Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhysicalEducation

videoyu izleyemiyorum malesef youtube sanırım

Dns değiştirin izlersiniz. 8.8.8.8 8.8.4.4
  • Keşke direkt servise gönderseydiniz. 2-3 gün kaybedeceksiniz. Kapıdan kapıya garantisi vardı. Aklınızda bulunsun bir dahaki sefere direkt servise kargolayın. Tablet gelince yapılan işlem hakkında bilgi verrisiniz. Bende de aynı sıkıntı var bende göndereceğim sonuca göre.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    iyiymiş valla laptoptan farkı kalmamış :)
  • valla sağ salim gelsin de 2-3 gün fazla beklerim :) gelince size haber veririm durumu
  • Facebookta Artes Tablet Kullanıcıları Yardımlaşma Grubunu kurduk arkadaşlar. Tüm modellerden kullanıcılara bu gruptan ulaşabilir sorularınızı sorabilirsiniz

Link
  • Öncelikle tablet güzel tam bir fiyat/performans ürünü ancak şunlar var 2 günde tecrübelerimi anlatıyım :

Tableti 2 gün önce aldım vatan bilgisayardan.Burdaki konu ve diğer internet kaynaklarından araştırmıştım. üstünde 2.2 android ile geldi. artes in siteden 4.2 yaptım. ve diğer arkadaşın dediği gibi wi-fi sorunu baş gösterdi. bu başlıkta onda v818 ile aynı olduğunu okuyunca yabancı kaynaklardan araştırdım ve wifi sorununu şöyle çözdüm : 4.2 kurduktan sonra hızlı yeniden başlatmayı aktif etmiştim. fast reboot yani. ve onu kapadım sadece.. ve wifi da dünden beri yavaşlama yada kesilme yok. ayrıca modemim yada wifi ayarlarımda normalde bir sorun yok bunu belirtiyim. yani sorun cihazın yazılımıyla alakalı ve herkese olmuyor sanırım. çünkü evimde xperiz z telefon/tablet , nexus 7 tablet , ipad 4 ve ipod touch ayrıca htc one m7 wifi ı her zaman sorunsuz kullanıyor.

ve Youtube sorunu var. playstore daki official app "ağ hatası" verip video oynatmıyor.içinde gelen dolphin browser youtube un sayfasını bile açamıyor ki hem dns hem vpn kullanıyorum ve evdeki tüm cihazlar youtube u açıyor :) çok komik ama 380 tl ye iyi bi tablet tabii. şimdi yukarda bir arkadaşın dediği tubemate i kurup deneyeceğim. Ve sanırım onda v818 için çıkan kendi sitesindeki güncel versiyonlara bir şans vereceğim yada custom romlara bakalım.

Ayrıca oyun oynarken cihazın pili aşırı hızlı bitiyor herkeste aynı mı ? yani 1 saat oyun oynadım %80 den,%28 e düştü. ipad ve nexustan daha hızlı bitiyor.. (tabii ki biliyorum aradaki fiyat ve kalite farkını)

Herkese artes q818 ini sorunsuz ve zevkle kullanmalar dilerim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssunder -- 27 Nisan 2014; 14:35:50 >

• ssunder kullanıcısına yanıt
    Tabletiniz hayırlı olsun sayın @ssunder

Youtube sorununuzu Dns ekleyerek çözebilirsiniz. Facebook Artes Tablet Kafe grubunda paylaşmıştım. Burayada ekliyorum.

‪#‎Artes‬ ‪#‎Android‬ tabletinizde ‪#‎dns‬ değiştirmek için kablosuz bağlantınızın üzerine basılı tutup açılan ekranda ''adını değiştire'' tıklayın ve ''gelişmiş seçenekleri göster'' kutucuğunu işaretleyin ve Ip ayarlarını statik olarak seçin. Açılan ekranda Dns1 ve Dns2 yazan yere 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yazın. Kolay gelsin

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 27 Nisan 2014; 14:59:01 >

• @Gladiotürk

Yardım için sağol :) ancak senin yöntemde işe yaramadı. statik ip ve dns e geçince tabletin internet erişimi gidiyor. aslında wifi bağlanıyor ama ne market nede internet erişimi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssunder

@Gladiotürk

Yardım için sağol :) ancak senin yöntemde işe yaramadı. statik ip ve dns e geçince tabletin internet erişimi gidiyor. aslında wifi bağlanıyor ama ne market nede internet erişimi var

Uydunetmi kullanıyorsunuz ? Onda dns işe yaramıyor malesef. Nasıl yasakladılarsa youtubeyi artık
  • Wifide hala sıkıntı olmadı mı ? Ben sırf bu yüzden 4.1 de kaldım. Çünkü daha az bu sıkıntıyı yapıyor. Şuanda hızlı boot aktif mi bakacağım. Eğer aktif ise pasif yapıp test edeceğim. Sorun 4.1 de düzlirse 4.2 yüklerim. Bende 4.2 de wifi daha sık kapanıyor ve tableti kapatıp açmadan açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: ssunder

@Gladiotürk

Uydunetmi kullanıyorsunuz ? Onda dns işe yaramıyor malesef. Nasıl yasakladılarsa youtubeyi artık

uydunet evet :) ama dnsle pc ve ipadde youtube açılıyor. bu arteste olmadı ilginç.. neyse oda eksik olsun

@eser_83
    evet fast reboot kapalı ve sorun yok halen. asphalt airborne ve real racing 3 ü indirdim ve sırf kontrol için 2 dkda bir baktım ne kopma ne de yavaşlama oldu. Sorun yazılımsal zaten baştan belli. (çok şükür) Bi iki mail atsak çözerler ileriki güncellemede..

