Bildirim
ARTIK RAHATÇA KONUŞABİLİRİM (2. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?! -
Fenerbahçe kulübüne neden ''şikeci'' diyemiyoruz? Şike yaptıysa bu belirtilir, neden rahatsız oldu yönetim bu konuda? Viskosite acaba bebek katili terör örgütü ele başı için insanların ''imralı'' kelimesinin kullanmasından rahatsız oluyor mu merak ediyorum? Eğer rahatsız olmuyorsa ben de şikeci demem ki zaten böyle çocuk gibi ''şikeci, şikeciii'' diye laf atmak istediğimden yazmıyorum bunu. Sadece Fb'ye neden böyle şefkat kanatlarını açma girişiminde bu yönetim onu merak ediyorum -
Ya lütfen yanlış anlamayın ama aptal olmak gerekirdi anlamamak için zaten.
Aziz yıldırım söylemleri;
Ee sadece biz mi şike yaptık,
yaptıysam da eğer fenerbahçe için yapmışımdır vs.
konduramadınız anlıyorum ama sivas maçı gerçeği var yani,izlerken oha demiştim daha maç zamanı.
Fenerbahçe böyle şeylerle uğraşmaya gerek duymayacak kadar büyük bir klüptür,düşürenler utansın siz canınızı sıkmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: qubee
quote:
Orijinalden alıntı: PersPrensi23
Bu süreçte sadece takımını desteklemekten başka derdi olmayan Fenerbahçe taraftarına acıyorum yazık, Allah böyle yönetimi düşmanımın başına vermesin.
Sıkıntı orada zaten taraftar takımının değil aziz yıldırımın arkasında durdu daha çok. Sadece kulubün arkasında dursalardı. Bu iş 2011 senesinde bitmişti. Uyduruktan bi puan silme cezasıyla kurtaracaklardı. 2 seneleri tamamen heba oldu aziz yıldırımı savunacaz diye.
Taraftarı da şöyle anlayabiliyorum aslında. Kimsenin umrunda olan aziz falan değildi aslında. Azizi dışlamaları kulübün şike yaptığı anlamına gelecekti ve de onlar kendince haklı olarak bu lekeyi kulüplerine konduramıyorlardı. Tamamen duygusal yanlışlar yaptı fenerbahçe taraftarı bu süreçte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
Hep söyledim fenerbahçenin tek düşmanı aziz yıldırımdır ben bunları söylediğim için neler söylediler 40 kişi blokladı falan filan demekki aziz yıldırım ciddiymiş
brak bloklasınlar hocam bende 4 yıl önce gitsin diyordum herkes aziz başkan diye saldırıyordu hepsini blakladım şimdi
ne diyorlar çok merak ediyorum
-
Koskoca Juve düştü adamlar geri döndü tekrar domine ediyorlar ligi. Fenerliler kibirleri uğruna çırpındıkça batıyor. Zamanında işinize gelmeyen maddeleri değiştirtmeyip cezanızı çekseydiniz şimdi bunlar yaşanmayacaktı. -
Taraftar bilet alir, forma alir, Atki alir bunlari 100tl 20tl gibi fiyatlara satarsin ama öğrenci adam bunu zor alir hele o forma için para biriktirir ama sen öyle leke surersin sokakta giyemez hale getirirsin.
Takimin gücü zaten şampiyon olmaya yeter ama sen leke sürüyorsun bütün sezonu boşa mahfediyorsun.Taraftar sadece destek olur sadece maçlarda destek olur sen onlari cezalandirirsin. Ayiptir günahtır ben Gs' liyim bana koydu sizi düşünemiyorum lan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orijinalden alıntı: Hidroian
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Agger
Aforoz edilecek konuyu açan, savaş çıkar bu konuda.
Kimse beni aforoz edemez. İçiniz rahat olsun.
@LeagueOfLegends Bunca zaman açıkça konuşmadım çünkü kararın neticeye bağlanmasını bekledim. Yoksa forumda beni hain ilan edecek FB'liler bol.
