Şimdi Ara

Artık pes etmeli miyim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O
    K
    C
    R
    Y
    S
    I
    S
  • yok crysis yazan herkesi blokladım, amma ergen varmış konu dışı'nda.
  • pes etme
  • Türkiye'de kaliteli şeyler pek gitmez ergen ve embesillere yönelik şeyler yaparsan tutar buda ayrı bir yetenek ister ama böyle bir yeteneğe sahip olmak istermisin onu bilemem.Bak bakalım piyasaya kaç kişi gerçekten yetenekli olduğu için ünlü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen buranın aptal sürüsüne bakma kanalını incelemedim ama genelde böyle şeyler devamlılıkla olur youtube senin devamlılığına karar verdiği anda o aramalarda baya sağlam yerlerde çıkıyorsun bu iş bir anda olucak 1 yılın sonunda 10k bile olabilir takipçin aynı kalsada devam et derim tecruben olur
  • Çok sağolun arkadaşlar aldığım olumlu yorumlar sayesinde moralim düzeldi devam edip görelim neler olacak. Olmazsa üslup ve sunumu da değiştirerek devam ederim. Ben de zamanla geliştirmeye çalışıyorum.
  • Kanalini merak ettim

• Çokta bakamadım ama güzel bi kanal olacak gibi abone oldum sonra tekrar bakacam
  • K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Valla bu saatte video attım elimden geleni yapıyorum. Ps4 ten kayıt almak beni zorluyor ama ön yüklemesi var diye just cause 3 ü ps4 e aldım üstte çıksın diye de bu saatte yayınladım videoyu. Umarım değer. Teşekkür ederim
  • Başarılarının devamı abicim
  • Sabahın altısında tüple havaya uçmanı izliyorum :D geçen gün dediğim gibi reklamını yapman gerek umarım youtuberlardan biriyle ara kurabilirsin kardeş kanal hesabı filan

• Günaydın millet abone sayısı artıyor bayağı iyi, daha yazamicam gözlerim kapalı neredeyse göremiyorum hadi oglen gorusuruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mna gym adamlar daki rahatlığa bak ne yapacakmış ünlü youtuber olacakmış bir tane oyun kanalı olacakmış ya sonra ? ne işe yarar kardeşim youtube kanalı açmak ? vlog çekmeyi seversin açarsın bi kanalda oyun kanalından ne olacak ?

bak ben basit hayatımdan bi kesit anlatayım

35bin e girdim (çok daha iyi olabilirdi) zorla uni yazdırdılar deu ya geldik. Sabah 5 te uykum kaçtı uyandım düşünüyorum acaba bir daha hazırlansam 20 bin e girer miyim diye. Neden biliyor musun ? 20binde bau pc var. bau pc yi tam burslu kazanırsam silikon vadisi kampüsüne yolluyorlar. Birazda ben para bulup 1 yıl orda kalırsam Stanford da okutuyorlar. Amerika yeni başlayan bir pc muh 65bin dolar alıyor senelik ama gerçeklere gelince ben deu dayım bucada dağın başında ne 65bin i ne amerikası , olduğum uni yurtdışında kâle alınmıyor. Pc muh de erasmusa almanya fransa ispanya ya yolluyor adamlar. Pc müh orda mı erasmus yapar ? Yurt içi zaten belli odtu boğazici kafası.Diyorum erasmusta çok güzel alman uni leri var ama erasmus için 2 sene beklemen lazım ki o zaman iş işten geçer. Erasmusada gittin geldin diyelim ya devamı ? Türkiye hala ODTÜ boğaziçi vs diyecek maaş az olacak , senden sıkıldığında dakkasında seni kovabilecek. Noldu sonuç gene para bulup gene amerikaya gitmen iş bulman lazım. Sende deu diplomasi var yurtdışında geçerli olmayacak adam seni görüşmeye bile çağırmayacak. Kısacası deu pc okuyacaksın ,sadece bu. ileri gitmeyecek. Bau için uni okurken uni kazanman lazım bau da seni bir yere kadar yurt dışında tutacak sonra diyecek 40bin ver 1 sene kal sende iş bulmak için gittin sonuçta taa silikom vadisine o parayı bulman lazım. Ailene evi sat desen satar mı ? zor. Zaten bir de ailem benimle kalıyor ben nereye onlar oraya. Almanyaya erasmus gitsem kanca gibi takılıp gitmemi engelleyecekler. Bau kazansam zaten izmire gelirken masraf ettik birde istanbula masraf edemeyiz diyecekler ,benide yurda falan yollamayacaklar köpek çekecekler açıkta kalacağım. Bau ya gittim diyelim yurt dışına senelerce gitmek var. Benim ailem sen git oku biz seni bekleriz demiyor işte. Sen beni istemiyorsun kovuyorsun , bu yaşına kadar büyüttük sana haram olsun keşke sana bakmasaydım gibi yaptığı ebeveynliğide yüzüne vurur. Ailen senle zaten gelemez yurt dışına. Sen orada sana ayarlanan yurtta kalacaksın ailenden birini almazlar oraya. Daha bu konunun başı ben her gece bunları düşünmekten sabah 5 demeden kalmış oluyorum. Kusura bakmayın bir yere yazmam gerekiyordu konuyla alakalı değil. 3 saatir gözüm açık. Sözde üniversite kazandık rahatladık. Gelecek kaygısı olmasada sabah akşam kendimizi geliştirsek ama mezunlarına tuvalet kağıdı veren yerlerde gelecek kaygısı okuyor. Ailen de anlamıyor tabi sonuçta deu falan diyor ama iş öyle değil

