Şimdi Ara

Artık Avrupa'ya fazla takımla gitmemiz lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancılara bakıyorum da , şampiyonlar liginde 3-4 takımları var keza Avrupa liginde de öyle. Biz ise şampiyonlar ligine 1 takımla gidersek kendimizi şanslı sayıyoruz. Mesela Başakşehir de ciddiye almadı Avrupa'yı, halbuki bu kadrosuyla çok başarılı olabilirlerdi.

• Basaksehir ciddiye almadi geldi bizimle oynayacagi macin hesaplarini yapti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basaksehirden hic bisey beklemeyin sirf zarar.

Diger takimlarimiz icin katiliyorum daha cok katilmaliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Basaksehir ciddiye almadi geldi bizimle oynayacagi macin hesaplarini yapti

Çünkü Başakşehir'in vizyonu o kadarlık
  • Başakşehir yapması gerekeni yaptı.

Konya ciddiye aldı başlarda, sonu ne oldu ligden koptu düşecekler şimdi.

Başakşehirin hedefi için bence doğru olanı yapıyor.

Sevilla ile başabaş direndi karabüktte patladı.şu an o 3 puan ellerinde olsa çok iyiydi onlar adına.

Kadro derinliği olmayan bir kulüp avrupa diye direnirse gelecek sene gidecek bir avrupası olmaz.

maddi olarak süper lig gelirinden de olur. Sonrası gelecek sezon maddi kaynak arar durursun.

Fuzuli kızılıyor başakşehire yapması gerekenleri yapıyorlar.

Beşiktaş olarak rotasyonla bile puan kaybediyoruz, 22 kişilik ekip ama 4 puan geride 3.yüz , düştük aşağılara, galatasaray saçmalamasaydı şimdi kaç puan fark vardı.
    Beşiktaş ligi ilk 2de bitirmek zorunda, avrupada iyi gidiyoruz maşallah. İlk2de bitirmezsek, milyonlarca euro zarar girecek kulübe, gelecek sene.

Cesur yürek kafasıyla her yerde mücadele diye hedef alacak bir duygusal kafayla iş yapılmaz.

Avrupada puan toplamak gerekiyorsa bunu önce yapması gereken 3 büyük kulüp var.
    Sonra diğerleride yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 7 Aralık 2017; 12:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Başakşehir yapması gerekeni yaptı.

Konya ciddiye aldı başlarda, sonu ne oldu ligden koptu düşecekler şimdi.

Başakşehirin hedefi için bence doğru olanı yapıyor.

Sevilla ile başabaş direndi karabüktte patladı.şu an o 3 puan ellerinde olsa çok iyiydi onlar adına.

Kadro derinliği olmayan bir kulüp avrupa diye direnirse gelecek sene gidecek bir avrupası olmaz.

maddi olarak süper lig gelirinden de olur. Sonrası gelecek sezon maddi kaynak arar durursun.

Fuzuli kızılıyor başakşehire yapması gerekenleri yapıyorlar.

Beşiktaş olarak rotasyonla bile puan kaybediyoruz, 22 kişilik ekip ama 4 puan geride 3.yüz , düştük aşağılara, galatasaray saçmalamasaydı şimdi kaç puan fark vardı.
    Beşiktaş ligi ilk 2de bitirmek zorunda, avrupada iyi gidiyoruz maşallah. İlk2de bitirmezsek, milyonlarca euro zarar girecek kulübe, gelecek sene.

Cesur yürek kafasıyla her yerde mücadele diye hedef alacak bir duygusal kafayla iş yapılmaz.

Avrupada puan toplamak gerekiyorsa bunu önce yapması gereken 3 büyük kulüp var.
    Sonra diğerleride yapar.

Olaya sadece sırf samp geliri olarak bakma, eyvah samp ligi gelirleri muazzam ama uefada da yari final final oynadigin zaman tum oyuncuların vitrine cikmis oluyor.. O da güzel bir tecrübe ve prestij takim acısından..

Yani samp ligine gidemezsek üzülmeyelim, bu takim yine gerekeni yapıp gruplardan aksilik olmaksa cikar ve finale doğru yürür kura şansıyla..

Sonra satarsın bir oyuncunu astronomik rakama al sana hayvan gibi gelir, benz; Cenk Tosun gidici gibi.

Uefayi da küçümsememek gerek o kupayı almak da çok çok zor bir is.

Basaksehire gelirsek, bu vizyonla abdullah hoca çok bir sey yapamaz, asılsaydı biraz gruplardan rahat çıkar ve ilerlerdi. Ha kadro derinligi olmadıgı icin ligde puan kayıpları olabilirdi ama sen td sin, her seye yozum bulmak zorundasın. Ben bunu bahane olarak kabul edemem.

Dnipro final oynadı kadro derinligi çok mu iyiydi? Adamlarda düzgün sayabilecegin kaç tane iyi oyuncun var zaten? Al dun besiktas yedeklerle leipzigi yendi deplasmanda.

Olay tamamiyle takim kimyası ve hocada bitiyor. Hocanin da vizyonu olacak tabi.

• Başakşehir muhtemelen seneye de Avrupa'ya gidecek varsa imkan bu zihniyette devam edeceklerse bir sonraki takım gitsin deli oluyorum onların yaptıklarını görünce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray son çeyrek finale çıktığı dönem yabancı sınırı konuşan ülkede futbol filan gelişmez. Yahu Fatih Terim'i kulüpten koparmak için yapmadıkları saçmalık kalmadı.

