Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhabalar,
    Konuyla ilgili olarak Pm den size mesaj yazdık. Dönüş yapmanız halinde kargo firması ile görüşüp size yardımcı olmaya çalışacağız.
    Tşk.
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    Size mesaj yazalı 11 gün oldu. Dönüş yapmadınız.
  • exca E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Konuyla ilgili olarak ilgili arkadaşlarımız tarafınıza bilgi vermişlerdir. Ayrıca sorunun çözülmesi için gerekli işlemler yapılmaktadır.
    Saygılarımızla.
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Artes servise gönderdiğim tableti bugün teslim aldım. Kargoda kırılan ekran ve diğer sorunları giderilmiş.
    Benden kargo dahil hiçbir ücret talep edilmedi.

Artesteknik , Remzi Bey ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exca -- 17 Nisan 2015; 13:42:17 >
  • Geçen sefer serviste şarj giriş kısmı yapılmıştı. Kısa bir kullanımdan sonra power düğmesi zor basmaya başladı. Ondan sonra da cihazda bir ağırlaşma dokunmatik ekran tepki vermeme gibi sorunlar oldu. Fabrika ayarlarına dönmek vs farketmedi. Yine cihazı kullanamadık. Faturayı zor buldum yine servise bugün yolladım bakalım. Olan çocuğa oldu aylardır tablet diye diye :)

İnşallah bu sefer uzun süreli bir kullanım olur. Cihazı ağız tadıyla kullanmadık bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 27 Mayıs 2015; 14:24:14 >
  • Tablet servisten hemen geldi. Anakart değişmiş. Cihazı açtım şarjı yoktu hiç. Şart ettim. Biraz kullandım. Sonra bir baktım pil kısmında hala şarj ediliyor resmi var. Cihaz sürekli şarjda zannediyor kendini. Şarj ediyorum kapatıyorum, sabah %0 şarjsız kalıyor. Cihaz yine yavaşladı tepkiler çok zayıf bekliyorsun. Yine servise gidecek gibi.
    Kargo parası ile bir tablet alacağım yakında galiba.
  • Cihazınızı gönderirken usb kablo ve usb adaptör ile birliktemi servise göndermiştiniz. Bu arada kargo gönderimleri aras kargo ile kapıdan kapıya ücretsizdir. Daha detaylı bilgi alabilmeniz için lütfen 0212 552 52 42 / 177 numaralı hattımızdan bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.