bugun 2 adet domates 3 adet patates 900gr biber aldim 23tl tuttu |
artık insanı çıldırtan pahalılık (4. sayfa)
-
-
Başkanlık gibi başkanlık, şahlandık bee
Artış %78
-
Olsun be en azından torunların sövmeyecek bak ne güzel Doğu Akdeniz de haklarımızı koruduk, Fransızlari kovduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: retro61Olsun be en azından torunların sövmeyecek bak ne güzel Doğu Akdeniz de haklarımızı koruduk, Fransızlari kovduk.
Aynen kardeşim, torunları Suriyeliler ile evlendirir, Libya ya vizesiz gideriz.
quote:
Orijinalden alıntı: ColdaAynen kardeşim, torunları Suriyeliler ile evlendirir, Libya ya vizesiz gideriz.
Alıntıları GösterABD dağılacak, AB dağılacak zaten.
sigara içmeyin, telefon gavur icadı kullanmayın, alış veriş yapmayın oruç tutun, asgari ücret alın ve azla şükredin yoksa allah onu da alır elınızden,
ev ve araba da lüxtür, faizli kredi çekip ev almayın haram.
yaşamayın aw
bunları söyleyenler pudra şekerini zor alabiliyor be az şükürrr
-
kafex blyat
-
Abd'nin dağılacağına inanan hayalperest polyannacı troller türemiş. Ulan cahil sen kesin iphone falan kullanıyorsundur.
-
Valla mutfak gida fiyatlari almis kafayi gitmis ben tek basima gecindigimden fazla koymuyor desemde parami bosa cope atmis gibi oluyorum
2011 aylik 300 liraya mutfak kapaniyoken
2017 civarlari 600 700 kapanmaya bbasladiydi sovuyordum
Suan 1400 1600 civarina kapaniyor hayirli isler yani :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Kitabdar Madem istiyorsun neden Almanya'daki adamı istiyorsun akıllı ol biraz. İngiltere'de dua ve refah içinde yaşayan Kraliyet ailesinden olmayı iste. Para yokken A şehrinden B şehrine bile gidemiyorsun bir tane 2 litrelik kola alamıyorsun. Para yokken Almanya'ya gidenlerle bir mi olacaksın sanıyorsun. Komik!
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonkayum
Komik gelebilir ama nutelladan bim çokokremine düştüm biten parfümümü yenileyemedim mesela örnekler çoğaltılabilirparfümden kolonyaya,camelden sarmaya
-
Kimse yazmamış hemen yazıyorum.
Ehonomi çohiyi yeğen, algı oborasypnu bonlar yeğen -
Kraaaal , tekel sigara gibi sarmışın mübarek -
bu yaşadığımız pahalılığın tek sebebi akp li seçmen insanların hayatını çaldılar
-
Dayı ne diyorsun ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5-6 yıl önce 25 kuruşa su içiyordum artık 75 kuruşa içiyorum fazla konuşmaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolubirisi -- 23 Nisan 2021; 20:13:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kitabdar
Dayı ne diyorsun yaDiyom ki 40 sene önce bir tane nükleer santral yapamamışık Almanya ömrü doldu 60-40 senelik diye 5-6 tanecik nükleer santral kapadı, Nabıcan bu kafayla Almanya'daki emmi oğlu gibi mi sanıyorsun Almanya'yı, Bir de kendi ülkende yapılması ne cürret nükleer santral kelimesi dendi mi Greenpeace krizine girersin sen şimdi. Hani demişken İngiltere Kraliyet ailesi de bari anlaşıldı 40 sene önce bile gelişmiş ülke nedir bilmiyorsun ya..
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61ABD dağılacak, AB dağılacak zaten.
Alıntıları GösterMerkel Putin'i aramış lütfen gel berlini yine sen al demiş.
Ortada pahalı lık uok. Dolara çevir aynı ortada fakirleşme var.
5 aile 250 milyar dolar hazine garantili ihale alırsa olacağı bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X