Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim büyük çocuğa 300'e sattım tableti. Böylece ikinciyi alacağım kavga çıkmayacak rahatladım valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Hocam size önemli bir şey sormak istiyorum. Kendime 7 veya 8 inch tablet arıyorum büyük ihtimmal 8 inch alıcam. Neyse Fiyat olarak Aklımda Vippad Elegance, Ezcool Minipad ve Artes q818 var. Sizce hangisini alayım? Ezcool'a pek sıcak bakmıyorum ama onun da güncellemeleri çok hızlı çıkıyor. Vippad'da RK3188 var ama 5000 mah batarya var ve fiyatı 300 TL. Ne dersiniz 1000 mah batarya ve 100tl fark için alınır mı Vippad?
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Merhaba Artes Q818 kullandım. Diğer 2 tableti kullanmadım olumlu yada olumsuz bir yorumda bulunamam. Ben olsam Artes Q818 tercih ederdim.

Rom Güncellemeye merakınız varsa sıkıntı yaşamazsınız çünki bu tabletin ikiz kardeşi Onda v818 ve yabancı forumlarda kitkatlı romu epeydir var. En önemliside servis konusu forumda ben mağdurum diyen 1 kişi dahi görmedim. @Artesteknik isimli firmanın destek yetkilisi var. Yerli bir firma ve her yerden ulaşılabiliyor. (Forum,mail,telefon) Kapıdan kapıya servis sunuyorlar.

Artes tabletler piyasadaki android tabletlerden kalite olarak 1tık üstte (ekran -kasa kalitesi ve donanım olarak) Gerisi size kalmış. Kolay gelsin
  • quote:

Merhaba Artes Q818 kullandım. Diğer 2 tableti kullanmadım olumlu yada olumsuz bir yorumda bulunamam. Ben olsam Artes Q818 tercih ederdim.

Rom Güncellemeye merakınız varsa sıkıntı yaşamazsınız çünki bu tabletin ikiz kardeşi Onda v818 ve yabancı forumlarda kitkatlı romu epeydir var. En önemliside servis konusu forumda ben mağdurum diyen 1 kişi dahi görmedim. @Artesteknik isimli firmanın destek yetkilisi var. Yerli bir firma ve her yerden ulaşılabiliyor. (Forum,mail,telefon) Kapıdan kapıya servis sunuyorlar.

Artes tabletler piyasadaki android tabletlerden kalite olarak 1tık üstte (ekran -kasa kalitesi ve donanım olarak) Gerisi size kalmış. Kolay gelsin

Saolun. Ezcoolun incelemelerinde dokunmatiği çok hassas değil yazıyordu Chip Online da. Ben de tamamen Vazgeçtim şuan. Sorun olmazsa son bir soru sorayım. Artes Q812 neden daha ucuz? 2GB Rami var? Ancak onda GPU Sgx543mp4 olarak gözüküyor. Yanlış mı yazılmış tam anlamadım. İşlemciler aynı sanıyordum ben. Bu konuda beni aydınlatıraanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Artes Q818 incecik bir tablet kutusundan çıkan ve stand olabilen kılıfı ile kullandığınızda dahi ince bir not defteri ayarında. Artes Q812 biraz daha kalın stand olabilen deri kılıfı ile geliyor.

İşlemciler Artes Q812 : Quad Core 1.0 Ghz Allwinner A31 ------ Artes Q818 : Quad Core 1.2 Ghz Allwinner A31S

Gpular Artes Q812 : 8 Core Power SGX543-MP2 ---- Artes Q818 : 8 Core PowerVR SGX544

Ram : Artes Q812 : 2GB ----- Artes Q818 : 1GB

Çok yakın birbirine donanımları. 2cihazda otg destekliyor. Bütçeniz müsaitse Artes Q818 güzel tercih olur
  • quote:

Artes Q818 incecik bir tablet kutusundan çıkan ve stand olabilen kılıfı ile kullandığınızda dahi ince bir not defteri ayarında. Artes Q812 biraz daha kalın stand olabilen deri kılıfı ile geliyor.

