Not: Hassas içerik... x (formerly twitter) Medyanın Elli Tonu (@Medyanin50Tonu) on X https://x.com/Medyanin50Tonu/status/1822252415564800181Arnavutköy'de Eslem Sokak'ta iddiaya göre 2 yıldır boşanma aşamasında olan Harun G. (40), ve eşi Serpil G. (35) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. SOKAK ORTASINDA CİNAYET İŞLEDİ Harun G., sokakta silahla ateş ederek Serpil G.'yi vurdu. Serpil G. olay yerinde hayatını kaybetti. Harun G. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Halk TV < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ağustos 2024; 17:26:9 > |
Arnavutköy'de kadın cinayeti! Tartıştığı eşini sokak ortasında ateş ederek öldürdü.
-
-
Eşini öldüren katile linç girişimi:
x (formerly twitter)Susarsan_Kaybedersin (@Susarsan_K) on Xhttps://x.com/Susarsan_K/status/1822275278866919856
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ağustos 2024; 17:38:51 > -
İnsanlarımız ne ara yaratığa dönüştü böyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet karisini olduruyor, kendini de gebertiyor, valla o bile azicik saygiyi hak eder. Bu kadin kacarken vuruyor, olmus hala sikiyor, sonra millet lince gelince de yere birakiyor kendini.
Bu oyle boyle namusunu sahip cikamamis bir arkadas degil, bunu 1 gun dahi hapiste tutan devlet halkini hice sayiyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadına şiddet devam ediyor. İmamdan imama kaçan kadına da adamı da öldürme emri bile vermişler ...
kamudanhaber.net:memurlar,öğretmenler,polisler,kpss,ilan,son dakika haberDiyarbakır'da ağızları açık bırakan olay! İmam imamın eşini kaçırdı aileden ölüm talimatı geldihttps://www.kamudanhaber.net/diyarbakirda-agizlari-acik-birakan-olay-imam-imamin-esini-kacirdi-ailden-olum-talimati-geldi -
geçen onun konuusnu açmıştım üstad...
harbiden Akp iktidarında "ultra ahlaklı" bir ülke olduk ha. tabi yerseniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ağustos 2024; 19:3:50 > -
x (formerly twitter)DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xhttps://x.com/Darkwebhaber/status/1822288133875994733
Artık sokakta kadın cinayetleri, şiddet normal oldu. Malum kesim için bu bir sorun değil, tam tersi istenilen bir durum olduğu için ülke bugün bu halde.
-
Konunun içeriğini bilmeden adama laf söyleyemem.
-
Konun içeriği ne olursa olsun kimse kimseyi öldürme hakkını kendinde bulamaz
Bi boşanma sureci 2 sene surerse olacağı bu
Amerikada 1 imza ile bosaniyon bitti gitti böyle olmalı
Seks ve aşk içgüdüsü asla durdurulamaz
İki kişi birbirini sevdiyse onları ölümle bile korkutaman
Biri imam diğeri imam esi ultra muhafazakar ve dindar olmalari gerekirken Tanrıyı bile umursamayip kactilar ve muhtemelen kaçtıkları anda umarsizca birleştiler cilginlarca hemde
Toplum ne kadar bastirirsa bastirsin yolu yok insanlarin azginligini durduramazsin
Annesine kadar saldıracak kekoyla kizin isi ne?
Türk kızları düzgün insanlarla birlikte olmayi reddedip cakal cukalin yanina yanasirsa olacagi bu
Mesela konu içeriği ne olsa adamı haklı görürsün öldürme konusunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katilin ilk ifadesi çıkmış.
Kadın çocuklarına bakmak istemiyorsa baba olarak sen bak madem. Veya bakamıyorsanız verip devlet baksın. Hem 2 senedir kadından boşanmıyor hem çocuklara kadın baksın. Ne güzel dünya ya birde üstüne öldür. Orada polis neden silahını bırakmayınca indirmez ki böylesini. Veya kalabalık linç etmeye çalışırken neden elinden alırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Ağustos 2024; 23:46:47 > -
Görmüştüm yazayım da ne yazayım dedim :/ Görür görmez o konunuza anca "öne çıkar " dedim. İmam karı sa böyleyse ve bunu kabul eden o diğer imamı da ayrıca ele almak lazım ... Gerçi buna benzer nice örnekleri de yakın tarihte gördük : Evine değil Camiye kadın atıyor işi pişiriyor bölge insanı anlıyor kapıya dayanıyor istifini bozmuyor bitiriyor kadın da içerden çıkıyor başörtülüymüş ... Kadın sanırım Müslüman ... Sanırım diyorum ona göre ...
