Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Televizyondan hangi Hdmı girişine bağlıysa onu seçmeniz ve tablet üzerinden çözünürlüğü ayarlamak gerek. (Ayarlar---Ekran--Hdmı output mode) Başka herhangi bir ayar yok.
  • Hocam ramon 1 gb olması donmaya sebep okuyor mu artes q812 2 gb ram olduğu için onu tercih etmek daha mi mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derwish1 D kullanıcısına yanıt
    2side ayrı özellikte tabletler. Artes Q818 Çok ince ve hafif bir tablet. Takılma yada donma gibi şeyler yaşamadım. GTA Sanandreas Asphalt 8 gibi güncel ve ağır oyunları çok rahat oynatıyor ve fps düşmüyor.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Ben bu tablete göre uygun bir Hdmi kablo bulamadım hepsi girişe kısa geliyor

Bir de geçende şarj cihazının kablosu kırılmış şarj cihazı bulamadım bulabilen birisi ikisinin de linkini atabilir mi?

Not: Kendi sitesindeki linkler bozuk
  • sargon34 S kullanıcısına yanıt
    Selam. Elinizdeki Hdmi kablonun tablete giren tarafındaki etli plastik kısımı biraz bıçakla keserseniz tam oturur diye düşünüyorum. Daha önce böyle bir soruya @Artesteknik böyle yazmıştı.

Şarz için bildiğiniz micro usb girişli her adaptörü kullanabilirsiniz.

Hangi linkler çalışmıyor anlayamadım. Artes firmasının sitesindeki Rom linkleri çalışıyor?
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Bugün Artes'in Şirinevler'deki şubesine gideceğim telefonla sordum onlarda şarj cihazı varmış. Hdmi'ı sormayı unuttum ancak onun da olacağını tahmin ediyorum. Geldiğimde sizi bilgilendiririm.

Artes'in sitesindeki cihaz aksesuarlarından şarj cihazına bakmıştım orada verilen (Vatan Bilgisyar, MNG Shop vs...) linkleri yanlış. Bu şarj aletlerini internetten bulmuyor. Romlara bakmadım henüz onu da şarj edip yükleyeceğim geldiğimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sargon34

Bugün Artes'in Şirinevler'deki şubesine gideceğim telefonla sordum onlarda şarj cihazı varmış. Hdmi'ı sormayı unuttum ancak onun da olacağını tahmin ediyorum. Geldiğimde sizi bilgilendiririm.

Artes'in sitesindeki cihaz aksesuarlarından şarj cihazına bakmıştım orada verilen (Vatan Bilgisyar, MNG Shop vs...) linkleri yanlış. Bu şarj aletlerini internetten bulmuyor. Romlara bakmadım henüz onu da şarj edip yükleyeceğim geldiğimde..

Bugün Şirinevler Artes şubesine gittim ve şarj cihazında problem olmadığını sistematik bir sorun olduğunu ve 4.2 ye yükseltildiğini söylediler.İlginçtir ki kablonun da değiştiğini farkettim . 4.2'nin konusu açılmışken biraz anlatayım:
    -Arayüz olarak eskisinden(4.1) pek de bir fark yok doğal olarak
    -Statusbar ve alttaki Home butonunun kalınlığı azaltılmış.Bence daha şık olmuş.
    -Statusbar arada bugda kalıyordu bende o düzeltilmiş.
    -Ayarlar kısmı Apple'daki gibi ikiye ayrılmış.
    -Ekran kilit şekli değişmiş. Widget falan eklenebiliyor artık.
    -Yine kilitteki kamera vs. kilit tuşları kalmış sadece kişit açma tuşu var.
    -Stabilize artmış.
    -Boş RAM 350MB küsürlerden 450+MB küsürlere yükseltilmiş.
    -Şarj yavaş oluyor ama yavaş da boşalıyor.Örneğin: Full parlaklıkta , Wİ-Fİ'ye bağlı oyun indirirken 4 saatte %47 şarj yedi
    -Hesap Makinası daha profosyanel hale getirilmiş. (tan,cot,sin vs... var.)
    -Ekranı ortadan ikiye ayrıan ve hemen hemen her uygulamada da çalışan saçma beyaz bir çizgi var (bu bir süre sonra sinirinizi bozabilir )
    -Chrome'nin masaüstündekine benzer güzel, stabil bir versiyonu gelmiş.
    -Yine birsürü saçma sapan uygulama var. Not: Allah'tan Sony deki gibi bu uygulamaları kaldıramamazlık olmuyor.Hepsini tek tek devre dışı bırakabiliyoruz
    -Kamera Logosu değişmiş.
    -Kameradaki Fast Snap( 10 tane arka arkaya çekme hâlâ var ancak bastıkça sürekli çekme kaldırılmış )
    -HDMİ ayarları değişmiş. Daha değişik çözünürlük ayarları gelmiş.

Şuanlık farkına vardıklarım bu kadar daha dikkatimi çeken olursa buradan yazarım.