• Beyler dalga geçmişsiniz fakat kanal gayet kaliteli.

• EKİN KOLLAMAya ulaş her türlü teknik yardımı abiliği yaparım diyor... faydası olur eminim..

nasıl ulaşırım diye sormazsın umarım kendisi de gülüyor bu soruya:P
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim için dökmüşsün üni falan oyun kanalı acsan ne olacak diye de. Ben üniyi falan bitirmiş çok sukur kendi isimi kurmuş bir insanım. Ben bu kanaldan deli paralar kazanip bunu meslek olarak seçme amacinda biri değilim. Oyunları seviyorum ve gazetecilik mezunuyum. Bir nevi oyunlarla alakalı olarak gazetecilik yyapıyorum. olay bundan ibaret. Teşekkürler mesajın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: drakula_ss

Merhaba arkadaşlar 88 doğumluyum ve yaklaşık 5 aylık bir youtube kanalım var oyun üzerine. Bu sürede 90 kadar video yüklemişim. Abone sayım 120 civarı. Sorum şu. Kanal tutacak olsa şimdiye tutar mıydı? Yani bence tutacak olsa daha iyi durumda olurdu gibi geliyor. Yoksa normal midir? Yani popüler kanallar da başlarda bu seviyede mi seyretmiştir? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Samet Morca - Oyuna Geldik

ciddi yorum içerir:kardeş bi 20 saniye felan bakabildim. ben bir oyun kanalı takipçisi değilim pewdiepie takip ediyorum birde teknoseyirdeki bazı oyun incelemelerini birde alacağım oyun varsa güzelmi diye vs. ha unutmadan en sevdiğim ise oyungezeren ilk izlenim ve inceleme videoları. Ama ben biliyorum ki oyun izleme kitlesi çok farklılık gösteriyor. Senin kitlen belli değil ya benim gibi oyun inceleme türü ciddi oturaklı şeyleleri izleyenlere video çekecesin yada eğlenmek isteyenlere pewdiepie, burak oyunda(ne kadar ezik bulursanız bulun çoçuklar malı götürdü) tarzı video çekeceksin. Youtube işi ciddi bir iş.

• exotic. kullanıcısına yanıt
    Adamlar destek olmakla kalmayıp bir de takip ediyor adamsınız valla helal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

-Arkadaşlar,oyun açılmıyor

+Oyun korsanmı ?

-Yok Crysis...

+AHAHAHAHAHAH

+Eheheheheheheh

iq -90

• quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

-Arkadaşlar,oyun açılmıyor

+Oyun korsanmı ?

-Yok Crysis...

+AHAHAHAHAHAH

+Eheheheheheheh

iq -90

Sayfaya Biraz göz atar isen,arkadaşın sorusuna ithafen verilmiş bir cevap olduğunu anlaman zor olmaz...

Ha göz atıpda bu cevabı verdiysen,umurumda bile değilsin...

Edit:Evet,ironi yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 1 Aralık 2015; 18:50:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.