Bildirim
ARTIK RAHATÇA KONUŞABİLİRİM (4. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
106 yıllık kulübe leke süremez şahıslar. Ancak kendilerini kirletirler. Bunu unutmayın, leke sürülmüş vs. demeyin. Cidden anlamsız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hidroian
FB değil, FB yönetimi şike yapmıştır. "Fenerbahçe" "Galatasaray" "Beşiktaş" vb oluşumlar kişiler sayesinde var olur. Bu kişiler pis işlere karıştığı vakit, ne yazık ki bu oluşumlar lekelenir veyahut bu oluşumlara yaptırım uygulanır. Ama asıl şike yapan bu oluşumlar değil, o oluşumun başındaki kişilerdir. Ve yine ne yazık ki, bu pis işlere bulaşan değil, oluşumlar hatırlanır her daim. Bunu da temizlemenin yolu; O oluşum içindeki bu işlere bulaşmış kişileri temizlemektir.
İnanın bu taraftar (bende dahil) bu kişilerin arkasında durmayıp, ceza aldıkları için bile değil, sırf 106 yıllık kulübü bu şekilde adını çıkarttığı için bile desteklemeyip, daha olayın başında "Hop ne oluyor kardeşim" deseydi, şimdi bambaşka bir noktadaydık. Aziz Yıldırım'ın amacı Fenerbahçe'yi değil, kendini aklamaktı. Fenerbahçe olmadan bir hiç olduğunu bildiği için de, bu süreçte istifa etmedi ve mahkemelere "Fenerbahçe başkanı" sıfatıyla çıktı. Aklama sürecinde de sağolsun ceremesini "Fenerbahçe" çekti ve çekmeye devam ediyor. Bu olayda futbolcularımızın da suçu yok ve onlarını emeğini, terini hiçe saymak gibi bir durum asla olamaz. Onlar gerçekten oynadı. Zaten hiç bir futbolcumuz şike olacağını bile bile o sahaya çıkıp oynayacak karakterde değil. Haberleri olsaydı, ilk onlar gereğini yapardı. Bahsettiğimiz rakip futbol takımlarındaki oyuncular ve bizim yönetimimiz arasında yapılan işler.
Şunu anlatmaya çalışıyoruz aylardır ama hala inanmamakta ısrar edip, suçları başkasında aramaya devam ediyoruz. Tamam başkaları da suçlu, ama sen önce kendi içindeki pisliği temizle ki; Başkalarından hesap sormaya yüzün olsun.
Konuyu en güzel özetleyen mesaj Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Taraftarların bilinçlenip A.Y. yi istifaya çağırmaları gerekli . -
quote:
Orijinalden alıntı: olrayt
alsınlar kupayı versinler cezamızı ama şunu bilsinler ki bu taraftar bunu haketmedi.
hak ettiniz.
forumda hala aziz yıldırım destekçileri görüyorum, l4rry "aziz şike yaptıysa taraftar baskısı yüzünden yaptı." dedi konu açıp ki kendisi bölümün kıdemlilerinden yanlış bilmiyorsam. o bile böyle düşünüyorsa dışarıda hala bir sürü aziz destekçisi vardır.
@Hidroian, 106 yıllık çınara leke sürüldü vb. hikayeleri geçmek lazım. adım kadar eminim aziz ne ilk şike yapan fener başkanıydı, ne de sonuncusu olacak. aynı şey benim kulübüm için de geçerli. eminim bir sürü şike yapan gs başkanı da olmuştur. aynı şey bjk ve ts için de geçerli.
aziz'in sürdüğü tek bir leke var, bu inatçı ve çocuksu tutumu. ciddi anlamda kulübün belini büküyor tek adamlık yapması.
-
O değil de Galatasaray taraftarı "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor" pankartı açtığında para cezası verilmişti, geri ödesinler o zaman 4
Ayrıca konu sahibi sonuna kadar haklı... -
quote:
Orijinalden alıntı: black_king
Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?!
ha tabi canım kesin şike yaptık biz geçen sezon. eminim ki adnan polat'ın son sezonu ve sonrasında şike yok çünkü polat'ın son sezonunda fakirlikten yapamadık, hoş yapsak bile o kazma kadro şampiyon olamazdı, aysal ise şike yapacak kadar salak bir adam değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ed Wood
106 yıllık kulübe leke süremez şahıslar. Ancak kendilerini kirletirler. Bunu unutmayın, leke sürülmüş vs. demeyin. Cidden anlamsız.
Şike olunca kim yaptı denmiyor ki; mesela 18 şampiyonluğunuz var, birisi lekeli oldu şu anda.Neden ? Çünkü Fenerbahçe şike yaptı. Şahıs yapmıştır falan dile getirilmiyor, bildiğin Fenerbahçe kulübünü lekeledi bu adam. Şike ortaya çıkmasaydı kupa Aziz'e mi verilecekti ? Hayır, Fenerbahçe'ye verilecekti. O yüzden şike ortaya çıktıktan sonra olay Fenerbahçe'ye patladı. -
Orası beni pek irdelemiyor, ben olsam kupayı TFF'ye veririm. Üç kuruşluk kişilerin yaptığı hatalar yüzünden koskoca camiaya leke gelmez. -
Bakalım Fenerbahçe kupayı TFF ye iade edecek mi, o zaman şike olayı bi nebze olsun avutulur bi hal alabilir. Gerçi bu saatten sonra öyle bişey yaşanacağını da sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Droogie
quote:
Orijinalden alıntı: olrayt
alsınlar kupayı versinler cezamızı ama şunu bilsinler ki bu taraftar bunu haketmedi.
hak ettiniz.
forumda hala aziz yıldırım destekçileri görüyorum, l4rry "aziz şike yaptıysa taraftar baskısı yüzünden yaptı." dedi konu açıp ki kendisi bölümün kıdemlilerinden yanlış bilmiyorsam. o bile böyle düşünüyorsa dışarıda hala bir sürü aziz destekçisi vardır.
