Şimdi Ara

ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artes Q818`in dediğiniz gibi ikiz kardeşi Onda V818. Tabletin genel kalitesi Premium ayarda. Arkası aleminyum. Ips ekranı şimdiye kadar gördüğüm 8'' tabletlerden kaliteli piksel yoğunluğu fazla. Renklerdeki canlılık ve doygunluk çok iyi. Pil performansı yaklaşık 4 saat kadar oyun oynatabiliyor. (Ekran %60 ayarda ve Minion Rush oyununda) Bu tablette kullanılan kamera sensörü oldukça iyi. Kamera ayarları ile ilgili bir video çekmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 10 Nisan 2014; 2:03:16 >
  • Bu tableti takip ediyordum epeydir ama fiyatı bir türlü düşmedi. Ben de hem ucuz hem de inş.kalitelidir diyerek ezcool minipad siparişi verdim. İnşaallah pişman olmam. Teşekkür ederim yine de incelemen için Gladiotürk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Artes Q818`in dediğiniz gibi ikiz kardeşi Onda V818. Tabletin genel kalitesi Premium ayarda. Arkası aliminyüm. Ips ekranı şimdiye kadar gördüğüm 8'' tabletlerden kaliteli piksel yoğunluğu fazla. Renklerdeki canlılık ve doygunluk çok iyi. Pil performansı yaklaşık 5 5.5 saat kadar oyun oynatabiliyor. (Ekran %60 ayarda ve Minion Rush oyununda) Bu tablette kullanılan kamera sensörü oldukça iyi. Kamera ayarları ile ilgili bir video çekmeye çalışacağım.

Artes D821'i sattıktan sonra, Onda V812 (artes q812)satın almıştım onun da bataryası 4000 mAh di fakat 4 saati zor çıkartıyordu ve stabil bir tablet olmadığı için 10 gün sonra zararına satmıştım..
    Bu yeni modelin objektif kullanıcı yorumlarını beklleyeceğim.
    İş için kullandığım ipad mini gibi batarya performansı mükemmel 8 inç ips ekranlı tablet arayışındayım..
    Bataryası ipad mini gibi 9 - 9.5 saat dayanmasa da 6.5 - 7 saat bir performans gösterebilmeli.. Bir de arkası tamamen aliminyum kaplı olan tabletlerde wifi çekim gücünde yetersizlik olabiliyor.
    Bu yeni modelin wifi çekimi nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• frux kullanıcısına yanıt
    Resimlerden fark edebildiyseniz tabletin en üst kısmı plastik ve yekpare aliminyum değil. Tahminimce wifi çekim gücü düşmesin diye yapıldı. Benim modemimle mutfağım arasında 3duvar var. Mutfaktan Hangouts ile görüntülü görüşme yapabiliyorum,youtube üzerinden hd videolara bakabiliyorum. Denediğim tabletler içinde Artes Q1003 ile aynı ayarda diyebilirim. Oldukça iyi. Gerçekçi olmak gerekirse oyun oynayarak ben 4 saati geçiremedim(Ekran parlaklığı %60). Tabi günlük kullanımda arada wifi kullanıp webde gezinerek sizin değerlerinize ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 12 Şubat 2014; 15:47:32 >
  • Birsey sorucam. Az once teslim aldim cihazi ve marketten 29 mb lik birsey indirmek istedigimde ilginc bir sekilde 9 dakikada indirdi. Evdeki internet 8 mbit. Normalde 30 saniyede iner yani.

Baska birsey indirdim yine oda felaket yavasti. Nedir acaba sorunu?

• Sitesinden 4.2 romuna güncelledinmi ?
  • quote:

Sitesinden 4.2 romuna güncelledinmi ?

Hayir yapmadim hocam kendi sitesindenmi yapicam ve cok farkediyornu

• Şu adresden gerekli hırdavat malzemesini indir önce.

