Arkadaşlar Asus'un EN7800 GTX SLI varken gidip yine Asus EAX1900XTX aldım. Tamam her şey çok güzel hakikaten Ati güzel iş çıkarmış ama artık durum biraz vahimleşmeye başladı. Kartın çıkarttığı ses bir süre sonra dayanılmaz oluyor. Ama kartın performansı mükemmel. Gerçekten 7800 GTX SLI ın vermiş olduğu performansı tek başına veriyor. Bundan sonrada SLI yapmayı düşünmüyorum. SLI da özellikle uyumluluk sorunu başlı başına bir dert. Her oyuna göre ayrı ayar yapmanız cabası. Ati'nin CF ı bana daha cazip geliyor. Uyumluluk diye bir sorunu da yok. En eski d3d oyunlarda bile kullanabiliyorsunuz. En azından ben öyle biliyorum okuduğum makalelere göre. Dediğim gibi insan hızlı olsunda gürültülü olsun gibi düşünüyor ama bunun hayaliyle yatıp kalkan arkadaşlara sözüm kartın getirisi kadar götürüsü de var. Ama dediğim gibi performans mükemmel. Call of Duty 2 de SLI modda 1900x1200 de her şey full akıcı oynanmıyordu. ATI X1900XTX de her şey full ve aynı çözünürlükte mükemmel oynanıyor.
kaça aldın kartı gle güle kullan!
bildiğim kadarıyla kartın fanın guc kablosu üç pinliydi ona fan kontoler takabılırsın tabe bu ek malıyet demektır :)
Kartın zaten kendi kontrolleri var. Normal durumda yani işletim sistemindeyken sorun yok ama oyuna girince patırdı başlıyor. Monitörümü soran arkadaşa cevap 23" Philips LCD.
Bu arada DFI anakartımı söktüm ASUS A8N yi taktım. Bana daha sorunsuz geldi. Sanırım elimdeki AMD 64 3200+ DFI ve EN7800 GTX lerle ayrı makina yapmayı düşünüyorum. KAÇTI.
kartın surucusu kaç?
salih. senin makinanın maliyeti ne kadar yahu. uçuk bi sistem gördüm gibi de.
Kartın sürücüsü 6.3 Makinanın maliyetimi? vallahi hiç sormayın. Yıllardır bu şekilde hep top model kartlar yüzünden top top kaçıyor ama feda olsun. Tek kötü alışkanlığımız bu ne yapalım. Allah beterinden saklasın. Ama rüya makina derler ya; aslında öyle bir şey.
güzel ve aşırı bir pc olmuş.şuraya bide ss koysaydında skorları bi görseydik.x1900xtx in ses sorunu kısa bi süre sona çözülecek.arctic cooling yeni silencer ları getirecek yakında.beklemek lazım banada lzım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme