Fire Drake ile beraber gelen yeni özellikten faydalanarak artık itemlerinizi şifreleyebilirsiniz ! Tek yapmanız gereken inn hostes te yeni açılan SEAL/UNSEAL i seçerek itemi oraya koyduktan sonra gizli sorunuzu yazmak (Gizli soru = karakterinizin şifresini değiştirirken kullandığınız gizli sorudur.) Bunun için 1m istenmektedir. 1m dan daha değerli itemlerini şifreleyin Bu işlemden sonra o item artık trade edilemez, satılamaz, yakılamaz sadece tekrar aynı işlem tekrar yapılarak şifresi kırılabilir, çok güzel bir uygulama, artık hacklendim diye bir sorun kalmıcak çok yararlı bir iş yapmışlar. (tabi adam gizli soruyuda biliyosa bogu yedik demektir.) Keşke kendi gizli sorumuzu değilde yeni bir şifre tanımlayabilseydik ama bu bile hack olayını bitirecektir.
gold premium da bedavaydı
quote:
Orjinalden alıntı: emperoryigit
Arkdş haklı onları yapmak için Gold Premium a sahip olmak gerekir..
Üzerinde milyarlık itemi olan arkadaşlar var herhalde bi gold alacak paralarıda vardır +8 raptor kaç YTL + 8 shard kaç YTL haberiniz varmı 24.95 USD den fazladır herhalde
bi kere hack olayı falan bitmiş deil adam hacklicegi kişiye keyloger göndermişse adamın şifresiyle beraber gizli sorusunuda öğrenir çok salakmış bu K2networq
quote:
Orjinalden alıntı: wejder
gizli soruyumu yoksa cevabınımı yazcaz
Gizli sorunun cevabını yazacaksınız. Ayrıca keylogger a karşı bir önlem olarak şifre değiştirirken (eğer şüpheniz varsa) knight ile hiç alakası olmayan temiz olduğunu düşündüğünüz başka bir pc kullanın derim ben. 10 günde 1 şifremi ayda 1 kerede mail adresimi değiştiriyorum bunu yaparken tamamen temiz yeni formatlanmış bir bilgisayarı tercih ediyorum.
quote:
dostum o itemleri şifrelersek adam charımıza girse bile başka chara aktaramıcak mı eğer öyleyse süperde item başı 1m istiyo ben fire drake geldiğinden beri potsuz dolaşıyom nasıl olcak o iş
quote:
Orjinalden alıntı: _İntenSly_
quote:
Arkdş haklı onları yapmak için Gold Premium a sahip olmak gerekir..
evet goLd pre aLıp bu işLemi yapabiLiriz
quote:
Orjinalden alıntı: K2an
bi kere hack olayı falan bitmiş deil adam hacklicegi kişiye keyloger göndermişse adamın şifresiyle beraber gizli sorusunuda öğrenir çok salakmış bu K2networq
gizli soruyu sitede şifre değiştirimeye çalışmadıkça öğrenemez cookies te çkmıo
yaa gizli soruyuda deiştirebilsek ne güzel olur...Gizli soru işini biraz basitleştirseler..pre almadan deiştirme olsa keşke..
quote:
Orjinalden alıntı: midnattsol
quote:
gizli soruyu sitede şifre değiştirimeye çalışmadıkça öğrenemez cookies te çkmıo
çok adam hacledin heralde
quote:
Orjinalden alıntı: ::HannibaL::
Üzerinde milyarlık itemi olan arkadaşlar var herhalde bi gold alacak paralarıda vardır +8 raptor kaç YTL + 8 shard kaç YTL haberiniz varmı 24.95 USD den fazladır herhalde
itemler artık coin bazından deil ytl bazından işlem görüyor
Peki bu itemler şifreliyken kullanılabiliniyormu ?
Premium bitene kdr mı süresi yoksa 1-2 gün felan mı ?
Bu sorularımı yanıtlarsan sewinirim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _OrioN_
Peki bu itemler şifreliyken kullanılabiliniyormu ?
Premium bitene kdr mı süresi yoksa 1-2 gün felan mı ?
Bu sorularımı yanıtlarsan sewinirim
İtemler şifreliyken kullanabiliyorsun ama itemi satamıyosun, çöpe atıp yakamıyosun, upgrade edemiyosun yada trade den gösteremiyosun ve belli bir zamanı yok sen şifreyi tekrar çözene kadar o halde kalacak, birgün satmak istersen gizli sorunu tekrar girip itemi açaçcaksın o kadar basit.
peki pre bitipde yeni pre almazsan klidi açabilirmisin.Yoksa pre bitince kendiligindenmi çözülüyo kilidi.