Şimdi Ara

Artık pes etmeli miyim? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ets2 multiplayer, h1z1, ne alemde su an? Yanına bir tane veya birkac arkadaş bul multi oynayin içinizden geldiğince muhabbet edin oynarkende dinleyelim canı sıkılan cok burda :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

quote:

-Arkadaşlar,oyun açılmıyor

+Oyun korsanmı ?

-Yok Crysis...

+AHAHAHAHAHAH

+Eheheheheheheh

iq -90

Sayfaya Biraz göz atar isen,arkadaşın sorusuna ithafen verilmiş bir cevap olduğunu anlaman zor olmaz...

Ha göz atıpda bu cevabı verdiysen,umurumda bile değilsin...

Edit:Evet,ironi yapıyorum...

yorumda bişey yok son 2 satır saçma gülme için yazdım hacım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

-Arkadaşlar,oyun açılmıyor

+Oyun korsanmı ?

-Yok Crysis...

+AHAHAHAHAHAH

+Eheheheheheheh

iq -90

Sayfaya Biraz göz atar isen,arkadaşın sorusuna ithafen verilmiş bir cevap olduğunu anlaman zor olmaz...

Ha göz atıpda bu cevabı verdiysen,umurumda bile değilsin...

Edit:Evet,ironi yapıyorum...

yorumda bişey yok son 2 satır saçma gülme için yazdım hacım

Peki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drakula_ss

Merhaba arkadaşlar 88 doğumluyum ve yaklaşık 5 aylık bir youtube kanalım var oyun üzerine. Bu sürede 90 kadar video yüklemişim. Abone sayım 120 civarı. Sorum şu. Kanal tutacak olsa şimdiye tutar mıydı? Yani bence tutacak olsa daha iyi durumda olurdu gibi geliyor. Yoksa normal midir? Yani popüler kanallar da başlarda bu seviyede mi seyretmiştir? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Samet Morca - Oyuna Geldik

Bem de obone olim soyle sen kanalin adini

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

Orijinalden alıntı: drakula_ss

Merhaba arkadaşlar 88 doğumluyum ve yaklaşık 5 aylık bir youtube kanalım var oyun üzerine. Bu sürede 90 kadar video yüklemişim. Abone sayım 120 civarı. Sorum şu. Kanal tutacak olsa şimdiye tutar mıydı? Yani bence tutacak olsa daha iyi durumda olurdu gibi geliyor. Yoksa normal midir? Yani popüler kanallar da başlarda bu seviyede mi seyretmiştir? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. Samet Morca - Oyuna Geldik

Bem de obone olim soyle sen kanalin adini

Oyuna Geldik Samet Morca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• exotic. kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hepinize teşekkürler arkadaşlar. kanalın rengi değişti. son videomu da yükledim umarım beğenmişsinizdir. Her kanalda bi tane yüksek izlenmeli video olur sende yok dediğiniz için son videoyu youtube a reklam vericem birazdan kabul ederlerse . sizden ricam isteyen arkadaşlar son videoya yorum yaparsa bu reklam üzerinden gelen kişilerin etkilenmesi daha kolay olur. Millet birinin güzel dediğinden daha çabuk etkilenir bilirsiniz. exotic. kardeşim ben varım birileriyle oynayıp muhabbete. Çok daha iyi olur benim için. Lakin çevremdeki insanlar çocuk büyütmekle meşgul genelde. Varsa aranızda eşlik etmek isteyen muhabbeti hoş kimseler ben açığım :)
  • Arkadaşlar Capture card satın almalı mıyım sizce. Videoda dikkat ettiyseniz süreye bakıyorum falan diyorum bir kaç yerde. Telefondan kronometre açtım 15 dakika geçmesin diye onu kontrol ediyorum sürekli. 15 dakikaya doğru durdurup kaydedip tekrar başlatıyorum kaydı. sonra pc de montajlıyorum. Yani konsoldan kayıt almak sıkıntı oluyor benim için. Almalı mıyım yoksa şuanda daha fazla para harcama riskine girmeyip kanal daha popüler olursa mı alayım? Alacaksam da hangisini almalıyım. Elgato Game Capture HD60 en doğru seçenek sanırım.
  • Verdiğin emeğinin karşılığını alamamışsın bence , oyun videoları çekip yüzbinlerce izlenen otistikler varken senin yaptığın işler kesinlikle çok daha iyi ama kanalının tanıtımını yapman lazim, yok mu senden daha fazla takipçisi olan bir arkadaşın o seni tanitsin, birlikte birşeyler yapin.

• Teknoseyir in sitesini kulllanabilirsin mesala hem tavsiye almak için hem de kendini tanıtmak için.

• artık popisin

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Benzer bir yoldan gecmis biri olarak söylüyor um, yapabileceğine inanıyorsan, bir an önce sınava çalışmaya başla ve tekrardan gir sınava. Ailene ise söylenecek söz yok ne desem olmayacak.

• Böyle gamerları pek takip eden birisi değilim ama artık abonenim canım sıkıldıkcada izlerim emeğine sağlık

• Dostum ilk olarak bir grafikerden yardım al kanalına girdiğim anda görsel olarak hayal kırıklığına uğradım çok amatörce olmuş kanala eklediğin resimler, özellikle font seçimlerin çok kötü 5-6 yıl önce tutuyordu o tarz fontlar ikinci olarakta daha kaliteli bir mikrofon almanı tavsiye ederim para harcamadan para kazanamazsın bunu unutma

• Herkesin bir popisi varsa ben de birilerinin popisi olabilirim o zaman :)

Yorumlarınızı tavisyelerinizi değerlendiriyorum arkadaşlar sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betaaaaa

Teknoseyir in sitesini kulllanabilirsin mesala hem tavsiye almak için hem de kendini tanıtmak için.

tekno seyir 'de ben forum tarzı bir şey bulamadım tanıtım ve tavsiye için ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim :)
  • Arkadaşlar verdiğiniz destek ve tavsiyeler ile biraz yol katettik yardımcı olan herkese teşekkür etmek istedim. iyi akşamlar herkese.
  • yaklaşık 3 ay olmuş konuyu açalı. Aslında iyi yol kat etmişiz buraya bakınca anladım :)
  • drakula_ss D kullanıcısına yanıt
    Sizi hala takip ediyorum. Güzel gidiyorsunuz. En son baktigimda 900 küsür abonen vardi.
    ünlü youtuber olursan bizi unutmazsin inş.
    Orkun isitmak da 2-3 yil ònce video cekip burda "nasil olmus" diyenlerdendi

• yok ya unutma falan olmaz ben eskileri yad etmeyi severim bak geldim eski konuya baktım neydik ne olduk ve ne oluyoruz onu bi değerlendirdim. her zaman yazabildiğim kadar da cevap yazmaya çalışıyorum her platformdan mesajlara :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.