Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
43
Favori
94.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper haber bu oyunu devam etmeyi bırakıyorm şu saatten sonra projenin bitmesini bekliycem ne kadar uzun süre olursa olsun, anlayarak bitirmek var birde anlamadan bi şekilde ilerleyerek. Çok teşekkür ederiz uğraştığınız için.
  • bahadrbulgn kullanıcısına yanıt
    Biticek diye bir şey söylemedim, sadece ara ara güncelleme ihtimalimden söz ettim. Elimde yeni veriler oldukça bunu yaparım ve devretme ihtimali olan bir proje, kesinlik yok.
  • şu anlık %40lık olan türkçe oyunla iyi kötü ilerliyordm, ama yüzdesi biraz daha yüksek çeviri gelicek diyorsunuz bitmeyecek olsa da güzel haber bu onun yayınlanmasını beklerim bende tabi beklentimi yüksek tutmamak şartıyla
  • bende hala hergün takip ediyorum başlamadım oyuna her güncelleme mutluluktan uçuyorum :D
  • Ekran kartım bozulduğu için güncellemede gecikme oldu. Hatta yeni satırları dosyaya işlerken ciddi bir kontrol yapamadım. Aksilik olunca peşinsıra oluyor. Bir şekilde yeni sürümü konunun ilk mesajına koydum. iyi oyunlar...
  • Ben daha 1-2 ay önce bu yamadan haberdar oldum Türkçe yama sitelerine ekleseler bu yamayı iyi olur. Size Oyun çeviri yada Techno Game yardım etmedi mi acaba bu yama için ? Mükemmel bir oyun çünkü bu kenara atılacak bir oyun değil yani. Emeklerini gerçekten harika bir oyuna harcamışsın tebrik ediyorum.
  • tunathebarbarian kullanıcısına yanıt
    Herkes paranın peşine düşmüş, onlara konuyu açınca buyur bize yardım et diyorlar. Bizim gibi kıyıda köşede bir işi bitirelim olayını çoktan aşmışlar, asker lazım adamlara... Resmi olsaydı ilgileneceklerdi ama gönüllü iş olunca bir şey çıkmadı.
  • bu kendisine ulaşılamayanlar ne ayaktır yahu 1 değil 2 değil tam 3 kişi.

ayıp ulan ayıp!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

bu kendisine ulaşılamayanlar ne ayaktır yahu 1 değil 2 değil tam 3 kişi.

ayıp ulan ayıp!!!!

zaten onlarda teslim etmiş olsalar olay tamammış..ne diyelim umarım gelir
  • aga bişey sorucam bu yeniden başlananlar ve çevrilmekte olanlar dışında kalan 2 ulaşılamayan dosyayıda çevircekmisin? bu arada tekrar bişeylere başlayarak beni çok mutlu ettin çok sağol
  • Jo0oKeR J kullanıcısına yanıt
    Daha ivedi işlerle uğraşmak yerine hayatımla kumar oynayıp bu gereksiz şeyle uğraşıyorum, yarım işi sevmiyorum çünkü. Halbuki bu işin planı ölçeği belliydi, başkalarının artıklarıyla vakit kaybediyorum. Hiçbir şeyin kesinliği yok, yani bunlar ekstra, çıkmaza girdiğim noktada bırakırım...

Bana sebep oldukları için tekrar teşekkür ediyorum o sorumsuzlara...
  • boşver o onların sorumsuzluğu. Şu kadarını yapman bile bizim için büyük bir şey sürekli haberdar da ediyosun bizi projenin durumundan her şey için eline sağlık. kesin bitti dedi artık konuyu kapatıyorum bu yamanın son sürümü dediğinde ben kurup oynıcam . tekrardan eline sağlık emeğine sağlık senden önemli değil kendini o kadar yıpratma
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Belkide bu oyunun yamasını bitirip başka oyunun yamasına başlayacaktınız.Biz bu sorumsuz adamlar yüzünden sadece bu oyunu değil belkide başka bir oyunu türkçe oynayamıyoruz.Sen elinden geleni yap ki zaten yapmışsın gerisini boşver kafana takma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Kasım 2015; 21:27:33 >
  • Eline sağlık bravo kardeşim. İster bitir, ister bitirme seni kutluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 23 Kasım 2015; 18:04:38 >
  • aynen eline sağlık kardeşim. neticede işten güçten ayırabildiğiniz vakitleri beklentisiz ulaştırmaya çalışıyorusunuz insanlara.
  • Harika bir oyun ama neden bu kadar ilgi az anlamış değilim yahu; çoğu oyundan önce Türkçe olmayı hak eden bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

bu kendisine ulaşılamayanlar ne ayaktır yahu 1 değil 2 değil tam 3 kişi.

