Şimdi Ara

Artık pes etmeli miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Dayz ve Rainbow Six Siege çek.İyi oynuyorsan izlenir.

Rainbow isterim aslında da biliyorsun ekip işi o oyun. Benim Oyunlardan anlayan pek çevrem yok maalesef. Arkadaşlar evlendi çoluk çocuk derdinde :) Aslında bi kaç aklı başında adam olsa bana eşlik eden bu tarz oyunlarda muhabbet eşliğinde daha iyi videolar çıkabilir.
  • Tutsa şimdiye tutardı şu an oyun için twitch tv çok izleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarmaLia kullanıcısına yanıt
    twitch in farkındayım ama belli bir kitle oluşturmadan orada yayın yapmak da pek mantıklı değil. Kendim çalar kendim oynarım. Biraz kitle oluşunca canlı yayın yapma planım var tabi ki. Teşekkürler yorumun için.
  • Hmm wwe izlenen oyunlardan 2k16 yeni galiba bence kısa sürede yayılır. arkadaş değerlendirirse ses getirebilir

• hocam kanalınızda bir kaç video baktım gayet yeteneklisiniz aslında ama oyun videosu çeken o kadar çok kişi varki youtubede o kadar kişi arasından sıyrılmak biraz zor. Youtubeye video yüklediğiniz zaman video baştan biraz izlendiyse sonradan artarak devam ediyor ama baştan izlenmediyse sonradanda bişey farketmiyor. Ama sizde ilginç olan videolarda çok izlenen hiç videonuz yok normalde her kanalda bir iki video bir patlama yapar kanal ordan kendini toparlar .(o videoyu izleyen kişi diğer videolarınıza da bakar , aboneler artar , aratmalarda daha önde çıkarsınız vb.. ama kanalı öyle toparlıcak izlenmesi çok olan hiçbir videonuz yok maalesef. Bende eskiden uğraşıyordum bu işlerle inanın hiç beklemediğiniz video hiç beklemediğiniz kadar izlenme alıyor ,özene bözene attığınız videoda hiç izlenmeye biliyor yani değişik bir iş ama başta video tutmadıysa sonradan izlenme yapmıyor , baştan vurgunu vuracak bir kaç video çekmeye çalış
    +abone oldum

• lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    wwe mi alsam yoksa 1 aralıkta çıkacak olan just cause 3 ü mü çeksem diye düşünüyorum.
  • Baştan vurgunu yapacak video için yeni çıkan popüler oyunlara el atıp hızlı bir şekilde seri çekmem gerekiyor diye düşünüyorum. Teşekkürler yorumun için. Abonelik için de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakula_ss

minecraft, counter diyen çok oldu da fifa ilk kez duydum kardeşim. Denemek gerek teşekkür ederim.

Sen cok yanlis gelmissin kardes.

• Zuko kullanıcısına yanıt
    o ne demek şimdi anlayamadım? fifa ilk kez duydum derken fifayı ilk kez duyduğumu anlamış olmandan korkuyorum:) Orada kanal için hangi oyunları çekmeli diye yapılan tavsiyelerden bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakula_ss

o ne demek şimdi anlayamadım? fifa ilk kez duydum derken fifayı ilk kez duyduğumu anlamış olmandan korkuyorum:) Orada kanal için hangi oyunları çekmeli diye yapılan tavsiyelerden bahsediyorum.

Beyler kaçın ben oyalıyorum.
  • twitchde lol cs yayını yap.eğer iyi oynarsan yada iyi trollersen ordan baya bir kitle kazanırsın kazandığın o kitleyide twitchde canlı yayınlarda kanalına yönlendirirsin.

ve bence video introlarını hareketli müziklerle yap çünkü bu izleyicilerin %99 u 2klı.intron çok gergin.hoş ama sen veledlere hitap etceksin çocuk senin introyu görüp bune .k der kapatır.
    girişleri biraz daha canlı yap.mesut çevik bile girişleri vurgulu yapıyor.girişte geçerken denk gelen izleyici tutarsan gerisi kolay.

ve reklam tabi mesela forumda bir yayıncı daha var her videoda konu açıyor millet trollesede iyi kötü adını duyuruyor.
    ayrıca bot kullanıp belli bir seviyeye geldikten sonra normal devam edebilirsin.

bu saatte bu kadar yazıyı niye yazdım bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Bu saatte bu kadar yazi yazdığın icin teşekkürler o zaman seni yakalamisim ki emek verip yazmışsin katkıda bulunmak istemissin eyvallah :)

• Kanalına bakmadım ama 120 abone 90 videoya göre çok az.i bir yerde hata yapıyorsun aramalarda videonun çıkması için etkileri başlığı doğru yaz popüler oyunları oyna seri olarak çek

• yorum yapan destek olan herkese teşekkür ederim. Just cause 3 serisine başlıyorum oyun şuan iniyor. Hızlı bi şekilde sık sık video yükleyeceğim. Bakalım sonucu nasıl olacak.
  • Kanalını cok beğendim ve de uzerinde emek harcadığın belli oluyo. Kanalin tek ihtiyaci fark edilmek o da zamanla olur

• Crashman649 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Arkadaşlar kanalların altına yorum yap dediniz ben de yapıyorum. Nasıl iyi yolda mıyım yaptığım yorum tutmuş hemen
     Artık pes etmeli miyim?
  • pes kelimesinden soğuttunuz beni :)
  • BOT AT BAK ADAMLAR BOT ATIYOR TVYE ÇIKTILAR

• Hadi abone oldum iyisin
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Bot kanalı kapattirirsa emeklerim boşa gider. Ya da sıradaki videoyu reklam vereyim YouTube a risksiz olur. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.