Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
43
Favori
94.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen yanlış bir dizine atmış olabilrsin. Aslında kurulum yapabilmen gerek, Winrar sfx ile hazırladım arşivi, sıkıntı yaşıyorsan winrar ile aç ve data klasörünün içindekileri oyundaki data klasörünün içine at. tekrar dene.
  • İşte aynı dediğiniz gibi yaptım winrar ile açıp dosyaları data klasorunun içine attim ama acilmiyor nedense netimde yok su an arastiramiyorum doğru düzgün umarim duzeltebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    İlk önce başta senin olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekürler,alfa v.2 bile benim gibi ingilizce bilmeyen biri için bile oyunu oynanabilir bir hale sokmuştu(en azından benim için)dün yamanın alfa v3 görünce sevindim,yanlız diğer arkadaşda olduğu gibi bendede aynı sorun oldu,hatta yamayı başka bir klasörde açıp içindeki data dosyasını oyunun bulunduğu klasörüne attım ama sonuç yine aynı,yardımınızı bekliyorum,tekrardan bu emek için emeği geçenlerin ellerine sağlık..
  • Testini yaptığımda sorunsuz çalıştırmıştım, lakin şimdi bende de hata veriyor. satırları kopyalarken birkaç kodun önüne anlamsız noktalama işaretleri koymuşum. Arşiv düzenlendi yeniden paylaşıldı bilginize...
  • Evet bu sefer oldu.teşekürler arkadaşım,tüm yapanların ellerine,gözlerine sağlık,inşallah %100 şekillede yamayı görürüz.
  • Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple tamamlansın da oyuna başlayalım ya Çevirmen arkadaşlara kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Komple tamamlansın da oyuna başlayalım ya Çevirmen arkadaşlara kolay gelsin

Gönül isterki öyle olsun.
  • Yama betaya geçtiğinde Ömür de izin verirse ufak bir çekilişle 2 adet divinity hediye etmek istiyorum. Hem bu kadar geciktiği için özür mahiyetinde olur hem de oyuna dair kaybolan ilgiyi çekmiş oluruz diye düşünüyorum.
  • Vallahi harika çeviri ama şu zamansızlık yok mu ah ah evde bebek bakmaktan hanıma yardımcı olmaktan anca uzaktan seyrediyorum gelişmeleri. Fırsat bulduk ca oynamak gerek. Çok sağolun ilk zamandan beri bekliyordum.
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim. Bu tür girişimler sizlerin inisiyatifinde, ben sadece çeviri süreciyle ilgileniyorum. Geri dönüşlere göre bekleyenleri meraklandırmamak için istatistikleri yayınlıyor ve bilgi veriyorum.

Dediğin gibi iş haddinden fazla gecikti ve biraz daha gecikecek bu gidişle, elimdeki tek dosyaya uzun süredir başlayamadım, internetim ve bilgisayarım yok şu sıra, sıkıntıyı çözünce oturup bitireceğim. Lakin bir arkadaş daha dosyasını bırakacak gibi. Bu projede böyle gelip geçti, çevirmencilik hayalleri kuran kısır bireylerle...
  • Güzel bir uygulama olur uzaktan takip edenlerdenim umarım mutlu sonu görürürüz Türkçe yaması olan resmi çıkan her oyunu alan biriyim.
  • Süphem yok Er yada Gec Bitirilecek. Yardimci Olmayi Cok isterdim.. Buraya kadar Gelmek bile Büyük bir Başaridir.. Hala Mücadele ettigini görmek bile güzel.. Ellerinize saglik..
  • Classic Sürümde artık sona doğru yaklaşıyoruz. Bir çevirmen arkadaştan daha sıkıntılı bir haber aldık. Arıza nedeniyle servise gönderdiği bilgisayarın belleği silinmiş ve dosyanın son hali yedek alınmamış. Haliyle eski bir dosyadan yeniden başlayacağım. Umarım bu son dosya olur. Kalan dosyaların çevirisinin tamamlandığı bilgisi geldi ve teslim almayı bekliyorum. Aksilik olmazsa şubat ayı içerisinde yamanın beta sürümü sizlerle birlikte olur. İlginiz için teşekkürler...
  • Hocam oyunu steamden satın alırsak klasik sürüm ve enchanced sürümden birini secip yükleme şansı var mıdır?@KarapathiaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 29 Ocak 2016; 22:49:43 >
  • aminoasit A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle... iki sürüm ayrı olarak steam listesinde yeralıyor.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...Bence belki bunu ilk sayfaya da yazmanızın faydası olur hocam.
  • aminoasit A kullanıcısına yanıt
    Oyuna zaten ilgi yok. bekleyen bir avuç insan bu mesajı görür. onlar da bize yeter. öneri için teşekkürler...
  • yama bittiğinde emin olun türü sevmeyenler bile en azından bi kere oynamak isteyecek! kolay gelsin hocam.
  • Oyuna ilgi var bence,birçok kişi benim gibi sessizce yamanın çıkmasını bekliyordur buna eminim. sonlara doğru sessizliğimi bozdum beklediğim 2 yama var biri bu diğeri The witcher 3.
    Ekiplere çok teşekkür ediyorum elinize sağlık emeğinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.