiliomuş galiba ama hiç dene demedim ondan paranız varken denemenizi tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Plan Staff Of Herding Bug'i
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem inanmıyorum ama her denilenide denemekten geri kamıyorum Ne demişler fala inanma falsız da kalma, onun gibi bişey işte.
  • wallla rus lar bi program kullanıo ismi tr turner mı ne bi rus soledi banada.ama nerden bulurum nası çalışır hiç bi fikrim yok.ayrıca programın ne iş yaptınıda bilmiom tam olarak.benim +25 yapma şeklim genellikler kırmızı noobları lootlamak:D
  • yaw bana da hepsi hurafe gibi gelse de silah eskitmek gercekten işe yariyor. bu yontemle +7 e kadar hic kırmadım. +12 ye kadar falan, max 1-2 tane kırılıyor. ama reel olarak ihtimaller sabit tabii. aşşagı yazıyorum.

+4 66.67 %
    +5 44.44 %
    +6 29.63 %
    +7 19.75 %
    +8 13.17 %
    +9 8.78 %
    +10 5.85 %
    +11 3.90 %
    +12 2.60 %
    +13 1.73 %
    +14 1.16 %
    +15 0.77 %
    +16 0.51 %
  • aslında banada bilinen yöntemler her ne kadar saçma gelsede bi kere şu eskitme yöntemini denedim.denediğim server c1 di ve karakterim dwarf idi.+14 e kadar geldim her lvl atladığımda +1 basıyodum +15 de patladı

+4 66.67 %
    +5 44.44 %
    +6 29.63 %
    +7 19.75 %
    +8 13.17 %
    +9 8.78 %
    +10 5.85 %
    +11 3.90 %
    +12 2.60 %
    +13 1.73 %
    +14 1.16 %
    +15 0.77 %
    +16 0.51 %

bu listeye bakılırsa ben bu kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum %1 %2 leri 4 5 kere üst üste tuttarmak evliya işidir be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereci -- 10 Ocak 2006 11:27:42 >
  • yaw arkadaşlar şu silaha basma işini nasıl yapıyoz herkes bişi basıyo ben yeni sayılırım öle arap tvsi izler gibi okuyom yazılanları bişi anlamadım yardım edebilecek bi arkadaş varmı acep
  • oynadigin serverda gmshop varsa orada scrolls secenegi var.ordan silaginin gradeine gore scroll alion ve inventory e gecion orda scrollara sag tiklion sonra silahin ustune getrip sol tiklion ve +1 olmus oluo.+3 e kadar kesin oluo ve ondan sonra sansin yaver giderse +15 falan yaparsin.ben bisi buldum +1 basiom sonra gidiom moblari kesiom biraz sonra geliom bi +1 daha basiom ole ole +19 s grade dagger yaptim
  • arkadaşlar size bi sır veriyim. l2x de titanda armorlar +4 oluyo.hemde hiç kırılmadan.
    ben bütün s setleri ve jewelery leri 4 yaptim hiç kırılmadi.
  • ben 7 yaptim yüzük setlerini ama sunu söyliyim titan da donate olan adam herzaman senden her halukarde üstündür benm basabildigim silah 16 3 KERE 17 denedim hep patladı en sonunda oyunu biraktim +25 e kadar basmak diye bir sey yok 25ler donate oluyor yani adminin cebine yaklasik s grade bir silah icin 300 dolar koyarsan +25 bir silahın olabilir ben 2 senedir extremedeyim ve ben rüyamda bile göremedim 25i hic bir türkdede. Su an ialde oynuyorum (server)aria sadece 1 ay oluyor lvl 80 +25 q.r bow +25 d.c set ve +25 jeverly eger gelicek olan varsa yardımcı olabilirim ne cok kolay ne cok zor bir server sadece iş hile baska yolu yok.Yapmasydım hala ecnepi ing piclerine ezliyo olucaktim.....

• Ya ben aria yi rollback ten sora (rollback demiimde tum acc lar silindikten sora) biraktimsonra server tekrar açild,girmeye caliştim kaç tane acc aldiysam,hiçbiri çalişmadisonra onu çozemedim bi turlu 50 kere L2 yi kurdum bi partc yaptim bi kendi updaterini çaliştirip denedim olmadi olmadi olmadibu arada harbiden helal olsun ben o serverda Dual sLs yi +10 yapacam die g.tumu yirtmistim +20 we üzerini saten hayal edemiyorum o serverdaama eer ki yardimci olabilirseniz kurulum konusunda seve seve gelirim ael2 ye

(bu arada bufflar dance lar hala 2 saatmi sürüyo we eskiden olduu gibi paso server fullmü?sürekli lag mi oluyo hala?paso down oluyomu server?)

• GEL tabi nedemek büstümdekileri ben basmadım yanlız hatırlatayım ustum ve silah donate orda 19 a kadar basabirisin en fazla ama cok zor 20 tane 16 silahın olması lazim :) Ben aria serverinda bir bug buldum sınırsız para gel sana hileyi söyliyim istedigini yap hileyi buldugum gün giranda ticareti batırdım ne bulursam aldım:)isime yarar yaramaz herseyi sonra bıktım al al nereye kadar can sıkıntısına silah patlatiyorum gelirsen OYUNDAKİ nick Petruchi pm atman yeterli
  • www.ial2.com sadece en bastaki dosyayı indir ve sitem dosyasının icine at o kadar
  • yasamakistemem aria server C3 tü dimi?
    bende C3/C4 kurulu simdi yeni bi C3 kurmam mi gerekio?
  • c3 ÜZERİNE kur su anki c4 sadece yama farketmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.