@Hidroian, 106 yıllık çınara leke sürüldü vb. hikayeleri geçmek lazım. adım kadar eminim aziz ne ilk şike yapan fener başkanıydı, ne de sonuncusu olacak. aynı şey benim kulübüm için de geçerli. eminim bir sürü şike yapan gs başkanı da olmuştur. aynı şey bjk ve ts için de geçerli.
aziz'in sürdüğü tek bir leke var, bu inatçı ve çocuksu tutumu. ciddi anlamda kulübün belini büküyor tek adamlık yapması.
Ben "Bu güne kadar kimse şike yapmadı, sadece biz yaptık" demedim zaten. Benim konum şuan Fenerbahçe.
-
Bu işi temizlemenin yolu. TFF kupayı Trabzona verecek. Fenerbahçe' yi bu saatten sonra düşüremezler ama en azından göstermelik puan cezası verecekler. Bu işleri bittikten sonra da Demirören' in istifası gerekir. Tabi Aziz Yıldırımında bu süreç başlamadan futboldan uzaklaştırılması lazım. -
ya şu aykutun 17 de 16 olayı bütün işi bozuyor insan sağlıklı düşünemiyor.o sene ligin ilk yarısını da hatırladığım için inandırıcı gelmedi bana hiç.tabi fenerle uğraşıyorlar demesinler diye arada bizi de yaktılar.bizim de ceza almamız kesinleşti gibi bu karardan sonra.cas kendine gelen davalara gelişine çakıyor voleyi anlaşıldı. -
İlham oldun diyeyim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PersPrensi23
quote:
Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?!
Geçen sene derken? Dalga mı geçiyorsun?
2006'da yaptığınız tescilli zaten geçen senede tarafsız izleyen orta seviye akıllı biri bunu rahat anlıyabilir.
-
arkadaşlar fenerbahçe uefa ya katılmazsa yerine türk takımı mı katılacak yoksa başka mı bilginiz var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Bu işi temizlemenin yolu. TFF kupayı Trabzona verecek. Fenerbahçe' yi bu saatten sonra düşüremezler ama en azından göstermelik puan cezası verecekler. Bu işleri bittikten sonra da Demirören' in istifası gerekir. Tabi Aziz Yıldırımında bu süreç başlamadan futboldan uzaklaştırılması lazım.
Aynen, güzel özetlemişsin -
Aziz Yıldırım Demirören Türk futbol tarihinin içine eden insanlar olarak tanınacaktır. Elbet bu çöküşün bir çıkışı olacaktır. Üzülmeyin Fenerbahçe taraftarları, her inişin bir çıkışı olur. Bu iş sadece Fenerbahçe'yi değil tüm Türk takımlarını lekelemiş ve karalamıştır. Bu yüzden hem ligin güzel bir lig hem de çekişmeli olması için Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığından istifa etmelidir. Taraftara düşen görev de işte tam burada ortaya çıkıyor, gerekirse stadı hoplatın, kulüp binasını basın indirin o adamı. Ben bile üzülüyorum ezeli ve ebedi rakibimizin bu hallere düşmesine.
Şike mike benim umurumda değil hangi takım yapmamış ki ? Asıl başarıyı her zaman Avrupa arenasında gören bir insanımdır ben. Fenerbahçe'nin tek eksiği ise adam akıllı başkan, vizyonu misyonu olan seksi bir başkan. İndirin şu diktatörü.
Haydi rastgele.
-
"FB değil, FB yönetimi şike yapmıştır."
Abi bu nasıl laftır ?
Defalarca yazdım.
Kulüp nasıl kendi kendine şike yapar ? Ele, ayağa, dile gelip insan gibi davranıp şike mi yapacak ?
Kulübü yöneticiler idare eder, onlar sorumludur ve kulübü temsil eder.
Aziz yıldırım kendi adıyla mı ligde mücadele ediyor ? Maalesef fb adına, onun için bir haltlar karıştırmış.
Şimdi bu durumda nasıl aziz yıldırım'ı veya diğer yöneticileri kulüpten soyutlayarak sadece şahsi olarak yargılayabilirsin ? -
sakin ol adaş. büyük fenerlisin, ciddi söylüyorum. böyle dobra konuşamaz kimse, hepsi korkak olmuş, gözünü kapamış. aziz yıldırım sizi batırıyo, herkes bunu daha yeni farkediyor. 3 temmuz gününden itibaren aziz yıldırım'a destek olan, "evet şike yaptık, ne var?" diye pişkin pişkin konuşanlar düşünsün şimdi. sen canını sıkma bence.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X