Şimdi Ara

Artık Dayanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3 ay önce bir arkadaş aracılığıyla bir kızla tanıştım.Ben boksörüm,tanıştığım kız da boksör ilk ay süründürdü beni arkasından koştum sonra bana yeni yeni açılmaya başladı ancak hayatım boyunca tanıştığım en ilgisiz kızdı beni hiç sevmedi ben onu sevdiğimden dolayı hep ilişki için çabalayan ben oldum geçen hafta artık dayanamadım ben artık yokum dedim orda bitti herşey dün bir arkadaşım aradı aranız nasıl dedi bende ayrıldık dedim sonra bu kızın benle konuşurken başka bir çocukla birlikte olduğunu öğrendim şimdi çıldırıyorum yani kızı bırakırken bile bana bu kadar koymadı ne yapıcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen.

• Bosversene dostum, kiz hic orali bile olmamis. Birak isin olmadigina sevin. Gerek yok, bu tiplere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam çevremdekiler de aynısını diyor ama çok sevdim.
  • 2 ay acı çektim ama sonra yaptıklarını önüne getirince hiç acı çekmiyorsun.Ama unutmayacaksın ömrün boyuca.

• Unutmak değil derdim sadece şu acılarım geçsin dinsin artık tek istediģim bu.

• Allah başka dert vermesin tek sorunun bu olsun yaşın maximumum 17 anladığım kadarıyla bu yaşlarda olur takma dicem şuan çok takacaksın ama 1 aya kalmaz merak etme

• Amin hocam allah başka dert vermesin ama bir an önce geçsin tek dileğim bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hidrap0134 kullanıcısına yanıt
    Nasılsın hocam şu an?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.