Düşüncelerine kendin cidden inansaydın kimseden korkmadan da söyleyebilirdin. Kimin ne dediğinin ne önemi var. Sen doğru olduğuna inanıyorsan dünya yıkılsa arkasından çekilmezsin laflarının. Demek ki aklında " acaba ben mi yanlışım " fikri vardı ve tam güvenemedin kendine.
aynen öyle. düşündüklerimi dünyada savunan bir tek ben kalsam asla zerre taviz verip geride durmam. hele sanalda tanımadığım ve benim için bir şey ifade etmeyen kişiler bana bir şey diyecekmiş, bloklayacakmış umrumda olmaz.
kendimin kralıyım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: black_king
Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?!
Geçen sene derken? Dalga mı geçiyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hidroian
Artık rahatça konuşabilirim. Evet ben Aziz Yıldırım hapisten çıktığından beridir, bu basiretsiz yönetimin şike yaptığına ve pisliklerini örtmeye çalıştığına inanıyordum. EVET BU YÖNETİM ŞİKE YAPMIŞTIR VE 106 YILLIK ÇINARA BU LEKEYİ SÜRMÜŞTÜR. 17'de 16 zaten Aykut Kocaman gibi birinin yapacağı iş değildir.
Artık yapılması gereken; Bu yönetimin istifa etmesi, şampiyonluğun iade edilmesi ve önümüze bakılmasıdır.
+1
"Korkak olduğumu düşünenlere" son kez yazıyorum bunu;
Kimseden korkum yok bunu bilin. Ben sadece laf anlatmak istemedim buradakilere çünkü anlamayan anlamıyor. Yoksa zaten aylardır Aziz'i sevmeyen biri olarak milletle dalaşıyorum. Forumda yorumlarıma denk gelenler bilir, kimsenin beni aforoz etmesinden falan korkum yok yani. Kimsenin beni aforoz etmesiyle FB'yi de bırakacak değilim. Sadece kendim istersem bırakırım. Ayriyetten forumda beni tanıyanlar; Lafımı esirgemediğimi, kimseden korkmadığımı da bilirler. Örnek olarak Pier de Sans'ın "Ben Fenerli değilim" konusunu gösterebilirim. Bakın bakalım insanlara birşeyler anlatabilmiş mi, yoksa sadece kendini mi paralamış. Benim bu güne kadar "şike yaptık" diye açıkça söylememem "Aziz temiz mi acaba" diye düşündüğümden veya şüphem olduğundan değil, milletle uğraşmamak içindi. Çünkü ne söylesem anlaşılmayacaktı ve kendimi paralamakla kalacaktım. 2 ay önce burada "Kupa iade edilmeli, şike yaptık" dediğimi düşünsenize? Bütün gün alıntılara bakmakla uğraşacaktım. Herkese tek tek cevap verecektim, hepsi bildiğini okuyacaktı. Ben sinir hastası olacaktım.
İyi forumlar herkese.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PersPrensi23
quote:
Orijinalden alıntı: black_king
Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?!
Geçen sene derken? Dalga mı geçiyorsun?
2006'da yaptığınız tescilli zaten geçen senede tarafsız izleyen orta seviye akıllı biri bunu rahat anlıyabilir. -
-
Sen fenerli falan degilsin. 17de 16 aykut kocaman yapamaz diyorsun, avrupa ligi yari finalidemi sike?
Andre santosun
Antepe attigi son dakika golu
Cok dokunmus konuyu acan ve destekleyen arladaslarina
quote:
Orijinalden alıntı: esb2011
Sen fenerli falan degilsin. 17de 16 aykut kocaman yapamaz diyorsun, avrupa ligi yari finalidemi sike?
He la he ben Fenerli değilim. Yarı final şike değil ama Aykut Kocaman sayesinde de değil. Yarı finale kadar da şansımızla geldiğimizi düşünüyorum. Mönchengladbach maçı hariç, düzgün bir oyunumuz olduğunu hatırlamıyorum.
@hashus1099 Düşüncelerin için teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: esb2011
Dandik takımları penaltıyla eledik hep -
17 de 16
Bjk si
Gs si
Alex in
Futbolcularin emegine terine agir suclama
Zaten bu karar macta olandan degil
Tesebbusunden dolayi
Tesebbus olsa bile sen sike diyemezsin
Terbisyesizlik yapma
Sen kimsin
Yoksa tek basimiza ceza almazdik
Tek basina sike yapilmaz
Taraftarın ne suçu var allah aşkına koca camiaya lke sürdüler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X