Şimdi Ara

Artık çok bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 4-5 gündür işler hiç iyi gitmiyor 1 senedir ders çalışıyorum evet virüs olayları başladı başlayalı çok koptum eğer o kopma olmasa şimdiye kesinlikle istediğimin de üstündeydim ama koptum işte sonrasında tekrar tempomu arttırarak çalışmaya döndüm ayt 60 tyt 85-90 civarı geliyor katı cisim, analitik pkob gibi konular ve fende unuttuğum noktalardan kaçıyor genelde, buralara odaklanıyorum ben de çalıştığım sürelerde. Eğer şu 1 ayı verimli geçirsem biliyorum inşallah bu iş olacak ama artık halim kalmadı dostlar ben artık ders çalışmak istemiyorum ben artık normal yaşamak istiyorum farklı şeyler istiyorum tecrübeli arkadaşlar gelin bi konuşun bu kardeşinizle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam size güzel bir tavsiye
    Hayal ettiğiniz uninin YouTube da güzel vloglar oluyor onları izleyin biraz daha şevkle mek için derslere

• İnan ben 2 senedir o durumu yaşıyorum ve bu sene psikolojik anlamda başıma gelen bir sürü olay oldu. Artık nefes alamayacak duruma geldim ama yine de kendimi teselli edip o masaya oturuyorum her gün denemelerimi çözüyorum. Bunu yapmak zorundasın çünkü seni kendinden başka kimse düşünmez. Otur tek tek hayatla ilgili hayallerini hedeflerini düşün.Bunlar için 30 gün sabretmek zor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlıkta kalırsan gölgen bile seni yalnız bırakır. Güçlü olmaya çalış.
  • Seneye bir daha bunu yaşamamak için 1 ay daha hocam hepimiz bunaldık gece yatarken uykumu kaçıyor artık o duruma geldim ama sabır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sabır hocam az sabır çekin başka bir şey çekmeyin eminim başaracaksınız

• Böyle bir durumda en motive edici şey yeniden planlama yapmaktır. Tekrar bir program yap ve yarın çalışmaya başlamayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de aynı şekilde kopmaya başlıyorum çok zorladı ama bu ay çalışmazsak geçirdiğimiz ayların hiçbir önemi kalmayacak

• Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.