< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Nisan 2021; 19:15:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
artık insanı çıldırtan pahalılık (17. sayfa)
-
-
Bu millete az ve müstehak bile. Umarım daha da aç kalırız toplum olarak 2023 yılında falan şöyle dolar bi 11-12 tl olsun. Asgari ücret 220-250 dolara bi düşsün de Allah'ın verdiği akılı o zaman kullanabilirsiniz. Gerçi asgari ücret 100 dolara düşse de oy vermeye devam edecekler
-
-
burda heryerde 9,5 oldu kola şok nasıl oluyorsa 7,5dan satıyor ama stok az genelde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty86Ya yazmayım diyorumda her şeyin en uç noktasını yazmışsınız. 500 e ayakkabı tşört 100 dersen sana 50bin lira maaş bile yetmez. Sorsak 10bin almıyorsundur. Ay sonunu nasıl getiriyorsun hayret valla.
Peşin not: muhalifim ama troll tarzı değil
Muhalif vs değilsin , artık o yalanları yemiyoruz. En önde giden destekçisin .
Hani nerde uç örnek ?
Spor ayakkabı yazmışım , 500e spor ayakkabı eh işte indirimde alırsın. Yurtdışında köşe başı serserinin giydiği Adidas , Nike ayakkabılar 500 e bulunmuyor . Ha sana göre kinetix m police giyelim. Tshirtü de Pazar’dan çakma alalım.
uluslararası firmada çalışıyorum , aynı pozisyonda yurtdışında çalışan adamın hayat standartının çok uzağındayım.
bilmiş bilmiş konuşmaları kendine sakla, küçük dünyanda yaşayıp git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aç geziyoruz valla, ekonomi yüzünden acayip zayıfladım bir diri bir kemik kaldım temel gıda ürünleri çok pahalı.Ulan bir kalıp peynir nasıl 50 lira olur ya ? Adam Almanya da 50 birim paraya kasabı satın alır kim bilir kaç kilo et alır , biz 50 liraya bir kalıp peyniri zor alıyoruz.Onuda bir ay idare etmek zorundayız hergün gıdım gıdım yiyoruz, proteinsizlikten vitaminsizlikten gözümüzün feri gitti la yeter artık.Eğer bu önümüzdeki seçimde sonuç değişmezse artık hiç ümidim kalmayacak.
-
bu halkla hiçbir şeyin değişeceği yok bu forumda bile durumum çok kötü diyen adamlar mansur yavaş aday olmazsa oyum reise diyor adam vitaminsizlikten ölecek aday beğenmiyor
-
ne olacak halimiz bilmiyorum vallahi’ -
quote:
Orijinalden alıntı: Peni_SilinHaketmiyorsan okumuşsundur, fırsatları ego çamuru içinde çarçur etmeyip değerlendirmişsindir. İyi bir işin güzel bir eşin sağlıklı çevren var demektir.
Ama yiyip içip bir koltukta yaşayıp bir gün kalkıp da Almanya'nın 10 da biri gibi olmayı beklersen,
büyü de gel çocuk o yolları yeniden yürü de gel çocuk şarkısına maruz kalırsın. Dünyada gelişmiş ülkeler arasında olan bir ülkenin değil 10'da biri yüzde birinin ekonomisine sahip olamazsın, onlara pazar değilsen.
Boşuna mı sürekli yatırımcı çağrılıyor fabrikalar açtırılıyor sanıyorsun. 60-70 yıllık gelişememişlik açığını 10 yılda kapama yolları bunlar.
Diğer yandan o gazlı içeçeği pahalı almışsın ben 6,5 tl vermiştim en son diye hatırlıyorum. Kutusu 5 tl ise bu ucuz demiştim hatta.
Alıntıları GösterHangi fabrika açılıyormuş bu kadar uçup kaçtığımızı bilmiyordum.
-
İçişleri Bakanı'nın yeğeni 100 bin Avroluk arabaya biniyor. Şikayet etmeyin, bak gencecik çocuk o kadar pahalı arabaya binebiliyor memlekette. Demek ki sorun yok! Herkes zengin herkeste para var!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: neilblackMuhalif vs değilsin , artık o yalanları yemiyoruz. En önde giden destekçisin .
Hani nerde uç örnek ?
Spor ayakkabı yazmışım , 500e spor ayakkabı eh işte indirimde alırsın. Yurtdışında köşe başı serserinin giydiği Adidas , Nike ayakkabılar 500 e bulunmuyor . Ha sana göre kinetix m police giyelim. Tshirtü de Pazar’dan çakma alalım.
uluslararası firmada çalışıyorum , aynı pozisyonda yurtdışında çalışan adamın hayat standartının çok uzağındayım.
bilmiş bilmiş konuşmaları kendine sakla, küçük dünyanda yaşayıp git
Alıntıları GösterBunların kendine reva gördüğü hayat bu işte, ikinci sınıf olmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üslubuna dikkat et babanın oğlu yok karşında. Herkes hakettiği gibi yaşar dedim anlayacağın.quote:
Orijinalden alıntı: Musty86
Bu mesaj silindi.
Arkadaşı bloklayın uğraşmayın boşa yorulursunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her toplum hak ettiği gibi yönetilir. Demek ki yıllar içinde bunları hak etmişiz.
-
Lan naparsan yap bizene. İstersen 10bine tişört al. Adam hayat pahalı diyor. Kimse birşey alamaz oldu diyor. Senin verdiğin örneklere bak. 500e ayakkabı alamıyom diye yakınıyon. Git az ötede eşelen. Sen 500 e ayakkabı alamıyom derken kazandığın paraya göre örnekler ver demek içindi tepkim. Verdiğin markalar uç noktalar. Bende forda binmekten bıktım özel jetim yok çok pahallı hayat derim. Bırak özel jeti 2021 bmw de binemiyom lanet olsun hayat çok pahallı. Benimle Aynı işi yapan amerikalı biniyor bende binmek istiyom, oynamıyorum ben
Straptezlo sen üslubuna dikkat et. Bu denmez birine. Dınkof
Anlaşılan hayat pahalılığı herkesi germiş. Hangi konuya girsem bir tartışma var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş seneye göre daha yüksek maaşa çalışıyor olmama rağmen daha az şey alabiliyorum. ( Asgari ücretli değilim )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X