Günümüzde en çok ahlakçılık yapanlar esas en büyük ahlaksızlığı yaşayanlardır. O yüzden bu tür o kadar çok olaya denk geliyorum ki sırf bunları tek tek ele alsam başkaları da benim için ne deri bile düşünür oldum yani el alem ne der kendime ahlak meselesi olunca diye ... Ama bazen de tutamıyorum içimden geliyor bahsediyorum yazıyorum ...
ınternet haberİmam camide başka bir kadınla basıldı! Müftü, 'dini nikahları var mı araştırıyoruz' dedihttps://www.internethaber.com/imam-camida-baska-bir-kadinla-basildi-muftu-dini-nikahlari-var-mi-arastiriyoruz-dedi-2281044h.htmToplumda temel seviyede kutsal sayılan ibadethanelerde karın/ eşin dahi olsa kutsal mekanda cinsel ilişkiye girilmemesi gerektiği bilmeyen imam ve kadın ayrı bunları soruşturanlar neymiş evliler mi diye araştırıyorlarmış :) ... Karındır diye heryerde ilişki mi yaşanır üstelik Camii ...
veryansıntvEşi anlattı... İmamı camide kadınla yakaladıhttps://www.veryansintv.com/imam-camide-bir-kadinla-basildi/İmam Yusuf Ziya S .... Basıldılar ...
Her gün ilişki yaşıyorlar. Olay aslında düzenli bir hayat haline getirmişler ... Her gün Cami de ilişki yaşanıyormuş ...
Dini Nikahlı eşiyse görevini iade edeceğiz diyorlar! Yani diyorlar ki Cami de karınla ilişki yaşayabilirsin ! ... Özel hayatını birden fazla eşini git mesai dışında devlet kurumu veya kutsal bir mekan harici yerlerde yap kapalı uygun mekanlarda kimse de karışmaz ve varsa da ortada aldatma vs onlar ayrıca ele alınır olur ...
Birileri her gün Cami de yaşanan olayı münferit istisna genelleme yapılamaz çamur atma! Filan cürretinde de olanlara başka zamandan başka şehirden başkası için örnek te verelim ayaküstü araştırdım :
www.sozcu.com.trİmam camide Suriyeli kadınla basıldıhttps://www.sozcu.com.tr/imam-camide-suriyeli-kadinla-basildi-wp2638469Manisa 2018 ...
İmam Eyüp Ö ... Suriyeli bir kadınla ...
Suriye'den savaştan kaçan kadına yardım anlayışı cinsellik sanan İmam ile maalesef ahlaki çöküşün İslamla Müslümanlarca böyle sağlanacağını görmek te acı ....
www.sozcu.com.trCami imamı tecavüz iddiasıyla tutuklandı - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/cami-imami-tecavuz-iddiasiyla-tutuklandi-p33745Yoz, çürümüş bazı imamların başka icraatları da var bunca yıldır sessiz kalınması da örtbas kültürü veya korku kültürü hakim olması... Örtbas edildi diye ahlaklı bir toplum olunmuyor ...
Elbette işini düzgün yapanları da vardır ama nasıl bir şey ki Müslüman olmak bunları kurtarmıyor...
Balık baştan kokar ... Tuzlarsın kokmasın diye.... Fakat tuz da kokarsa ... Eyvah eyvah ...
-
Türkiyede boşanma kadın ve erkeğin ayrılması değildir. Kadın ile erkeğin mal-mülk, takı ,çocuk, nafaka paylaşma sürecidir... Ülkede %25 işsizlik varken ve enflasyon %70lerdeyken rahat bir hayat oluşmaz
-
Boşanmadan ben de böyle düşünürdüm "Ulam manyak herüf karıyı boşamışsın daha ne istersin" diye.
Ama öyle değilmiş, 6284 Sayılı Yasa varken daha çok erkek katil olur...
-
Tamam da bunlari mahkemeye birakirsin bosanmayi hemen halledersin bitti gitti
Kadin 2 sene 3 sene adamin soy adini tasiyor o arada gidip illaki baska erkeklerle görüşüyor ediyor vs e erkek de bunu gururuna yediremiyor
Amerikan sistemi en iyisi 1 imza ile evlen 1 imza ile bosan bitti gitti
O senin uydurman. Kendi düşünceni bana yansıtmışın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bi boşanma sureci 2 sene surerse olacağı bu
Amerikada 1 imza ile bosaniyon bitti gitti böyle olmalı |
Konun içeriği ne olursa olsun kimse kimseyi öldürme hakkını kendinde bulamaz
|
Benzer içerikler
- en milliyetçi şehirler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- tei eskişehir maaş
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- kürtler atatürk"ü sever mi
- 112. kanal aktif etme iphone
- yurtdışından telefon getirmek
- adima sirket acilmismi
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X