HDMİ kabloları da varmış. Yalnız biraz piyasaya göre biraz pahalı . Diğerleri gibi tam oturmamazlık olmuyor. Tabir-i Caiz cuk diye oturuyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sargon34 -- 31 Ocak 2014; 22:43:22 >

• derwish1 D kullanıcısına yanıt
    1 GB olması pek sıkıntı olmuyor ancak Real Racing gibi çok çok yüksek kalite oyunlarda hafif hafif takılmalar meydana geliyor. Arada fiyat olarak pek bir fark yok. Bütçeniz el veriyorsa onu almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Not: Ben Vatan Bilgisayara, Samsung almak için çıkmıştım bununla Samsung yan yanaydılar fiyatları da aynıydı bu Türk Malı olduğu için bunu tercih ettim ama böyle bir marka olduğundan bile haberim yoktu Q812'den haberim olsaydı onu alırdım
  • sargon34 S kullanıcısına yanıt
    Problemi hemen çözmüşsünüz maşallah :) Bu arada Artes Q818 daha pahalı Q812'den.

Serviste size yaklaşımları nasıldı? Herşeyi kullanıcı hatasına sokup tableti kolunuzun altına verip göndermedilermi yani
  • Hocam deneyiminiz var diye soruyorum donanımhaberde bir linkte q812 nin işlemcisi q818 den büyük denmiş, siz mesajınızda tam tersini söylemişsiniz. Onu merak ettim ve tabletlerin ikisi ayrı ayrı olarak 16 gb hafızasından kaçını uygulama ve oyunların kurulumuna ayırıyor yani oyun ve uygulama hafızası toplam kaç gb kullanabiliyorum? Bu işin uzmanı olduğunuz için sordum yarın bunlardan birini almayı düşünüyorum.
  • abdullahmabel A kullanıcısına yanıt
    2 tablettede Arm Cortex A7 Allwinner A31S işlemci var. Ben ekran kartları farklı demiş olabilirim. Pilleri hemen hemen aynı Pil Q818'de 4000mah Q812'de 4400mah.

Artes Q818 daha ince İpad mini ile ayırt edemezsiniz. Arka kamera Q818 de 5megapiksel. Ağırlıklar Q818'de 341 Gr. Q812'de 478 Gr 16gb hafızanın nekadarını ayırıyor onu tam olarak bilmiyorum.

Artese mail atabilirsin kısa sürede dönüyorlar. Aklına takılan başka birşey olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım. Kolay gelsin
  • Teşekkür ettim hocam, son sorum hani gta san andreasta q1003 de kalabalıkta hafif kasılma olduş demiştiniz, acaba q818 ve q812 de oldu mu denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahmabel -- 2 Şubat 2014; 22:56:34 >
    Gta sanandreas oyununu ben apk olarak yükledim. başka bir siteden download ettim. Haliyle bu oyunlar crackli oluyor ve güncelleme alamıyor. Oyunun ilk çıktığı günki apkda bu tip sorunlar vardı.

Minion Rush oyunuda böyleydi ilk çıktığında sebepsiz yere kasılmalar vardı. Güncelleme ala ala bu kasılmalar kayboldu. Her işlemciye optimize etmeleri zaman alıyor sanırım.
  • Anladım hocam peki hiç q818 tiny de gta san andreas denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahmabel

Anladım hocam peki hiç q818 tiny de gta san andreas denediniz mi?

Sıkıntı yok... Çalıştırıyor...
    Ben indirdiğim apkları bir dosyada arşivliyorum. Çevremdeki tablet kullanan arkadaşlarda biliyorlar tabi güncel oyun ve programların bende olacağını :)

Hem onlara kuruyorum hem kendi tabletlerime. Artes Q818'e tüm oyunları kurmuştum hepsini oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 2 Şubat 2014; 23:31:57 >
  • Süpersiniz cevaplar için teşekkür ettim ;)
  • mitto hocam siz kullanıyorsunuz galiba sıkıntı yok dediniz san andreasta en ufak bir takılma bile yok yani :) o halde siz bilirsiniz 16gb hafızasından uygulamalara ayrılan boyutu ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Ben indirdiğim apkları bir dosyada arşivliyorum. Çevremdeki tablet kullanan arkadaşlarda biliyorlar tabi güncel oyun ve programların bende olacağını :)

Hem onlara kuruyorum hem kendi tabletlerime. Artes Q818'e tüm oyunları kurmuştum hepsini oynatıyor.

Selam.

q812 ile q818 'in aralarındaki artı ve eksiler nelerdir? Ben q818 Tiny cihazı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

q818'in sesi sanırım daha iyi
    q812'nin 2 GB rami var

sizin eklemek istediğiniz başka birşey?
  • Neyse q818 siparişi verdim. Kararsızlıktan iyidir. Beğenmezsek iade edebiliyoruz. Ancak "hesabınızı aktif etmemelisiniz" diyorlar. Onu tam anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.