Bildirim
ARTES Q818 TINY 8' QUADCORE 1GB RAM 16GB [ANA KONU] (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet micro hdmi kablo almalısınız. Artes Q1003 ve Q972'de mini hdmi kablo kullanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
Evet micro hdmi kablo almalısınız. Artes Q1003 ve Q972'de mini hdmi kablo kullanıyor
Peki tv akıllı olursa bir şekilde tablete kablosuz görüntü aktarımı mümkün mü? -
Tabletinizi geldiğinde 4.2 romuna yükseltin. Kablosuz görüntü aktarımı var yeni romda. -
quote:
Tabletinizi geldiğinde 4.2 romuna yükseltin. Kablosuz görüntü aktarımı var yeni romda.
Teşekkürler gördüm android 4.2'de miracast özellikli tvlere bağlantı oluyormuş. Sağlıklı oluyorsa çok güzel.
Bizim tv akılsız. İnşallah ileride akıllısını alırız :) -
Beyler tabletten memnun musunuz? Antutu puanı kaç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımın eşine aldık Artes Q818 tableti. Oyunları ve romunu ben yükledim sıkıntısız kullanıyor 3ay oldu sanırım. Antutu 12K civarında alıyor. -
quote:
Arkadaşımın eşine aldık Artes Q818 tableti. Oyunları ve romunu ben yükledim sıkıntısız kullanıyor 3ay oldu sanırım. Antutu 12K civarında alıyor.
Nereden ne kadar aldınız hocam?
Vatan bilgisayarın bir kampanyası vardı. 390 yada 400 gibi bir fiyata inmişti. Tam hatırlayamıyorum geçmiş gün. -
quote:
Vatan bilgisayarın bir kampanyası vardı. 390 yada 400 gibi bir fiyata inmişti. Tam hatırlayamıyorum geçmiş gün.
Peki saolun
Siz saolun sayın @CDBurnerXP Kolay gelsin -
quote:
Siz saolun sayın @CDBurnerXP Kolay gelsin
Size de
quote:
Orijinalden alıntı: CDBurnerXP
quote:
Arkadaşımın eşine aldık Artes Q818 tableti. Oyunları ve romunu ben yükledim sıkıntısız kullanıyor 3ay oldu sanırım. Antutu 12K civarında alıyor.
Ben en ucuz burada gördüm. Pazartesi elimde olacak inşallah.
http://www.sadecenotebook.com/artes-tiny-q818-785-inc-16-gb-beyaz-tablet-pmu310587
Kargo dahil 364 tl civarına geldi.
-
Fiyat iyiymiş. Gelince bilgilendiriseniz sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: eteksen
quote:
quote:
http://www.sadecenotebook.com/artes-tiny-q818-785-inc-16-gb-beyaz-tablet-pmu310587
Güzel fiyata almışsınız. Fotoğrafını koyalım fiyat değişirse anlarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 16 Mart 2014; 14:53:05 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Güzel fiyata almışsınız. Fotoğrafını koyalım fiyat değişirse anlarız
Cuma öğleden sonra 16:00 civarı sipariş verdim sanırım. Ellerinde var ki hemen hemen kargoya vermişler. Kargoları hızlı.
-
Bu siteden çok arkadaş Artes Q1003 ile Q972 aldı. Demekki stoklu çalışıyorlar. -
Q818 tablet bugün geldi. Şöyle açıp baktım. Gayet şık duruyor. Akşam daha detaylı bakacağım. Dokunmatik gayet hassas. Menülerde kasma yok. Biraz programı yükleyelim bakalım neler olacak?
Gittigidiyordan micro yerine mini hdmi sipariş vermişim. Satıcıyı uyardım ama iletişim sıfır yine de yolladı. Bakalım tekrar kablo alacağım. Akşama tvye bağlayamayacağım şimdilik.
Android 4.2.2 ile direk geldi. Güncellemeye gerek kalmadı. -
quote:
Q818 tablet bugün geldi. Şöyle açıp baktım. Gayet şık duruyor. Akşam daha detaylı bakacağım. Dokunmatik gayet hassas. Menülerde kasma yok. Biraz programı yükleyelim bakalım neler olacak?
Gittigidiyordan micro yerine mini hdmi sipariş vermişim. Satıcıyı uyardım ama iletişim sıfır yine de yolladı. Bakalım tekrar kablo alacağım. Akşama tvye bağlayamayacağım şimdilik.
Android 4.2.2 ile direk geldi. Güncellemeye gerek kalmadı.
Şimdiden 2.yi almak için bütçe hazırlayın sayın @eteksen
Evde çatışma çıkıyor tablet konusunda eşiniz kardeşiniz çocuklar derken 2 3 tablet yetmiyor. Bilginiz olsun
-
quote:
quote:
Android 4.2.2 ile direk geldi. Güncellemeye gerek kalmadı.
Şimdiden 2.yi almak için bütçe hazırlayın sayın @eteksen
Evde çatışma çıkıyor tablet konusunda eşiniz kardeşiniz çocuklar derken 2 3 tablet yetmiyor. Bilginiz olsun
Beynimi okudunuz. Ben küçük çocuk ve eşim için almıştım. Büyük çocuk hemen ben buna çökerimlere girdi. Şöyle ağız tadıyla bir şeyi almak nasip olmuyor rahat.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X