• @ssunder hala kopma yapmadı değil mi ? Akşam deneyeyim bende. Sırf sürekli kopuyor diye 4.1 de kaldım. Akşam update yapıp test edeyim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

@ssunder hala kopma yapmadı değil mi ? Akşam deneyeyim bende. Sırf sürekli kopuyor diye 4.1 de kaldım. Akşam update yapıp test edeyim bende.

yok yapmadı. herhangi bir kopma ve yavaşlama yok. sürekli elimde online manga okuyorum. yada online yarış oynuyorum kopma olsa fark ederdim.
  • Arkadaşımdaki Artes Q818 4ay oldu alalı. Geldiği gün 4.2 romunu kurdum oyunları kurdum verdim. Sıfır sorun. Arada gelir bana oyun yüklemek için o kadar.
  • Bugün 4.2 romunu yükledim. Fast boot zaten varsayılan olarak kapalı olarak geliyor. Sonuç gene hüsran 2-3 saat sonra kapandı wifi ve yeniden başlatmadan açılmadı. Sorun fast boottan değil ssunder. Sen sanıırım ararken birşeyi daha kapattın ama neyi. Bana gelişmiş kablosuz ayarlarını yazarmısın zahmet olmazsa veya ekran resmi atarmısın. Çocuk tabletten ayrı kalamıyor. Şu bir gerçekki servisi çok yavaş hizmet veriyor. Geçen arızadan gittiğinde 20 güne yakın bir sürede geld. Oyüzden servise göndermek istemiyorum. Umarım sorun yazılımsaldır. Gladiotürk malesef elektronikte hep şansızımdır. Bana gelen bir şeyde kesin bir sorun çıkar. Aslında vatan bilgisayardan alırken adamın ilk verdiğini açık diye almamıştım. Keşke alsaymışım muhtemelen o sağlam çıkardı.
  • Senin tabletten bir haber var mı ? Servisi aradın mı hiç @PhysicalEducation
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

Bugün 4.2 romunu yükledim. Fast boot zaten varsayılan olarak kapalı olarak geliyor. Sonuç gene hüsran 2-3 saat sonra kapandı wifi ve yeniden başlatmadan açılmadı. Sorun fast boottan değil ssunder. Sen sanıırım ararken birşeyi daha kapattın ama neyi. Bana gelişmiş kablosuz ayarlarını yazarmısın zahmet olmazsa veya ekran resmi atarmısın. Çocuk tabletten ayrı kalamıyor. Şu bir gerçekki servisi çok yavaş hizmet veriyor. Geçen arızadan gittiğinde 20 güne yakın bir sürede geld. Oyüzden servise göndermek istemiyorum. Umarım sorun yazılımsaldır. Gladiotürk malesef elektronikte hep şansızımdır. Bana gelen bir şeyde kesin bir sorun çıkar. Aslında vatan bilgisayardan alırken adamın ilk verdiğini açık diye almamıştım. Keşke alsaymışım muhtemelen o sağlam çıkardı.

Selamlar,

Başka birşeyi aramadığım için başka bir ayarlada oynamadım. Daha öncede dediğim gibi onda v818 ile ilgili bir başlıkta gördüm bu çözümü ve direk uyguladım. Yalnız aklıma şu geldi sizin wifi ayarlarında gelişmiş kısmında uykudayken wifi ı açık tut aktif mi ? bu android telefon ve tabletlerde olan genel bir ayar. Belki ekran kapanıp uykuya geçince gidiyor bir dahada gelmiyor geri bug oluyor olabilir. Ayrıca soruna çözüm bulamıyorsanız google dan onda v818 olarak sorununuzu aratın çözüm bulunur belki.

iyi günler..

• eser_83 kullanıcısına yanıt
    yok hiç aramadım daha, aklıma getirdiniz yarın bi arayım :) malum bu servis olayları hep uzun sürdüğünden aklımıza işlemişler normal gibi geliyor artık beklemek
  • 1 gün önce mail atmıştım servise bizim tabletin durumu ne vs. diye .. az önce kontrol ettim öğlen 2 sıralarında işlem yapılmış :DEĞİŞİM YAPILDI yazıyor
    sanırım ürünü değiştirdiler parça değişse şu parçası değişti diye yazıyorlar değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysicalEducation

1 gün önce mail atmıştım servise bizim tabletin durumu ne vs. diye .. az önce kontrol ettim öğlen 2 sıralarında işlem yapılmış :DEĞİŞİM YAPILDI yazıyor
    sanırım ürünü değiştirdiler parça değişse şu parçası değişti diye yazıyorlar değil mi ?

Değişim yapıldı yazıyorsa Swap olmuştur. Yenisi gelir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.