Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tableti nereden ve nasıl satın alabilirim taksitle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Bu tableti nereden ve nasıl satın alabilirim taksitle ?

İndirim takip sitesinden baktığımda en ucuz bu sitede görünüyor. Kolay gelsin

• Tabletin otomatik güncelleştirmeleri nereden kapatiliyor bilen var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Teşekkurler pdf okumak icin alacagim ekrani cok guzel duruyor ondan aliyorum acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkurler pdf okumak icin alacagim ekrani cok guzel duruyor ondan aliyorum acikcasi.

Acrobat reader ve OfficeSuit 7 programını kullanabilirsin. Artes Q818'in ekranı Ips. Film izleyip oyunda oynarsın rahatlıkla donanımı güçlü

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acrobat reader ve OfficeSuit 7 programını kullanabilirsin. Artes Q818'in ekranı Ips. Film izleyip oyunda oynarsın rahatlıkla donanımı güçlü

Evet bu yüzden seçtim bende bu tableti teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Tabletin otomatik güncelleştirmeleri nereden kapatiliyor bilen var mi acaba

Uygulama güncellemelerini kapatmak için Google Play üzerinde Uygulamalarım yazan bölüme tıklayın ve Ayarlar kısmına girin.

Açılan ekranda ''Uygulamaları otomatik güncelle'' sekmesine basarsanız seçenekler çıkar. Kolay gelsin

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

• Teşekkürler...
  • USB kablosunun ucu yamuldu zar zor olsa da şarj ediyorum, diğer micro usbler ise uymuyor ne yapabilirim bir fikrinzi var mı ?
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Kablonun ucumu yamuldu yoksa tabletin şarz yerimi ? Kablo ise firma ile iletişime geçin durumu anlatın kablo temin ederler tahminimce ancak tabletin girişini yamulttuysanız servise gitmesi gerek diye düşünüyorum.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Yok kablo, bu şarj aleti diğer samsunglara vs. oluyor ama onlarınki buna olmuyor.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Bir de hocam, bu usb bağlandı depolama aç sekmesi bilgisayara bağlayınca gelmıyor bu kablo ile diğer cihazlarda da sorunu bılıyor musunuz şarj olur fakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resul Sever

Bir de hocam, bu usb bağlandı depolama aç sekmesi bilgisayara bağlayınca gelmıyor bu kablo ile diğer cihazlarda da sorunu bılıyor musunuz şarj olur fakat

Yarın sorarım arkadaşıma. Ben oyun yüklerken Artes Q818'e Lumia 925'in kablosunu kullanıyorum bir sorun olmuyordu. Demekki samsung kablosu uymuyor. Tabi denemeden bilemiyeceğim.
  • Arkadaşlar cihaz nasıl, memnunmusunuz, sorunları var mı?
  • arkadaslar iyi aksamlar , aldigimdan beri hic sikinti yasamadim fakat bugun actgmda wifi acilmiyor wifi butonu titriyor gibi oluyor ayarlar menusunde , yan tarafta da aciliyor yaziyor fakat acilmiyor bu durumu yasayipta cozen varmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhysicalEducation kullanıcısına yanıt
    4.2 romuylamı kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 16 Nisan 2014; 0:03:30 >
  • evet, ayrıca şimdi en azından tablettekileri yedekleyip fabrika ayarlarına döneyim diye düşündüm usb den de bağlanamıyorum çözemedim sıkıntıyı
  • PhysicalEducation kullanıcısına yanıt
    İstersen Home butonuna basılı tutarak Power tuşuna bas ve gelen menüde Reboot system seceneğini yada Wipe data/factory reset seceneğini (Tabletin içerisindekiler silinecektir) secebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 16 Nisan 2014; 0:25:49 >
  • quote:

İstersen Home butonuna basılı tutarak Power tuşuna bas ve gelen menüde Reboot system seceneğini yada Wipe data/factory reset seceneğini (Tabletin içerisindekiler silinecektir) secebilirsin.

mecbur öyle yapcm artık fakat içindekileri yedekleyemedim o sıkıntı oldu , teşekkür ederim yardımınız için
  • evet bende q818 liler kervanına katılmış bulunmaktayım. Aslında 812 sipariş ettim ve 818 mi alsaydım diye içimden geçiriyordum. tabletle kodlama yapmayı planladığım için 2GB ram daha cezbetmişti beni. Stok sorunu nedeniyle sipariş iptal oldu ve 818 almış oldum. İlk izlenimlerim oldukça olumlu bakalım kullandıkça yazıcam ama şarj olayı sıkıntı gibi sanki
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.