Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj olmama sorunu yüzünden Cuma günü servise kargoladım cihazı. Nazar deydi sanırım. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
  • arkadaşlar antutu skoru nedir cihazın?
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bu tabletin ikiz kardeşi Onda V818.

Antutu 11000 - 12000 arasında puan alıyor. Kolay gelsin

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]
  • eser_83 kullanıcısına yanıt
    Benim daha önce başıma gelmişti işletim sistemi kaynaklıı demişlerdi 4.2 yükleyip geri yolladdılarr 1 hafta düzgün şarj oldu şimdi gene gitti salı günü tekrar götüreceğim. İşin kötü tarafı oyunlarrıı tekrar yüklemesi 12 saati buluyor işin yoksa uğraş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullahmabel A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara indirdim ilk oradan flash bellekk aracılığıyla otg kablolo ile copy+paste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sargon34 S kullanıcısına yanıt
    Oyunların apklarını bilgisayarına indirirsen tüm oyunlarını kurman 15dakika sürer
  • Geçen Pazartesi ellerinde oldu tablet. Bugün aradım hala işlemde diyorlar. Dedim benden çok sizde kaldı tablet. 3. gün arıza yaptı. Elektronik şans beyfendi yoksa güzel tablet dediler. Dedim biraz hızlandırı. Bu hafta içi elinizde olur dediler bakalım haber bekliyorum. Belki kalitesi bundan daha kötü ama Probookun servisi çok iyiydi. İki kere arıza yaptı hep 2. günü kargoladılar. Bunda 1 hafta geçti daha tık yok.
    Merhaba;
    Pm den gönderi bilgilerinizi iletirseniz kontrol edip size bilgi vereceğiz.
    Teşekkürler,
  • Arkadaşlar tabletin usb şarj yeri kırıldığından ücreti karşılığında tabletim yapılıyor. 1995 den beri bilgisayar piyasasındayım. Malum acemilik var hiç usb slotundan bir cihazı şarja takmadım ve bilmediğimden slotu kırdım. Bundan sonra usb ye şarjın nasıl takıldığını dikkat edip o şekilde takacağım. Ürün gerçekten güzel hiç bir şekilde ürünü kötülemiyorum. Piyasadaki birçok tabletten kaliteli. Ancak elektronik şans işi bendeki sorunlu çıktı. Aldığım günden beri sorunluydu geç şarj oluyordu. Bunu 10 Şubat'taki mesajım belirtmişim. Bİr tablet 4 - 5 saatte mi şarj olur ? Malum standart teknik servis cevabı olan kullanıcı hatası usb portu kılrılmış dendi. Tartışmayı uzatmamak için servisteki beyfendiden hesap numarasını alıp ödemeyi yaptım. Cihazım tamir oluyor. Tekrar söylüyorum ürün güzel ancak geç işleyen geç dönüş yapan bir teknik servis var. Sayelerinde usb portunu kırmadan şarja takmayı öğreneceğim. Daha sonra bana cep telefonumdan geri dönüş yapan Artesten Ufuk Bey'e beyfendi ve sabırlı kişiliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Şuan tek isteğim bir an önce yapılıp gelmesi.

Merhabalar;
    Tabletinizin onarım işlemleri tamamlanıp tarafınıza gönderimi yapılmıştır.
  • Tablet servisten geldikten sonra wifi cihaz az bir şey kullanılmadığında kapanmaya başladı. Kapanıyor ve bir daha tablet kapatılıp açılana kadar açılmıyor hiçbir şekilde. Böyle bir şikayet oldumu hiç ? Acaba 4.2 romu yükledim. Rom ile mi alakalı. Sizce sorun ne olabilir ?
    Sayın @eser_83 tabletinizin ekran uyku ayarlarını değiştirmişsiniz. Uykuya geçip uyanmaması bununla alakalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Sayın @eser_83 tabletinizin ekran uyku ayarlarını değiştirmişsiniz. Uykuya geçip uyanmaması bununla alakalı olabilir

Hayır herhangi bir ayarı değiştirmedim. .4.1 e geri döndüm gene aynı sorun devam ediyor. Denemediğim ayar kalmadı. Tablet uykuya geçince wifi de kapanıyor ve bir daha komple tableti kapatıp açmadan kesinlikle açılmıyor. Özellikle kontrol etmem gereken bir ayar yada menü varmı ?
    Ekran ayarlarında uyku ve hafif uyku ayarlanızın resmini gönderirseniz yardımcı olabilirim. Başkada bildiğim bir ayar yok android tabletlerde.
  • Bu cihazı hdmi'den tv'ye bağlayıp başarılı olan var mı? Varsa görüntü kalitesi nasıl?
    Kutu içerisinden bu kablo çıkıyor mu yoksa almamız lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 14 Mart 2014; 12:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Bu cihazı hdmi'den tv'ye bağlayıp başarılı olan var mı? Varsa görüntü kalitesi nasıl?

Merhaba. Artes Q818 micro hdmi çıkışına sahip. Kutusundan kılıf , otg kablo , ve usb kablosu ile şarz aleti çıkıyor. micro hdmi fiyatları 10 15lira arasında. link

Kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Bu cihazı hdmi'den tv'ye bağlayıp başarılı olan var mı? Varsa görüntü kalitesi nasıl?

Merhaba. Artes Q818 micro hdmi çıkışına sahip. Kutusundan kılıf , otg kablo , ve usb kablosu ile şarz aleti çıkıyor. micro hdmi fiyatları 10 15lira arasında. link

Kolay gelsin

Artes Q818 sipariş verdim. Gelince bakalım yorumlarımı yazarım. 363 tl 3 taksit olarak aldım.

Verdiğiniz linkteki kablo 1.8 mt sanırım. Acaba biraz daha uzun alsak sorun olur mu? Tv'nin dibinde olmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 14 Mart 2014; 16:51:17 >

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tabletiniz sayın @eteksen

Hiçbir sorun olmaz. Benim bilgisayarımla tv arasında 1 oda boyu mesafe var ve 15mt Hdmi kablo ile bağlı bir problem yok.
  • quote:

Hayırlı olsun tabletiniz sayın @eteksen

Hiçbir sorun olmaz. Benim bilgisayarımla tv arasında 1 oda boyu mesafe var ve 15mt Hdmi kablo ile bağlı bir problem yok.

Teşekkür ederim. Peki artes ile tv arasında uzun kablo kullandınız mı hiç?
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Artes Q1003 ile kullandığım mini hdmi kablom var oda 1.8mt. Daha uzun bir kablo ile deneme imkanım olmadı malesef

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.