İşlemciler Artes Q812 : Quad Core 1.0 Ghz Allwinner A31 ------ Artes Q818 : Quad Core 1.2 Ghz Allwinner A31S

Gpular Artes Q812 : 8 Core Power SGX543-MP2 ---- Artes Q818 : 8 Core PowerVR SGX544

Ram : Artes Q812 : 2GB ----- Artes Q818 : 1GB

Çok yakın birbirine donanımları. 2cihazda otg destekliyor. Bütçeniz müsaitse Artes Q818 güzel tercih olur

Evet hocam da nalamadığım 2GB RAM ki versiyonlar hep daha pahalı olmaz mı? İnce diye mi bu daha pahalı?

İnceliğinden olabilir. Ancak Q818'in ekranı daha bir parlak gelmişti bana ve arka kamerası daha iyi. Pahalı dediğiniz arada 40 yada 50 lira var. Yalnız şunu söyliyim Artes Q1003 ile hangi oyunu oynadıysam Q812 ve Q818 ilede aynen oynadım. Gayet performanslılar
  • quote:

İnceliğinden olabilir. Ancak Q818'in ekranı daha bir parlak gelmişti bana ve arka kamerası daha iyi. Pahalı dediğiniz arada 40 yada 50 lira var. Yalnız şunu söyliyim Artes Q1003 ile hangi oyunu oynadıysam Q812 ve Q818 ilede aynen oynadım. Gayet performanslılar

Saolun yprumlarınız için. Eğer 7" değilde 8" tablete karar verirsem bunu alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Saolun yprumlarınız için. Eğer 7" değilde 8" tablete karar verirsem bunu alıcam.

8" güzel bir ölçü. Q818 ince estetik bir model. Kılıfı da güzel.

Zafiyetleri yok değil. Diğer tabletler gibi pil çabuk bitiyor. Direk süre tutmadım ama bir süre sonra prizi arıyorsunuz.
    Cihazı tam şarj edip süre tutacağım. Parlaklığı düşürdüm aşırı parlak bir ekranı var zaten.

Diğer tabletleri bilmiyorum ama hoparlörler son seste bile az gibi. Yani biraz sesli olsun derseniz az gelebilir. Belki diğer tabletlerde öyledir bilemiyorum sonuçta incecik hoparlörler.

Wifi de bir sorun görmedim güzel çekiyor. İndirmeler hızlı. 6 mbit internetim var. Google Play'den saniyede 1 mb civarı veri geliyordu.

Aklımdaki soru şu? Q1003 gibi modellerin ekranı büyük, pilleri de. Acaba süre olarak yine aynı süreler mi elde edilir ekran büyük olduğu için.

8 inçlik modellerde şöyle 6000mah civarı bir pil olsa daha güzel olurmuş sanırım. Bayağı giderdi.

Dokunmatik hassasiyeti güzel bir sorun görmedim. Programları yükledim öyle kasma vs görmedim. Asfalt 8 indirip yükledim. Gayet güzeldi. İnsan çabuk alışıyor.

Ben oyun pek oynamam. Ama gerçekten şimdi çocuk olmak varmış :) Telefondan sonra oyun oynamak daha zevkli (evdeki ortak görüş).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 18 Mart 2014; 9:35:33 >

• eteksen kullanıcısına yanıt
     ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimiz Kutlu Olsun Arkadaşlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 18 Mart 2014; 12:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

8" güzel bir ölçü. Q818 ince estetik bir model. Kılıfı da güzel.

Zafiyetleri yok değil. Diğer tabletler gibi pil çabuk bitiyor. Direk süre tutmadım ama bir süre sonra prizi arıyorsunuz.
    Cihazı tam şarj edip süre tutacağım. Parlaklığı düşürdüm aşırı parlak bir ekranı var zaten.

