Şimdi Ara

Artık bir ailem yoktu (bölüm 3 eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hava yağmurluydu Evden hızlıca çıkmıştım böyle bir haberi duymam beni adeta yıkmışti çünkü ailemi trafik kazasında kaybetmiştim artık yetindim ne yapıcağımı bilmiyordum kardeşim abim annem babam hepsi hepsi gitmişti artık akrabalarimın hepsi bizim evdeydi baş sağlığı diliyorlardı bense kuytu bir köşe bulup kıpırdamadan duruyordum evdeki sesler bile beni götürmüştü hayatım bir film şeridi gibi geçiyordu bir mesaj sesiyle irkildim mesajı gönderen sevgilimdi -Aşkım Haberi yeni aldım hemen yanına geliyorum bu mesaj bile kendimi iyi hissettirmemisti artık benimle aynı duyguları paylaşan bir tek o vardı...

Bölüm 2

Zil çalmıştı yere baka baka kapıyı acmaya gidiyordum nolcak diye düsünüyordum artık benim bir ailem yoktu yok artık ben bir yetimdim kimsem yoktu sarılcak bir annem kardesım dıyebılcek kucuk kardesım bıle yoktu baba baba dıye boynuna atlıyacagım bir babam yoktu yok ve bunu bilmek beni içten içe bitiriyordu gözlerim dolmuştu kapıyı açtıgımda sevgilim direk boynuma sarıldı o an Gözlerim boşalırcasına ağladım çünkü bir sıcaklık hissetmiştim ailemi düsünüyordum annemı babamı kardesımı abimi ama onlar hiçbir zaman gelmiyeceklerdi artık onlar yoktu içimdeki hüzün kendini öldür diyordu ama bunu yapamazdım.Sanırım 10 dk boyunca sarıldık birbirimize cünkü o dakikalar boyunca ailemi düsünüyordum onları dusunup aglıyordum beni dogup buyuten bir annem yoktu o koyuyordu be koyuyordu birinin ailesi olmamasını simdi anlıyordum. içeri geçtik ben gene kafamı yeri eğip onların kaza anındaki kanlar içinde yatan ailemi görüyordum titriyordum içime bı sızlama gelmişti ağlıyordum sevgilim bugün sende kalim diyordu.Ben sadece evet diyebildim çünkü sıcaklık gösterecek bir tek bir tek o kalmıştı yanımda yatağa gittim gözlerimi kapattım ne olucak diye düşünüyordum.Sarılacak artık sevgilimde başkası yoktu ya o da giderse işte bunu bilmek her gecen dakıka ıcım ıcımı yıyordu.Gözlerimi kapatınca ailemi gördüm annem ordan üzülme oğlum üzülme biz senin her zaman yanındayız diyordu gene gözlerim dolmuştu içimde bir mutlulukla beraber hüzünde vardı onları görünce içimde ufakda olsa bir gülümseme oluşmustu.Canıma kıymak istedim ama bu kadar kolay degildi...Geçen günlerimi ailemi geri istiyordum ama bu mümkün degildi olmuyordu olmuyordu geçmiyordu...

