< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
artık insanı çıldırtan pahalılık (18. sayfa)
-
-
Bilmiyorum merak edip hesapladınız mı ama 128 milyar doları 82 milyon insana dağıtsanız yaklaşık 12500TL gibi bir para yapıyor adam başı. Yani her birimize eşit şekilde dağıtıldığında her bir birey 12500TL alabiliyor. 12500TL yazıyla onikibinbeşyüzTürkLirası. Ev hanesinde 4 kişi olsa aile başına 50000TL yazıyla ellibinTürkLirası.
Bakın 1 ay tam kapama yapsak ne korona kalır diyorlardı ya alın size kaynak... Bu parayla ne koronası kalırdı ne aşısı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 26 Nisan 2021; 0:47:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde öyle gözüküyor 3 haftadır ağzıma sürmüyorum
şu an konuyu görebiliyor musunuz??
-
Bu konuyu görüp yazabilen var mı??
Hocam konuyu görebiliyor musunuz?
Mobildeyim ve görebiliyorum
Anladım teşekkür ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: winuae
vergisi yüzünden alkolü bıraktım, 50 liralık ürüne 100tl vergi vermek enayilik değilde nedirBenim bırakmamış olduğum halde bile 4 aydır bira bile içemedim.Almanyada İngilterede bira koladan bile daha ucuz.Ama biz burada onu bile alamıyoruz.
-
Çıraklık eserim
quote:
Orijinalden alıntı: Kitabdar
Çıraklık eserimO ne demek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdilik en çok hit alan konum diye dedim
quote:
Şimdilik en çok hit alan konum diye dedimCiddi ciddi bundan mı zevk alıyorsun
Evet ehehehe
-
quote:
Evet eheheheBlok
Yumurta harici çikolatası da var, gemili falan standlarda oluyor arada yakalarsan al, nedense son zamanlarda bulamıyorum heryer yumurta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maaşlar her geçen gün asgari ücrete yaklaşıyor. kendi mesleğimle alakalı örnek vermem gerekirse önceden biraz tecrübeli bir mühendisin maaşı asgari ücretin 4-5 katıyken, şimdi iki katı ancak. ortalama konuşuyorum. Maaşlar git gide asgari ücrete yaklaşmaya başladı. Bir de sen bu maaşa çalışmıyor musun, bu maaşa çalışacak çok kişi var diye bir yaklaşım var. çok bulunmaz hint kumaşı birşey olman lazım ciddi paralara çalışmak için. o bile insanı deliler gibi yıpratıyor.
-
Halkımız artık kaderine razı. Hiçbir tepki hiçbir hareket yok. Biz tepki göstersek anarşist derler. Terörist derler. Geçen Erdoğan'a bir daha oy vermeyeceğim diyen çiftçiyi ahaber ağlattı özür diletti. Adam ne yapacağını şaşırdı. Bayrağa sarılıp ben vatanımı milletimi Erdoğan'ı, Bahçeli'yi çok seviyorum onlardan özür diliyorum dedi. İçeriden hanımı bir daha yapmaz diye sesleniyor. Yazık 60 yaşında adam geçim sıkıntısını dile getirdi Erdoğan'ı eleştirdi diye zorla özür dilettirdiler. Nasıl korku salmışlar. Ekmeğimden ederler, kredi vermezleri, iş vermezler korkusuna vatandaş korkutulmuş , sindirilmiş. Böylece tepkisiz kalıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X