Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. Aralarındaki fark incelik kamera pil ve gpu üst mesajlarda yazmıştım

gmail hesabınızı aktif etmemenizden bahsetmişler sanırım. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 5 Şubat 2014; 16:49:44 >
  • Merhaba arkadaşlar. Dün 3,5 yaşındaki kızım tabletini kırdığı için vatan bilgisayara gittim. Aslında aklımda olan 10 inchlik probook pbt920 idi sanırım modeli. Oradaki arkadaş dedi üzerine biraz daha koyabilirseniz artes q818 var dedi. Zaten kılıf ve ekran koruyucu da alacaktım. Baktım aynı paraya gelecek. İlk yanlış yönlendiriyor diye pek ilgilenmedim. Ancak iki ürünü yan yana koyunca farkını anladım. Ekranı gerçekten çok iyi. İçinden çıkan kılıf güzel + fabrikadan orjnal ekran koruma filmi çekilmiş halde geliyor. Yanında birde yedek film veriyor. İlk izlenimleri ise şöyle. Sesi biraz az çıkıyor. Şarj olayı için daha çok erken bu sabah ilk defa şarja taktılar. Ekran bazen ender de olsa tepki vermiyor veya geç tepki veriyor. Denediğim angry birds go oyununda herhangi bir sıkıntı çıkartmadı. Wifi çekimi iyi. Kutuda 4.1 yazıyor android sürümüne. Açıkcası ilk üzündüm. Genelde üreticiler bu fiyat segmentindeki tabletlere pek rom update i yapmazlar. Yani aldığın ne ise onda kalır. Ancak sitesine girdim ve 4.2 romunu gördüm. Hemen indirdim ve kurdum. Daha akıcı ve stabil olmuş. + Tepkimeleri dahada iyileşti. Kamerası beklediğimden çok ama çok daha iyi çıktı. Gene kullandıkça buradan paylaşırım sizlerle.

• eser_83 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tabletiniz. Artes tabletlerin hem donanımları iyi hem fiyatı gerçekten

Kılıfı hoşuma gitmişti benim. Japon sanatı origami gibi katlanıp tabletin dik durmasını sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Hayırlı olsun tabletiniz. Artes tabletlerin hem donanımları iyi hem fiyatı gerçekten

Kılıfı hoşuma gitmişti benim. Japon sanatı origami gibi katlanıp tabletin dik durmasını sağlıyor.

Teşekkürler sorunsuz kullanırım umarım. Kılıfı gerçekten çok güzel. Kızımda bayıldı zaten. Katlayıp dik koyup hemen koltuğun üzerine uzanıp youtube dan çizgi film izlemeye başladı. :)
    8 inch tabletler koltuğa kanepeye uzanıp birşeyler okuyup izlemek twitter facebok takibi için ideal boyut.
  • quote:

8 inch tabletler koltuğa kanepeye uzanıp birşeyler okuyup izlemek twitter facebok takibi için ideal boyut.

Cihazı yeni aldım. Şu an kutusunda duruyor. Cihazı ilk aldığımda 4.2 roomunun yüklemesini nasıl yapacağım? Tablet ile artes'in sitesine mi gireceğim yoksa pc üzerinden mi yapılacak? Detay verirseniz sevinirim.
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasında 2. mesajda 4.2 romunu kurmayı yazmıştım. Tekrar ekliyorum. Kolay gelsin

Bu yönergeyi takip ederek kurabilirsiniz.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q818_Tiny_Firmware_Update.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Cihazı yeni aldım. Şu an kutusunda duruyor. Cihazı ilk aldığımda 4.2 roomunun yüklemesini nasıl yapacağım? Tablet ile artes'in sitesine mi gireceğim yoksa pc üzerinden mi yapılacak? Detay verirseniz sevinirim.

Yeni aldıysanız kurulu gelir zaten...
  • quote:

Konunun ilk sayfasında 2. mesajda 4.2 romunu kurmayı yazmıştım. Tekrar ekliyorum. Kolay gelsin

Bu yönergeyi takip ederek kurabilirsiniz.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q818_Tiny_Firmware_Update.pdf

Teşekkürler. PhonixSuite ' de mi indirmem gerekiyor? Şimdi şöyle Eğer cihaz 4.1 firmware ile geldiyse benim 4.2 firmware ve PhonixSuite' i ayrı ayrı mı indiriyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 5 Şubat 2014; 16:58:42 >

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Evet PhonixSuite'ide indirin. Romu tablete o programla kuracaksınız.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hayır kesinlikle servisi çok iyi. Güleryüzlüler herşeyi kendileri karşıladılar. Kullanıcı hatası deyip postalamadılar. Şarj kablosundan ücret almadılar. Sistem güncellemesinden ücret almadılar vs vs. Gerçekten muhteşemler
  • abdullahmabel A kullanıcısına yanıt
    Kulanılabilir alan 12 GB. Ama SD Card takılabiliyor onun sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • abdullahmabel A kullanıcısına yanıt
    Bende San Andreas'da, Vice City de var ikisinde de gram kasmıyor
  • Ben Vice City yüklemeye çalıştım ama olmadı çok uğraştım. Sen nasıl yükledin kardeş tuhaf bir durum :)
  • Cihazın şuan için tek kötü tarafı biraz geç şarj oluyor. Diğer herşeyi hiç beklemediğim kadar mükemmel. Acaba bu tablete 4.3 ve 4.4 gelir mi ?
    Tablet çok yeni ve donanımı güzel. 4.4kitkat gelir diye tahmin ediyorum. Artes tarafından gelmezse bir şekilde uygun rom bulunur yüklenir mis gibi kullanılır
  • Merhaba arkadaşlar artes Q818 tabletin var bir ay olmadi ve garantili özelliklerini yaratabilirsiniz fiyati 330 TL sikistigim için satiyorum fiyati hb dalda 460 TL ye satilmaktadir ilgilenenler maail yada mesaj atabilir yer İstanbul elden vermeyi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Gladio 4.4 kit kat bu tablete gelirse batarya kalibresini sahada iyileştirir mi ve sizde tabletin pil kullanımları sure olarak nedir tabletim q818

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yohannn Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba sayın @yohannn

4.4 Artes firması tarafından yayınlanırmı bilemiyorum sadece gelir diye tahmin ediyorum. Çok yeni bir tablet Artes Q818 ancak gelmeyebilir 4.2 romundada kalabilir.

Gelmez ise yurt dışı forumlar takip edilerek Onda v818 için olan 4.4 romunu yükleyebilirsiniz.

Oyun Oynayarak 4saat kadar kullanabiliyordum ben. Fakat ekran parlaklığı şarzı çok etkiliyor. En yüksek ayarda tutarsanız 2,5 3saattede bitebilir.

LG G2 telefonunda 3000mah pil var. Full oyun oynadığınızda 4saati çıkaramıyor. 1500lira bu telefon.. Malesef mobil cihazların başının belası pil olayı..

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 12 Şubat 2014; 16:15:41 >
  • Merhaba artes tiny Q818 kullanan arkadaşlar şarj süreniz ne kadar gitmekte?internet veya oyun veya her ikisi...deneyimleri olan var mı mesela hangi ekran parlaklığında ne kadar zaman gibi..tabletimi servise verdim bataryadan dolayı ikinci kez bir de sizlere sormak istedim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.