Diğer tabletleri bilmiyorum ama hoparlörler son seste bile az gibi. Yani biraz sesli olsun derseniz az gelebilir. Belki diğer tabletlerde öyledir bilemiyorum sonuçta incecik hoparlörler.

Wifi de bir sorun görmedim güzel çekiyor. İndirmeler hızlı. 6 mbit internetim var. Google Play'den saniyede 1 mb civarı veri geliyordu.

Aklımdaki soru şu? Q1003 gibi modellerin ekranı büyük, pilleri de. Acaba süre olarak yine aynı süreler mi elde edilir ekran büyük olduğu için.

8 inçlik modellerde şöyle 6000mah civarı bir pil olsa daha güzel olurmuş sanırım. Bayağı giderdi.

Dokunmatik hassasiyeti güzel bir sorun görmedim. Programları yükledim öyle kasma vs görmedim. Asfalt 8 indirip yükledim. Gayet güzeldi. İnsan çabuk alışıyor.

Ben oyun pek oynamam. Ama gerçekten şimdi çocuk olmak varmış :) Telefondan sonra oyun oynamak daha zevkli (evdeki ortak görüş).

Aslında Vippad Elegance var 5000 mAh pilli. Ama o da RK3188li :(

• Bizim büyük çocuğa sordum sabah şarja takmıştım. O hemen oyun oynamış sürekli. 2 saat civarında gittiğini söylüyor. Sürekli oyun çabuk bitiriyor şarjı demek ki.

Asfalt 8 vs oyunu oynamış epey.
  • Acaba 8" olup pili 4000mah civarı değilde 6000-8000 vs arası olan var mı? Pil epey çok giderdi.
    Pil konusu malesef mobil cihazların başının belası. LG G2 telefon kullandım bir süre bildiğiniz gibi en yüksek pil onda 3000Mah. Ancak Oyun oynadığınızda 4saatte bitiyor..
  • quote:

Pil konusu malesef mobil cihazların başının belası. LG G2 telefon kullandım bir süre bildiğiniz gibi en yüksek pil onda 3000Mah. Ancak Oyun oynadığınızda 4saatte bitiyor..

Epey araştırdım döndüm dolaştım yine Q818 sipariş ettim 1 tane daha. Bizim büyük çocuk bir elinde iphone'e yetişirken diğer eliyle tablete yetişmeye çalışıyor. Sadece yemek yerken birini bırakmak zorunda kalıyor.
    Küçük çocuk ile büyük çocuk arasında hemen kavga çıkmaya başladı. İnşallah bugün kargoya verirler :) Fiyat biraz artmış dolardan zannederim.
    Yine sadecenotebook.com 'dan sipariş verdim. Kargo dahil 386 tl tuttu.

Bu arada micro hdmi kablo geldi akşama deneme yaparım.
  • HDMI kablo geldi. Taktım ama görüntü alamadım. Kablonun tablete giren kısmın tam giriyor gözüküyor ama gözle bakınca alt kısmı geride kalıyor. Söylendiği gibi kablonun etinten biraz kestim. Ama yine de görüntü alamadım. HDMI ayarları da kar etmedi. Bakalım diğer gelecek cihazda da denerim.
    Kablo arızalı olmasın sayın @eteksen
  • quote:

Olma ihtimali var elbet ancak elimde başka kablo olmayınca bilemiyorum. Micro hdmi çıkışlı başka bir cihazda yok elimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Olma ihtimali var elbet ancak elimde başka kablo olmayınca bilemiyorum. Micro hdmi çıkışlı başka bir cihazda yok elimde.

Cuma günü sipariş ettiğim Artes microhdmi kablo öğle saatlerinde elimize ulaştı. Kısa bir video hazırladım oğlumla beraber sayın @eteksen

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Bayılıyorum size! Tam da böyle bir amaç için kullanacaktım ve endişem vardı, bunu görnce sipariş ettim. Acaba 720p mi 1080p mi tv?
     ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.