Şimdi Ara

Arsa Yatırımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıl akıldan üstündür. 15,000 tl Param var. 25 yaşındayım. Biraz daha kredi çekip yatırım yapmak istiyorum. Ve aklımdan geçen arsa almak Ispartalıyım istanbulda oturuyorum. Sizce paramı nerde değerlendirmeliyim istanbulda nereden arsa almak mantıklı veya başka ilde olabilir muğla gibi siz ne önerirsiniz ?

• ist arsa yok hocam:)
    ancak arsada çok büyük oyunlar var.
    benim şöyle bir tavsiyem olabilir. 50.000 tl ye 1+1 konutlar var. Birkaçyılda % 30-40 kazandırır.
    Ben antalyada düşünüyorum. 70-80 bin arasında var. yarısı peşin yarısı taksit....
  • O paraya istanbulda birşey yapamazsın hocam
  • Hocam 15,000+20 veya 25,000 kredi 40,000 falan yapar bu paraya ist. yatırımlık bir yer düşmez mi ? en az 8 yıl ellemicem arsaya duracak yerinde uzun vadeli
  • Seni anlıyorum. karlı yatırım peşindesin. o zamn turizm beldelerini araştır.burda bir şey yok. ev al. dumankayada güzel projeler var. kiraya verip taksitin yarsıını da çıkarırsın. konut sektörü
    patladı herkes arsa arıyor. senin gibi arayan çok. bunu bileller kandırıyor vatandaşı
  • Kandırılmamak için neler yapmak gerekiyo :S
  • Kocaeli Kandira..sadece bunu soyler bunu bilirim saglam arastirma yapip guzel bir yer al hemen ziplama ama iyice bak incele.8 sene sonra bi hayli kazancli olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsa tapulu dükkan
    3 yıl önce açıldı
    Arsa Yatırım Aracı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk2050

Seni anlıyorum. karlı yatırım peşindesin. o zamn turizm beldelerini araştır.burda bir şey yok. ev al. dumankayada güzel projeler var. kiraya verip taksitin yarsıını da çıkarırsın. konut sektörü
    patladı herkes arsa arıyor. senin gibi arayan çok. bunu bileller kandırıyor vatandaşı

dumankaya projeleri karlimi ?

• seni yanlış yönlendirmek istemem. sen sen iyisini bulup araştıracaksın. kimseye son sözü bırakma. Onu söylememin nedeni yeri yurdu belli malzemesi belli. standartı tespit edilmiş.gaza gelipte şurda çok karlı bir arsa var deyip denizin içinden yer alma:) kolay gelsin. unutma yazın terlemeyen kışın üşür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk2050

seni yanlış yönlendirmek istemem. sen sen iyisini bulup araştıracaksın. kimseye son sözü bırakma. Onu söylememin nedeni yeri yurdu belli malzemesi belli. standartı tespit edilmiş.gaza gelipte şurda çok karlı bir arsa var deyip denizin içinden yer alma:) kolay gelsin. unutma yazın terlemeyen kışın üşür.

arsa alirken kendi yasadiginiz yerde almak mantikli geliyor bana,mesela adam ankarali kandirayi nerden bilip takip edecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.