Aynılarını Beşiktaş için yapmadılar mı güzel kardeşlerim ? Önce Şenol Güneş acaba milli takıma gelse mi denildi, arada yabancı sayısı dillendirildi :)

Böyle ortamda bizde istikrarlı başarı zor gözüküyor, dönem dönem çıkışlar oluyor fakat bir şekilde düzeni bozuyorlar...Çünkü federasyon ülke futbolu için değilde yayıncı kuruluş rekabetten para kazansın diye çabalıyor.

Beşiktaş güzel bir eşiği geçmek üzere, umarım bu istikrarı ve kafa yapısını değiştirmeden ilerlemeye devam ederler.

Galatasaray o günden bugüne Fatih Terim ile gelse ve yabancı sınırına dokunulmasaydı, bugün belkide farklı avrupa başarılarından söz ediyor olurduk... Önce birlik olmak gerek, futbolun düşmanlarını birlikte ayıklamak gerek

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hayır ben şunu anlamıyorum. Beşiktaş'ın başarısı ortadayken, Başakşehir gerçeği varken ki daha iyisini yapmadı Avrupa'da ama yapabilirdi, hala nasıl yabancı sınırı savunabiliyorlar? Tff sadece kendini kurtarma peşinde malum Demirören, inşallah kulüpler birliği kendileri için doğru olan kararı alırlar.
  • quote:

Başakşehir gibi taraftarı olmayan, belli bir kitleye heyecan vermeyen takımların bu ligde yeri olmamalı. Gördük son Avrupa macerasını. Sen bu ligde şampiyon olsan ne olacak, olmasan ne olacak.
  • quote:

Yemin ediyorum Gsye daha çok saygı duyuyorum şu rezilliği gördükten sonra.

Keşke Gs elenmeseydi devam etseydi. Ligde iyi seri yaptılar Avrupada da iş yapardı mevcut kadroları. Avrupada bilinen yarışmacı kültürü olan rakibe korku salan bir takım.

Ama Başakşehir ülke sana temsil hakkı vermiş sen ligi düşünüyorsun.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

Bu sene yine ilk dörtte olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Yemin ediyorum Gsye daha çok saygı duyuyorum şu rezilliği gördükten sonra.

Keşke Gs elenmeseydi devam etseydi. Ligde iyi seri yaptılar Avrupada da iş yapardı mevcut kadroları. Avrupada bilinen yarışmacı kültürü olan rakibe korku salan bir takım.

Ama Başakşehir ülke sana temsil hakkı vermiş sen ligi düşünüyorsun.

Avrupada iş yapabilmek hem yedeklerin iyi olması lazım hemde ilk 11'de eksik bölge olmamalı. İlk 11'de sol bek eksik, yedekler ise tam facia. Seneye kadronun üstüne koyarsak o zaman Avrupa'da iş yapabiliriz ancak. Tabi iyi bir yönetim ve teknik adam ile. Mayıs'ta seçim var bakalım doğru düzgün bir başkan gelecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 7 Aralık 2017; 17:43:19 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 20 Aralık 2020; 17:37:23 >
  • Beşiktaş ve Galatasaray'ın aynı anda UCL gruplarında.

Fenerbahçe,Başakşehir ve Trabzonspor'un aynı anda Avrupa Ligi gruplarında olmasının hayalini kuruyorum hep.harika olurdu gerçekten ama gerçekleşmeyecek birşey değil ilerki yıllarda yaşanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Beşiktaş ve Galatasaray'ın aynı anda UCL gruplarında.

Fenerbahçe,Başakşehir ve Trabzonspor'un aynı anda Avrupa Ligi gruplarında olmasının hayalini kuruyorum hep.harika olurdu gerçekten ama gerçekleşmeyecek birşey değil ilerki yıllarda yaşanabilir.

Galatasaray'ın şuan ki haliyle UCL'de başarılı olması mümkün değil. Bir kere en başta yönetim kötü. Ondan sonra rotasyon şansı yok, iyi bir teknik adam yok. Mayıs'ta düzgün bir yönetim gelirse olabilir bakalım neler olacak.
  • Şuanki haliniz bizim bu noktaya gelmek için başladığımız noktadan daha kötü değil.Ben yakın zamanda tekrar ülkedeki takımların avrupada iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.
  • Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş iyi bir yönetimle yapılanmaya gitti. Biz bu sene şampiyon olamazsak(muhtemelen olamayacağız) ekonomik açıdan büyük sıkıntılar doğacak. Açıkçası uzun yıllar şampiyonlar ligi göremeyiz gibi bir his var içimde.
  • başakşehir de gruptan çıkarsa beşiktaş ile birlikte sağlam puan getirirler ama fazla takım işi avrupaya giden tüm takımlar bir yere gelmeden çok zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yıl 2 takım 12 puan, bir takımda 20 civarı, 2 takımda toplam 10 puan alsa beş yıl içinde ilk 7'e hatta 6'ya gireriz. Bu da şampiyonlar ligine 3 takım demek. 6 maçlık uefa grubu sisteminin olduğu yerde bu kadar para harcayıp bunun yapılamaması komik. İstikrar diye bir şey yok sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.