ayıp ulan ayıp!!!!

zaten onlarda teslim etmiş olsalar olay tamammış..ne diyelim umarım gelir

Kendisine ulaşılamayanlar, belkide çevirecekleri dosyaları hiç çevirmemiş de olabilirler.
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında aldılar dosyaları yer yer benimle paslaşıp bilgi danışıyorlardı. Nisan ayında kendileri bitirdiklerini bildirdi, işlerine çok karışmadım. Sonrada kayıplar.

Agresif olduğumu kabul ediyorum ama bu agresifliğim birlikte çalıştığım zatların tutumlarından kaynaklı, onlara sorsan konuşmaya çekindik irtibatı kopardık derler. Nihayetinde grup çalışması olduğu için başkalarının emeği var diye zaman ayırıyorum eksikleri tamamlamaya gayret ediyorum, fakat emeklerimin karşılıksız olduğunu görüyorum ve ses tonum değişiyor.

Adamın iyisi işi yaparken belli olur, gerçi ceplerine 3 kuruş girince herkes sorumluluk alır, yaptığıyla övünür. Karşılıksız iş yapabilen gerçek kıymetini gösterir. Yarın geleceğimiz bu zibidilere emanet olacak, kıytırık bir işi bile kayıramıyorlar, daha önemli meselelerde neler yapacaklar bakalım. Ama doğru para her kapıyı açar, eşeği bile adam eder.

En büyük sitemimse burada fark yaratacak insanların bunlara seyirci kalması. Diyecekler ki yardım etmiyoruz diye ihale üstümüze mi kaldı, bize mi sordunuz yola koyulurken? Bunun cevabını defalarca verdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Ocak ayında aldılar dosyaları yer yer benimle paslaşıp bilgi danışıyorlardı. Nisan ayında kendileri bitirdiklerini bildirdi, işlerine çok karışmadım. Sonrada kayıplar.

Agresif olduğumu kabul ediyorum ama bu agresifliğim birlikte çalıştığım zatların tutumlarından kaynaklı, onlara sorsan konuşmaya çekindik irtibatı kopardık derler. Nihayetinde grup çalışması olduğu için başkalarının emeği var diye zaman ayırıyorum eksikleri tamamlamaya gayret ediyorum, fakat emeklerimin karşılıksız olduğunu görüyorum ve ses tonum değişiyor.

Adamın iyisi işi yaparken belli olur, gerçi ceplerine 3 kuruş girince herkes sorumluluk alır, yaptığıyla övünür. Karşılıksız iş yapabilen gerçek kıymetini gösterir. Yarın geleceğimiz bu zibidilere emanet olacak, kıytırık bir işi bile kayıramıyorlar, daha önemli meselelerde neler yapacaklar bakalım. Ama doğru para her kapıyı açar, eşeği bile adam eder.

En büyük sitemimse burada fark yaratacak insanların bunlara seyirci kalması. Diyecekler ki yardım etmiyoruz diye ihale üstümüze mi kaldı, bize mi sordunuz yola koyulurken? Bunun cevabını defalarca verdim...

Oyunun Enahnced Edition cikti. Aslinda simdi oynanabilir oldu. Bu surum ile uyumlu mu dil secenegi.
    Ayrica calismanizi yapimcilar ile paylastiniz mi, nasil baktilar bu duruma.

Bu arada oyunu tum questler ile bitirdigimi belirtmek isterim.

• yeappa kullanıcısına yanıt
    Yapımcıyla görüştük ama bizi iplemediler. Oyunun Enhanced Edition versiyonuyla uyumlu değil yama. 11 bin satır farklılık var mevcut satır kodları değiştiği için çalışmaya baştan başlanması gerek. Bu yüzden şimdilik ona uygun bir çalışma yapmak söz konusu değil. Zaten oyuna ilgi yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.