dayı anlamıyorsun herhalde zaten Almanya gibi olalım falan demiyorum ama bu kadar kötü koşullarda yaşamayı da haketmiyoruz daha iyi zamanlarımız oldu şu an bu haldeysek sebebini belli hiç öyle dedelerimiz yatmış edebiyatına girmeyin lütfen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitabdar -- 23 Nisan 2021; 19:27:14 > |
artık insanı çıldırtan pahalılık (5. sayfa)
-
-
bal gibide gönderilir.. böyle mıy mıy siyasetle zate iş yapılmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kitabdardayı anlamıyorsun herhalde zaten Almanya gibi olalım falan demiyorum ama bu kadar kötü koşullarda yaşamayı da haketmiyoruz daha iyi zamanlarımız oldu şu an bu haldeysek sebebini belli hiç öyle dedelerimiz yatmış edebiyatına girmeyin lütfen
Haketmiyorsan okumuşsundur, fırsatları ego çamuru içinde çarçur etmeyip değerlendirmişsindir. İyi bir işin güzel bir eşin sağlıklı çevren var demektir.
Ama yiyip içip bir koltukta yaşayıp bir gün kalkıp da Almanya'nın 10 da biri gibi olmayı beklersen,
büyü de gel çocuk o yolları yeniden yürü de gel çocuk şarkısına maruz kalırsın. Dünyada gelişmiş ülkeler arasında olan bir ülkenin değil 10'da biri yüzde birinin ekonomisine sahip olamazsın, onlara pazar değilsen.
Boşuna mı sürekli yatırımcı çağrılıyor fabrikalar açtırılıyor sanıyorsun. 60-70 yıllık gelişememişlik açığını 10 yılda kapama yolları bunlar.
Diğer yandan o gazlı içeçeği pahalı almışsın ben 6,5 tl vermiştim en son diye hatırlıyorum. Kutusu 5 tl ise bu ucuz demiştim hatta.
-
haklısınız yarın pirinç tarlasında çalışmaya gidiyorum ücretim 1 doların altına düşmezse sevinirim ayrıca fazla kırbaç yiyince çalışamıyorum ona da dikkat edin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitabdar -- 23 Nisan 2021; 19:34:34 > -
Qtrone ve Ozkank yı bekliyoruz konuya.
-
10 sene önceki durum belki de hiç görmediğimiz bir refahtı, onu baz almayın. O sahte refah bize çok pahalıya patladı. Hükümetinden halkına herkes mirasyedi gibi davrandı. Eğer doğru davranılsaydı belki yine o seviyede olmayacaktık ama daha iyi olacaktı ve trend yukarı yönlü olacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tr_rookie_
Eskiden 6 kişi oturur kişi başı 1 1,5 liradan 10 eğer o gün cebimizde fazla para varsa 15 liraya alem yapardık cipsinden tut kolasına çekirdeğine kadar şimdi bi film gecesi yapayım diyorum 10 liraya gidiyorum 2 tane şey alıp çıkıyorum, o aldığımız 15 liralık şeyleri bitiremezdik halbuki, şimdi dönerciye gidiyorum eskiden 5 liraya yarım ekmek+ayran alırken şuan tam ekmek+ayran 17 18 liraya geliyor, çoğu zaman ayran almıyorum ki bu büyük şehirlerde daha fazladırBunun neresi alem yahu
2009 2010 gibi lisedeyken harcliklarimizla 3 kisi 2 sise Finlandiya Vodkasi alip ustune de birayla cila yapardik. Fazla gelirse dokerdik filan. Simdi bunlari bir lise ogrencisinin yapmasi icin zengin cocugu olmasi lazim. Zira calisan insanlar bile marketten almak yerine evde yapiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef. Daha dün Metro serisini okuyam dedim fiyatlara baktım Triloji 150 lira.Vazgeçtim tabi sonra ne yapalım.
-
Sizinki daha iyiymiş hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hadi gelin birşeyler söyleyin hükümeti savunun da günü kapatalım
50 yaş üzeri aptallar bu durumdan memnun olduğu için bunları yaşıyoruz. Yaşlılar bu ülkenin kanseridir.
IBAN ver de kola parası göndereyim o zaman başımızın gözümüzün sadakası olurquote:
Orijinalden alıntı: Kitabdar
Hocam hadi gelin birşeyler söyleyin hükümeti savunun da günü kapatalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonraki seçimde AKP'ye oy ver düzelir, reis düzeltemezse kim düzeltecek?
Pahalılığın sorumlusu CHP.
Vallaha bak, ciddiyim.
Teknolojiyi arabayı falan boşverdim bari gıda uygun fiyata olsa. Gıda be gıda, hayatta kalabilmemiz için yememiz lazım.
Gerek yok efendim kuru ekmek yedim karnım tok :)
Sizden gelecek 1 liradansa açlıktan ölmeyi yeğlerim açıkçası. Teşekkür ederim paran sana kalsın cumhurbaşkanının verdiği IBAN'a yollarsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X