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86125&ttype=Documents#pt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 12 Şubat 2014; 15:48:04 >
  • quote:

Şu adresden gerekli hırdavat malzemesini indir önce

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86125&ttype=Documents#pt

Hocam bide birsey sorcam sana. Ayarlardan pile girdim ve 24g 2s 47 d 50 s pilde yaziyor. Oysaki ben daha 1 saat once teslim aldim. Kullanilmis bie urun olma sansi varmi

• Onlara takılma şimdi 4.2 kuracağız sana herşey yenilenecek. Sana gelen cihaz kapalı kutu jelatinindemiydi. Kutusu nasıldı. Kutudan çıkan hediyeler sıfırmıydı?
  • quote:

Onlara takılma şimdi 4.2 kuracağız sana herşey yenilenecek. Sana gelen cihaz kapalı kutu jelatinindemiydi. Kutusu nasıldı. Kutudan çıkan hediyeler sıfırmıydı?

Kutu üzerinde jelatin yoktu sadece sağ solunda artes güvenlik bandı vardı ama kolay klasik bir bant.
    içinden şarz aleti kulaklık falan çıktı. hediye kılıf jelatinliydi .

bu arada 4.2yi indirmeye başladı , işlem tamamlanınca yazarım hocam inşallah değişir biraz
  • Evet güvenlik bandı sağında solunda vardı bize gelen cihazda. Kılıfı çok hoş değilmi. Origami gibi katlanıp tableti yan konumda tutuyor. dizi izlemek çok zevkli. Phoneix editörüde indir. Romu kurmak için gerekli.
  • quote:

Evet güvenlik bandı sağında solunda vardı bize gelen cihazda. Kılıfı çok hoş değilmi. Origami gibi katlanıp tableti yan konumda tutuyor. dizi izlemek çok zevkli. Phoneix editörüde indir. Romu kurmak için gerekli.

Kurdum hocam açtım tableti şimdi. Yanlız aynı durum devam ediyor. Bak mesela 43 mb lık bişeyi indir diye tıkladım. 2 dakika oldu daha indirmeye başlamadı bile. sonra başladı ama o kadar yavaşki anlatamam. Ama nete giriyorum hızlı giriyor. çok ilginç gerçekten.
  • İlk açılışta biraz uzun sürebiliyor romu kurduğumuzda. Sonrası Cihaz kendine geliyor bir kaç kez kapatıp açtığında. Gmail hesabını gir ve kullandığın programları güncelle. Youtube uygulaması ile 4k videoları izleyip görüşlerini yazarmısın :) Ips kalitesi bahsettiğim kadar varmıymış?
  • quote:

İlk açılışta biraz uzun sürebiliyor romu kurduğumuzda. Sonrası Cihaz kendine geliyor bir kaç kez kapatıp açtığında. Gmail hesabını gir ve kullandığın programları güncelle. Youtube uygulaması ile 4k videoları izleyip görüşlerini yazarmısın :) Ips kalitesi bahsettiğim kadar varmıymış?

Hocam valla bana cakma urunmu yolladilar acaba :))
    Ekran cozunurlugunu hic iyi degil pikseller belli olabiliyor mesela . Sonucta bir ipad degil biliyorum ama yi ede 500 tllik alete yakismiyor.

Ve su market konusunu halletmem lazim i ndirmiyor marketten. Cok cok yavas.

• Yok daha neler Tableti gözlük gibi gözünün önüne getiripdemi bakıyorsun ekrana. Led tvlerin bile izleme mesafesi var. Benim tvye yakından baksan gider çöpe atarsın ancak 3mtden sonra izlenebiliyor harika bir şekilde. Ben oyunları kurarken pek dikkat etmedim açıkcası indirme hızına. Youtube videolarında bir sorun varmı ?
  • Hocam youtubeda da sorun var. Video yuklenmiyor , yukleniyor ama asiri yavas. Marketle ayni yani. Sanirim uygulamalarda sorun var . Delircem valla :)

• Modeme uzaklığın ne kadar?
  • Modem 2 metre uzagimda hocam. Zaten chrome dan girdigimde cok hizli onda sorun yok uygulamalarda sorun var cok yavas oluyo .

• Kendi youtube uygulamasını boş ver Tubemate indir youtube için.
    Normal tarayıcıya tubemate indir yaz harici kaynaktan indirmiş olacaksın markette yok bu uygulama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.