Şimdi Ara

Artık pes etmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler kardeşim. Ben seviyorum ama izlenme az olunca boşa konuşuyor gibi hissediyorum kendimi. Keyfim kaçıyor. Bi şekilde tanıtmam lazım işte. Ama nasıl...
  • Böyle böyle taninicaksin ışte, ben abone oldum mesela suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drakula_ss D kullanıcısına yanıt
    Hocam bir trolluk ben yapmiştim onceki mesajlarda kusura bakma da.

Bir ornek verdim bu yorum işini. Yoksa çok kotu youtuber'lik yapip bir suru takipçisi olan da var. Mesela parodol diye bir adam var. Tum işi unlu youtuberlerin altina yorum yazmakti. Adama primci dediler ama şuan bayaği takiçisi vardi.
    Sizde kanalinizi belirli yerlerde paylaşabilirsiniz,ya da dediğim gibi yorumlarla işe girişebilirsiniz. Ama cidden bu abone beni şaşirtti hocam. Ayrica Inceleme videolariniz profesyonelce hazilanmiş

Edit:Size bir önerim daha var. Bilindik oyunlar oynamak yerine daha çok pek oynanmayan oyunlara yönelin. Mesela
    Wwe 2k16 oyununun serisini yapin. Bakin o zaman takipçiniz nasil artiyor (ciddiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 30 Kasım 2015; 1:27:03 >
    Hocam devam et kararliysan bu işte kanal güzel.

Oyun portalda böyle idi yavaş yavaş gelişti şimdi 450bin abonesi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll
    spr
    dvm

• Suoh Mikoto kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim. Hoşgeldin o zaman. Moralim bozuktu olmuyor diye. Yorumlarınız moral verdi arkadaşlar. Teşekkür ederim.
  • exotic. kullanıcısına yanıt
    Yani ben de daha iyi olur diye bekliyordum kanalı. Elimden geldiğince özeniyorum videolara. Kendimi bildim bileli oyun oynarım ve yeterli bilgi ve deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum bu konuda. Sizin de böyle düşünmenize ayrıca sevindim. Ama bi şekilde ulaşamadım sanırım insanlara. Teşekkür ederim kardeşim.
    Bir videonu izledim az önce ve yetenek konusunda bir sorun yok bence gayet yeterlisin youtuber olmak için. Ancak gördüklerimi ve önerilerimi sunayım.

Popüler oyunlarla ilgili videon çok az gördüğüm kadarıyla. Morphine,soma vs. öyle herkesin bilsiği şeyler değil. Hee ben çok bilinmeyen ama kaliteli olan oyunları çekerim, hedef kitlem oyunlar konusunda uzman insanlardır dersen takipcin artmaz. Minecraft gibi son birkaç yıldır çok oynanan bir oyunu bilmediğini söylemişsin. Bence büyük hata öğrenmen minecraft oynayışınla şov yapman gerek. Ağırlığı Gta 5, Minecraft, happy wheels, agario vs. çok oynanan oyunlara vermelisin.

Şimdi açık konuşayım izleyici kitlen 10-17 yaş arası olacak. Sen 13 yaşındaki velete cs izletmek istersen izlemez. Öyle zaman geçirmelik videon var mı diye baktım da inan hiçbir video çekici gelmedi bana. Benden 10 yaş küçük çocuğa hiiiç çekici gelmez. Çünkü videolarında ne bileyim hep bi kasvetli havası olan oyunlar var. Böyle şen şakrak olabileceğin oynarken kahkahalar atacağımız videolar olsa abonen elbette artar. Ben bir fikir vereyim, Mount your friend oyunuyla ilgili pek video yok türk youtuberlardan ben olsam bi günde 10 video çıkarırım o oyundan.

Bir diğer etken bence reklam. Diğer oyun kanallarıyla ara filan kursan bir yerlerde gözüksen iyi tanıtım yaparsın.

Daha çok şey yazılır da şarj bitiyor. Dediğim gibi kanalı açınca oyunların adlarını gorunce bile elimizin gidecegi videolar olmalı, biraz tanıtım yapmalısın digerleriyle ara kurup.. Yeteneksizliğin bence oyun seçiminde. Video içi enerjin performansın iyi

Herkes su aralar popüler kanallar ile ilgileniyor sadece, 5 ayda 90 video millete az gelmiştir aynı zamanda hocam. Kendi reklamını yapman lazım forum bunun için güzel bir secim olmuş. Her gun video atarsan YouTube da daha çok gözükür taninirsin diye dusunuyorum bakalım neler olacak :) takipteyiz

• pm attım.
  • Butun youtuberlar wwe ve 2k16 oynuyor.. Her yerde insanlar 2k16 oynuyor..

• tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Şimdi neden o çok popüler oyunlara video çekmediğimi belirteyim. O oyunlara o kadar çok video çeken var ki ve artık tıklanmaları o kadar yükselmiş ki onların arasında videolar kaybolur gider diye düşündüm. Bu yüzden pek video çekilmemiş oyunlara video çekerek aramalarda üstte çıkmayı hedefledim açıkçası.
    Hocam sen istediğin videoyu at biz izleriz, abone artması için hergun at ama

• exotic. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim senin gibi bi kaç destekçim olsa sırtım yere gelmez :) Can sıkıntısından çekmedim bugün yani yarın gelmez ama sonrasında günlük video hazırlarım. Bir de abone sayısını kapatmalı mıyım sizce arkadaşlar. Yani gören insanlar abone az diye ön yargı ile yaklaşıyor olabilir mi kanala?
  • lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    2k16'yi nba sanma. Wwe 2k16 dedim. Turklerden bu oyunu çeken 2 kişi var sadece. Ve izleniyorlar.

• yok kardeşim anladım merak etme :) Fiyatlarına bakıyorum şuan. Pc versiyonunu göremedim. Ps4 e bakıyorum. Ps4 te kayıt almak PC ye göre biraz zor benim için. Ama değerlendiriyorum tavsiyeni her an sipariş verebilirim :)
  • kardeş bot attırıyorlar kanallarına belli bir miktar sonra zaten bi oyun ile ilgili youtubeye yazınca üstlerde olmaya başlıyorsun bot suz kitlen oluşuyor laga luga çoğu anlayacağın botsuz yapmak istemezsen eğer belli oyuncu kitlleleriyle takılabilirsin onlar seni tanıtabilir öbür türlü zor herkes bu işi yapmaya başladı çünkü
  • Dayz ve Rainbow Six Siege çek.İyi oynuyorsan izlenir.
  • MacUallis kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim yorumun için. Ben addmefast falan kullanıp şimdiye bir sürü abone falan da yapardım biliyorum onları da yarın birgün kanal kapansın istemiyorum. Youtube kanala nerden tıklanma geldiğini çok rahat anlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakula_ss

minecraft, counter diyen çok oldu da fifa ilk kez duydum kardeşim. Denemek gerek teşekkür ederim.

Kimse bu mesaja dikkat etmemis..

Asil byrada bir 2. Yok crysis vakasi var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.