Şimdi Ara

Artık pes etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 88 doğumluyum ve yaklaşık 5 aylık bir youtube kanalım var oyun üzerine. Bu sürede 90 kadar video yüklemişim. Abone sayım 120 civarı. Sorum şu. Kanal tutacak olsa şimdiye tutar mıydı? Yani bence tutacak olsa daha iyi durumda olurdu gibi geliyor. Yoksa normal midir? Yani popüler kanallar da başlarda bu seviyede mi seyretmiştir? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Samet Morca - Oyuna Geldik

• hll
    spr
    d
    v
    m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XT9 -- 30 Kasım 2015; 1:26:07 >
  • Edit; kanal çok güzelmiş trollden vazgectik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 30 Kasım 2015; 1:31:28 >
  • Y
    O
    K
    C
    R
    Y
    S
    I
    S
  • Y
    O
    K
    C
    R
    Y
    S
    I
    S
  • Y
    O
    K
    C
    R
    Y
    S
    I
    S
  • Y
    O
    K
    C
    R
    Y
    S
    I
    S
  • minecraft, counter diyen çok oldu da fifa ilk kez duydum kardeşim. Denemek gerek teşekkür ederim.
  • Y
    O
    K
    C
    R
    Y
    S
    İ
    S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Stifler

Fifa etmelisin

Şukunu verdim kardeş.
  • Milyon tane oyun kanalı var azıcık özgün olsan yetenekli olsan 5 aya ohooo.. Geçenlerde 30-40bin abonesi olan bi velet 2 bucuk ay once girdim bu youtubeda video işine diyordu. Aynı lisede okuduğum arkadaşlarımdan biri şimdi 8-10bin aboneli bi oyun kanalına sahip yaz başında başladı işe... Yani çoook adam var bu alanda ve sen de anlaşılan yeteneksizsin bu alanda. Farklı alanda videolar dene veya video yerine başka bir uğraş bul
  • crysis muhabbeti benim kaçırdığım bi espri türü mü arkadaşlar. Öyleyse haberim yok. Ciddi cevaplarınızı bekliyorum.
  • lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    Yetenek konusunda eğer bi kanala göz atıp ''Sen yeteneksizsin'' dediysen amenna teşekkür ederim yorumun için.
  • crysis muhabbeti benim kaçırdığım bi espri türü mü arkadaşlar. Öyleyse haberim yok. Ciddi cevaplarınızı bekliyorum.
  • drakula_ss D kullanıcısına yanıt
    Y
    O
    K
    KAÇIRMADIN
  • Hocam cidden inceledim de bayaği kaliteli bir kanalmiş. Bu kadar beklemiyordum. Abonen bu kanala göre çok az. Taninmam lazim. Unlu youtuberlerin altina yorum falan yaz. Bir yerlerde görün.

Edit:Devam etmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 30 Kasım 2015; 1:15:29 >
  • drakula_ss D kullanıcısına yanıt
    -Arkadaşlar,oyun açılmıyor

+Oyun korsanmı ?

-Yok Crysis...

+AHAHAHAHAHAH

+Eheheheheheheh
  • Son attığın videoya baktım bence fena değil, youtube işiyle uğraşmayı seviyorsan devam et derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taro Misaki

Y
    O
    K
    KAÇIRMADIN
    Hey Allah'ım troll grubuna düştük sanırım.
  • Eyvallah kardeşim bi an normal biri gelmeyecek sandım. Teşekkürler telkinin için. Ünlü youtuberların altına yorum yazanlar primci damgası yiyor biliyorsundur. Ama yolu da bu sanırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.