Şimdi Ara

artık çalışmaktan çok sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sınava 2.kez hazırlanıyorum yani mezunum düz lise çıkışlı oldugum için lise4te ve bu sene tabiri caizse eşşek gibi ders çalıştım ama artık cidden bunaldım masaya otururken ayrı bir sövüyorum bir anca akşam olsun diye ayrı
    ygs 71k hedefim çukurova hukuk netlerim
    edebiyat 46-50
    cografya 18-20
    matematik 23-25
    geometri 0
    biliyorum hala matematikte eksigim 27-30 seviyesine çıkmam gerek ama artık içimden bir gram çalışma istegi gelmiyor
    sizde de durum böyle mi yardımcı olun bana ne yapmalıyım

• Ben 11im ben bile sıkıldım hayattan bunaldım...
  • mezunum extra sıkıntı
  • Bende öyleyim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayısalcıyız_

mezunum extra sıkıntı

Mezunun mezunuyum extra bir sıkıntı

• Benim de 3.senem.Kendimi sezon bittikten sonra ara vermeden direk yeni sezon kampına başlayan futbolcu gibi hissediyorum.
  • TheSpiRiT kullanıcısına yanıt
    hocam senin iş cidden zormuş ben 2.senede bile dayanamıyorum yoruldum diye inlerken 3.senedeki halini tahmin bile edemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok sıkılıyorum
    2 ay önce açıldı
    İş yerinde çok sıkılıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam neden 3. sene gittinizde beğenmediniz mi yoksa tercih mi yapmadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beinthesecret

Tercih yapmadım hiç.İlk seneden daha kötü bir sonuç gelince 3.seneye kaldım.Bu sefer ilk 2 seneden daha iyi bir sıralama gelecek gibi ama yine de istediğim yer olmayacak.Bundan sonra üniversitedeyken hazırlanırım belki.
    nereyi istiyorsunuz? durumunuz ne alemde acaba özel değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

quote:

Tercih yapmadım hiç.İlk seneden daha kötü bir sonuç gelince 3.seneye kaldım.Bu sefer ilk 2 seneden daha iyi bir sıralama gelecek gibi ama yine de istediğim yer olmayacak.Bundan sonra üniversitedeyken hazırlanırım belki.

Aynı kafadayız hocam ben ünideyim sınava 3. hazırlanışım amma velakin istediğim yer gelmeyecek sanırım. Üniversite insanın ufkunu açıyor. Daha bir istekli çalışıyorsun. Ben geç başladım. O sebeple olmadı. Ama pes etmem asla. Seneye daha sıkı çalışıp hedefiminde üstünde bir yeri kazanabileceğimi düşünüyorum.

• quote:

nereyi istiyorsunuz? durumunuz ne alemde acaba özel değilse

Sene başında en kötü İtü Ekonomi olsa güzel olur diyordum.Ama ygs beklediğimden çok kötü geldi(115 bin).Aslında çekilmeyecek bir sıralama değildi ama ygs'den önce lys mat çalışmadım.Limit,türev,integral bilgim de yoktu.

O yüzden edebiyata ağırlık verip Türk-Alman hukuk olarak belirledim hedefi.O da Almanca olduğu için yoksa bu seneye kadar aklımda hukuk yoktu.Sınavda yapabileceğim netler tahminen 45 civarı edebiyat,25 matematik ve 17-18 de geometri.Okul puanım da düşük olduğu için bu netlerle zor o sıralamalar.

Eğer orası da olamazsa ya Türk-Alman'da işletme ya da siyaset yazıp yine sınava girip hukuk için zorlayacağım.Hazırlığı da geçersem sene kaybım da olmaz.Olmazsa da bölüme devam ederim.Ya da Ytü,İstanbul İngilizce iktisat yazağım.Bana Türk-Alman'ın yurt dışı imkanı daha fazla olur gibi geliyor ama çok bilgim de yok bu konuda

@TheGus

Benim üniversiteyken hazırlanmaktan yana tek çekincem ilk sene puan kırılacağı için olmadı diyelim,ikinci sene bölüm başlayınca sınava hazırlanmamı ne kadar etkiler.Gerçi bu sene gideceğim için zaten yaşayıp göreceğim artık.Belki üniversiteyken üzerimde baskı olmayacağı için daha iyi bir sonuç yaparım.
    İnşallah hedefimize ulaşırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Benim de 3.senem.Kendimi sezon bittikten sonra ara vermeden direk yeni sezon kampına başlayan futbolcu gibi hissediyorum.

Al benden de o kadar.

• Hocam kalan sürede mat geo çalışsanız hedefinizden daha iyi yapabilirsiniz. Eda falan güzelmiş ben fm yim ama çevremde öyle güzel edb yapan yok. Çözümlü test çözmenizi öneririm. Önemli olan yapamadığın soru tipleri zaten. Matı 30+ geo da yaparsın zorlasan bi 5-6 yapsan oh oh. Başarılar

hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam. Bende bu sene ikinci kez lys ye giriyorum ama 2013 mezunuyum galiba okula devam etmicem tercihte yapmayacağım çok ikilemdeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.