Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once soyle bise yaptim. Cepp telefonumun net paketini actim tabletle ona baglandim. Indirme hizi falan hersey normal hale geldi market duzeldi.

Sonra tekrar wifi ile modeme baglandim. Market eski halina dondu cok yavas i diriyor yani. Youtube izlenmiyor.

Baska birinin modemine baglandim onda da ayni sorun oldu.

Nasil biseydir bu anlamadim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Artes Q818`in dediğiniz gibi ikiz kardeşi Onda V818. Tabletin genel kalitesi Premium ayarda. Arkası aliminyüm. Ips ekranı şimdiye kadar gördüğüm 8'' tabletlerden kaliteli piksel yoğunluğu fazla. Renklerdeki canlılık ve doygunluk çok iyi. Pil performansı yaklaşık 5 5.5 saat kadar oyun oynatabiliyor. (Ekran %60 ayarda ve Minion Rush oyununda) Bu tablette kullanılan kamera sensörü oldukça iyi. Kamera ayarları ile ilgili bir video çekmeye çalışacağım.

Hocam sendeki kilifin resmini falan gosterebilirmisin bana ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]
  • Edit: Kısa bir video hazırladım Asphalt 8 oyununu indirirken. 50sn kadar bir sürede yaklasık 40mb indirebiliyor Artes Q818 Modem ayarlarını bir incele istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 14 Aralık 2013; 21:08:09 >
  • quote:

Edit: Kısa bir video hazırladım Asphalt 8 oyununu indirirken. 50sn kadar bir sürede yaklasık 40mb indirebiliyor Artes Q818 Modem ayarlarını bir incele istersen.

Hocam modemi sürekli pc den kullanıyoruz zaten. hiç böyle bir sıkıntı yok. ki ayrıca başka bir modemede bağladım orda da sıkıntı yarattı. Halada çözüm bulamadım valla

• Cep telefonundan net paketi açıp girdiğinde problem yok Adsl modemdeki internete bağlandığında Playstore yavaş Chrome hızlı diyorsun. Benim aklıma modem ayarlarından başka birşey gelmiyor malesef. Tablette bir sıkıntı olsa her türlü bağlantıda yavaş olması gerekir.
  • iyi akşamlar arkadaşlar bizim bu q818 e uygun ince uçlu kalem var mı varsa deneyen oldu mu ?
  • PhysicalEducation kullanıcısına yanıt
    Karakalem çalışmasımı yapacaksınız. Wacom marka kalemler var ancak tablet parasına.....

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 15 Aralık 2013; 0:52:35 >
  • evet onun için de istiyorum fakat öncelikle babam heveslenmiş tablette bişeyler yazmak istiyor vatandan yumuşak uçlu o kalemlerden aldım fakat olmuyor kesik kesik yazılıyor bastırınca anca yazıyor
  • Vatan tiny'de indirime gitti. 350 civarına düştü fiyat. Bende dün aldım bir tane sanırım hafta sonu epey inceleyip deneyimlerimi paylaşırım. Zaten bu fiyat aralığında devam ederse bu konunun ziyaretçileri artar gibime geliyor.
  • mitto kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tabletiniz. Vatanda Tüm tabletler indirime girmiş. Resmen blackfriday yaptı adamlar
  • Teşekkürler, belki Artes genel indirime mi gitti naptı bilmem. 812'nin fiyatı da düşmüş sanırım. Hepsiburada 300'ün altına bırakıyor. Uzun zamandır sanki sadece hizlial'da 350 civarıydı, 300'ü gördü...Onun Ram 2 Gb imiş acaba onu mu alsaydım diye düşünmeye başladım...
    Kendim Artes Q1003 kullanıyorum. Bu model biliyorsunuz 2Gb ramli. Ancak indirdiğim oyunların apklarını kurdum Artes Q818'e aynı şekilde oynatıyor. En son çıkan GTA Sanandreas'ı dahi akıcı bir şekilde oynatıyor. Oyunda kalabalık yerlere girdiğinizde hafif bir fps düşmesi oluyor bir kaç saniyelik. İşlemcisi Q812'den daha güçlü. Kararsızlık en kötü şey gerçekten
  • Hakikaten en kötüsü kararsızlık... Artes 812 ile başladım, ezcool minipad'e kaydım. Archos 80 platinium ile onda v812 arasında kararsızlık yaşadım ve dediğim gibi archos sipariş edip iptalden sonra tiny aldım. Aslında eminim dediğiniz gibi birbirlerine çok yakın aletlerdir bu yüzden ucuzunu almak isterdim... Neyse 818 gelsin bakalım...
  • Sonunda bugün Tablet elime geçti. İlk olarak kılıfı falan gayet güzel ve bence büyüklüğü tam olması gerektiği gibi. 7 küçük 9 ve üzeri büyü bence. Hele benim gibi çocuklara alanlar bence muhakkak 8 inç olanları tercih etmeli.

Gerçi şu anda çocuğun elinden elip inceleyemedim ama şekli şemali hoşuma gitti. Bu arada 2 kez fruit ninja oynarken kitledi, bunun yanında üstündeki jelatin içinde bir tane balon var. Ayrıntılı incelemelerim gelecek...
    4.2ye yükselttinizmi android sürümünü?
  • quote:

4.2ye yükselttinizmi android sürümünü?

Cihaz zaten 4.2.2 versiyonu ile geldi... Bak alim bir kaç oyun yükleyip deneye eğim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de q818 modelini vatandan yeni aldım. Tablet gayet güzel baya hoşuma gitmişti taki tableti televizyona bağlamayı deneyene kadar. Hdmi çıkışından bağlamama rağmen en ufak bir sinyal dahi alamadım.
    Internetteki açıklamada videoyu oynattığınız anda tvde otomatik olarak açılacaktır diyordu. Ben ne yapıp ne ettiysem beceremedim. Tableti 4.2.2e yükselttim yine olmadı.

Sabah artes teknik servisi aradım. Oradaki arkadaş bana hdmi kablosunun tam oturmayabileceğini ve kablonun ucundaki plastik kısmı biraz kesmemi öyle denememi önerdi. Bana da mantıklı geldi çünkü sanki kablo tam oturmuyor gibiydi. Akşam eve gittim dibine kadar kestim taktım ama hiçbir değişiklik yok. Sonra akşam vatana götürdüm. Oradakiler de denedi onların kablosuyla da olmadı. Tableti sıfırıyla değiştirdiler. Fakat yeni tablette de aynı sorunla karşılaşıldı. Yarın tekrar artes teknik servisi arıcam.

Fakat ne yapmam gerektiğini anlatacak biri varsa çok sevinirim. Sanırım sorun benden kaynaklanıyor. Artes q818i olup da aynı sorunu yaşayan başka biri var mı benim gibi?

• solamnus S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tabletiniz hayırlı olsun. Artes Q818'de Micro Hdmı çıkışı var. Mini Hdmi kablo var bende Artes Q1003 ile kullandığım. Gerekli kablom olsaydı yardımcı olurdum
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun.

Televizyonda kullanmam için herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? Diğer Artes tabletlerde durum nedir?

Mesela Artes Q1003'ü bağladığınızda televizyona direk çalışıyor mu yoksa herhangi bir işlemden geçirmek mi gerekiyor?

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.