Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün tablete dediğiniz gibi factory reset yaptm fakat durum yine aynı .. sanırım servise yollucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaBuZ

evet bende q818 liler kervanına katılmış bulunmaktayım. Aslında 812 sipariş ettim ve 818 mi alsaydım diye içimden geçiriyordum. tabletle kodlama yapmayı planladığım için 2GB ram daha cezbetmişti beni. Stok sorunu nedeniyle sipariş iptal oldu ve 818 almış oldum. İlk izlenimlerim oldukça olumlu bakalım kullandıkça yazıcam ama şarj olayı sıkıntı gibi sanki

Hayırlı olsun tabletiniz sayın @YaBuZ

Malesef mobil cihaz kullanıp şarzdan dert yanmayan 1 kişi bile yok. Arkadaşımda iphone 5s var şarz aletiyle geziyor küstüm diyor Ancak siz powerbank alırsanız bir şekilde kullanım süresini uzatırsınız.

@PhysicalEducation Servise gönderin ancak bir kağıda detaylıca arızayı yazın. Bilgisi olsun Artes servisteki yetkililerin. Geçmiş olsun.

• şarj için bi beklentim yok zaten ama şarjı 0 layıp tamamen kapalı haldeyken fullledim. Sadece wifi açık parlaklık en düşüğün biraz üzerinde hiç bir program açılmadan bekledim 3,5 saatte bitti. Hatta 1dk sonra parlaklık en düşüğe geçti sanırım. Bu bana baya az geldi hele birde program falan açsam 2 saat gitmiycek gibi duruyor. Normal midir bi kaç full şarj sonra mı konuşalım :)
  • bir de aşağıdaki adaptör usb çıkışına mı hdmi çıkışına mı bağlanıyor anlıyamadım kullanan ya da gerçekten bilen var mı

http://www.vatanbilgisayar.com/mhl-70-micro-usb-den-hdmi-mhl-goruntu-adaptoru-1m.html
  • Pil kendine geldiğinde 4 saati görebilirsiniz. Ancak bildiğiniz gibi 4000mah pil var Artes Q818'de ve daha uzun süre gider diyen yorumlara itibar etmeyin.

Size tavsiyem @Resul Sever arkadaşımızın kullandığı gibi powerbank kullanmak. Mah yüksekliğine göre 50 - 100 TL arasında fiyatları var. Kullanım süresini 7 8 saate çıkardığından bahsetmişti.

Yada şarz aletine takın laptop gibi kullanın hdmi kablosuyla tvye bağlayıpta. Bluetooth klavye ile tadından yenmez
  • bluetooth yerine usbden klavye mouse bağlasak şarjdan tasarruf etmiş olurmuyuz ki sonuçta bluetooth kapalı kalacak bir de hdmi için adaptör yerine şu daha mantıklı sanırım:http://www.vatanbilgisayar.com/sa-d2f-hdmi-micro-hdm-donusturucu.html
  • YaBuZ Y kullanıcısına yanıt
    Elinizde Mini hdmi kablo mevcutsa dönüştürücü işinizi görür. Usbden klavye fare takarsanız şarz edemezsiniz tableti. Onun için bluetooth klavye önermiştim.

Bu videoda orjinal Artes Micro hdmi kablo kullanmıştım.

• görüntü gayet başarılı dönüştürücü kullansak sorun çıkar mı ki. Dönüştürü kullanmak istememin sebebi büyük kablo taşımak yerine ufak adaptörü taşımak daha kolay gittiğimiz çoğu yerde normal hdmi kablosu bulmak gayet olası çünkü. çoklayı usb ile şarj olmaz değil mi yakmıyalım adaptörü falan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaBuZ

görüntü gayet başarılı dönüştürücü kullansak sorun çıkar mı ki. Dönüştürü kullanmak istememin sebebi büyük kablo taşımak yerine ufak adaptörü taşımak daha kolay gittiğimiz çoğu yerde normal hdmi kablosu bulmak gayet olası çünkü. çoklayı usb ile şarj olmaz değil mi yakmıyalım adaptörü falan :))

Hdmi Dönüştürücü satan bir mağazada deneyin almadan sonradan sıkıntı yaşamayın

@Resul Sever sanırım denemişti usb çoklayıcı ile şarz etmediğini yazmıştı. Ben denemedim bilgim yok o konuda sizi yanıltmıyım.
  • wireless a bağlanmakta sıkıntı yaratmaya başladı kimlik doğrulanıyor diyor ip alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysicalEducation

bugün tablete dediğiniz gibi factory reset yaptm fakat durum yine aynı .. sanırım servise yollucam

Aynı sıkıntıyı hem 4.1 hemde 4.2 romuyla bende yaşamaktayım. Daha öncede şarj arızamdan dolayı kötü bir servis tecrübem oldu. 10 - 15 günden önce tabletin geri gelmeyeceğini bildiğim için göndermek istemiyorum. Kapatıp açmaktan başka çareniz yok. Bazen sık yapıyor bunu bazen 1 gün yapımıyor. Ben modeme kadar değiştirdim. Ellemediğim ayar kalmadı sonuç hep aynı. Çözüme ulaşırsanız bizede bilgi verin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

quote:

bugün tablete dediğiniz gibi factory reset yaptm fakat durum yine aynı .. sanırım servise yollucam

Aynı sıkıntıyı hem 4.1 hemde 4.2 romuyla bende yaşamaktayım. Daha öncede şarj arızamdan dolayı kötü bir servis tecrübem oldu. 10 - 15 günden önce tabletin geri gelmeyeceğini bildiğim için göndermek istemiyorum. Kapatıp açmaktan başka çareniz yok. Bazen sık yapıyor bunu bazen 1 gün yapımıyor. Ben modeme kadar değiştirdim. Ellemediğim ayar kalmadı sonuç hep aynı. Çözüme ulaşırsanız bizede bilgi verin lütfen.

malesef düzelmedi 2-3 kez format attım olmadı. yarın servise götürcem mecbur ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

quote:

malesef düzelmedi 2-3 kez format attım olmadı. yarın servise götürcem mecbur ..

Lütfen işleminiz sonuçlandığında serviste ne yapıldığını ve düzelip düzelmediğini yazabilir misiniz ? Aynı sorundan muzdaribim. Bende ona göre hareket edeceğim.

• Geçmiş olsun arkadaşlar. İsterseniz şuradan mail atarak servisi bilgilendirip kargo bilgilerini alabilirsiniz. info@artescorp.com 0212 552 52 42

Oğlumla bugün Artes Q818 'e Bluetooth mini hoparlor ve Kablosuz klavye mouse seti bağladık. Çıkan ses inanılmaz yüksek

Webde gezinmek klavye mouse ile çok rahat oluyor.

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 19 Nisan 2014; 19:47:54 >

• güle güle kullanın mantıklı görünüyor :)
  • Güle güle kullan güzel ve mantıklı gerçekten.
  • PhysicalEducation ne yaptın ? Cihazı servise gönderdin mi ?
  • Buda videosu arkadaşlar

• eser_83 kullanıcısına yanıt
    evet c.tesi günü gönderdim 2 haftaya gelir dedi vatandaki arkadaş , onlar da baya sağlamcı :) yanımda 10-15 kere açıp kapadı tableti denedi..
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    videoyu izleyemiyorum malesef youtube sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.