Bölüm 3
    ----------

Uyandığımda telefonuma baktım saat 10:43dü.Genelde bu kadar erken kalkmazdım elimi yüzümü yıkayıp salona geçtim sevgilim yemeği çoktan hazırlamış beni bekliyordu.Kahvaltıda omlet , peynir , zeytin kola vs bunun gibi yiyecekler vardı.Bişey demeden sofraya oturdum.Televizyonu açtığımda şok olmuştum
    televizyonda ailemin kanlar içindeki fotorafları vardı.Ama can alıca nokta bu degildi.Bazı görgü tanıkları bi ateş sesi duyduktan sonra arabanın çarptığını söylüyorlardı.Bu sebeple olay yeri inceleme ordaydı.Hiç bişey demeden evden cıktım Kız arkadaşımın beni bekle demişti ama umursamamıstım çünkü gerçegi ögrenmem lazımdı. Hemen oraya gittim.30 dk sonra oraya varmıştım arabamızı gördüm parçalar halindeydi.O anı düşünmemeye çalıştım ama nafile gene gözlerim dolmuştu.Kanlar içindeki ailem yüzündeki kanlarla birlikte bunu düşünmek belkide dünyanın en büyük acısıydı.Zar zor polislerin yanına gittim bunlar doğru mu diye bizde bilmiyoruz araştırıyoruz dedi.5 dk sonra 50 metre ilerde yerde 2 adet kovan izi ve lastikte farkedilmiycek küçüklükte sivri mermiler bulunmuştu.Kafamda şimşekler çaktı olduğum yerde kalmıştım şok geçiriyordum.Ailemin kazaya degil kör kurşuna yada kasten yapılacak bir kazaya kaybetmiştim.Bunu düşünmek beni öfkeden delirtiyor ağlıyordum.Hemen ambulans çağırdılar.O anda yere bayılmışım.Gözlerimi açtıgımda 2 hemşire yanımdaydı.Bana sanırım bugün cenazeyi alıcaksınız dedi Bende evet dedim Doktor bey şimdi gitti uyanırsa cenezade yüzlerini görmemesini istemişti çünkü bu hüzün cok fazlaydı ve aşırı tehlikeliydi.Nolduğunu sorduğumda şok geçirip bayıldığımı söylediler.Bunun peşini bırakmamalıydım.Kendime geldiğimde morga gitmiştim çünkü cenazemi almalıydım.Cenazeyi aldığımda herkes gömülcek olan yerde imamla birlikte bekliyordu.İlk önce annemi yıkıyacaklardi.Ben genede hepsine ısrar ederek Annemi son kezde olsa bi görmek istemiştim herkese yalvardım yakardım son bir kez görim Yüzünü nolur son bir kez son bir kez daha fazla dayanamadılar cok kısa bır süre görsün dediler. Annemin yüzünü açtığımdı sanki bir gülümseme vardı yüzünde yada ben öyle görmüştüm.Annemi görünce onun bu son halini görünce dayanamadım dizlerimin bağı çözüldü hemen ambulans çagırdılar tansiyonumu ölçüktüklerinde yüksek çıkmıştı çıkarttılar ordan babamı ve diğerlerinin yüzünü görememiştim sadece kefeninde görmüştüm.Diğerlerini ne kadar görmek istesemde izin vermediler.Sonra cenaze namazını kıldık.Artık Gömme zamanı gelmişti herkes ağlıyordu akrabalarım sevgilim ben o an kafam atmıştı beni gömün onlarla beraber benide gömün bu acıyı kaldıramam benıde gömün nolur benide herkes beni tutuyordu küçük cocuklar bu halimi görünce onlarda korkudan ağlamaya başlamıstı bense benide gömün nolur diye ağlıyordum çünkü elimden başka bisey gelmiyordu.Gömdükten sonra herkes bir fatiha okumustu.Benide eve götürdüler bıraktılar benim aileme kim yapabilirdi yoksa kastende olmasa o kaza kusunmuydu ama kim yaptıysa bunun intikamını alıcaktım çünkü bu iş burda bitmiycekti benden ailemi aldı benide alsa bişey olmazdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X3teslanınKafası -- 11 Temmuz 2012; 11:59:55 >

• hepinize hepinize elvada. dostlar elveda
  • quote:

Orijinalden alıntı: naylon_don

hepinize hepinize elvada. dostlar elveda

kötü mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: X3teslanınKafası

quote:

yazdığın gerçekmi :(
  • ulan için bi kötü oldu ya.gerçekmi kardeş bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

ulan için bi kötü oldu ya.gerçekmi kardeş bunlar
    gerçek değilse tez elden yaşamanı isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_62900307/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62900668

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

http://forum.donanimhaber.com/m_62900307/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62900668

Alıntıları Göster
    YOK YOK CSB BU :D O KONUYUDA BEN ACTIM KADİR EKİNCİ BASLIK YOKTU SADECE BURAYA AKTARDIM

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

quote:

Beyler csb bu kendimi kötü hissettim bunları yazdım devamını getiriyimmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

quote:

Beyler csb bu kendimi kötü hissettim bunları yazdım devamını getiriyimmi

Alıntıları Göster
    Sonra uyandın donunda bir ıslaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: enzy

Alıntıları Göster
    millet kötümü yazmısım :S
  • Olum bak git demek istemiyordum ama illa dedirtiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

Olum bak git demek istemiyordum ama illa dedirtiyorsun.

niye ?
  • quote:

baktı vişne suyuymuş
  • serin hikaye bilader
  • quote:

Orijinalden alıntı: SylvanasWindrunner

serin hikaye bilader
    milletin duyguları ile oynamak hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

baktı vişne suyuymuş

Büşra vişne miydi o kızın adı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

csb bu part 2 ekliyecem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

csb bu part 2 ekliyecem

Alıntıları Göster
    Beğendim lan içim burkuldu bi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

baktı vişne suyuymuş

Büşra vişne miydi o kızın adı ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.