Şimdi Ara

ARTIK RAHATÇA KONUŞABİLİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Sen fenerli falan degilsin. 17de 16 aykut kocaman yapamaz diyorsun, avrupa ligi yari finalidemi sike?

Dandik takımları penaltıyla eledik hep

bu elemanı şikayet ettim ben millete ezik vs hakaret ediyor diye hala nasıl yazabiliyor lan? fenerli olmadığı da gayet açık, bu bölümün adminleri neyin peşinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_king

quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

quote:

Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?!

Geçen sene derken? Dalga mı geçiyorsun?

2006'da yaptığınız tescilli zaten geçen senede tarafsız izleyen orta seviye akıllı biri bunu rahat anlıyabilir.

Tescilli mi? Hangi adli makam tescilledi söyle bakalım. Senin kafan bayağı bozuk sanırım saçma sapan konuşmak için yer arıyorsun, kafayı yemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

17'de 16 zaten Aykut Kocaman gibi birinin yapacağı iş değildir.

ulan hadi hocaya saygın inancın yok, götlerinden ter akan son dklarda ucu ucuna aldıkları maçları oynayan oyuncularada mı saygın yok be yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Hep söyledim fenerbahçenin tek düşmanı aziz yıldırımdır ben bunları söylediğim için neler söylediler 40 kişi blokladı falan filan demekki aziz yıldırım ciddiymiş

Nokta atış..Aziz klubu çok seven bi adam olsaydı ''Ben şike yapmışsam benim suçumdur klubün bi suçu yoktur'' derdi...Tekrar içeri düşme korkusu ve fenerbahçe'nin iyi bir güç olduğunu bildiği içiin böyle diyor lavuk..

• quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

alsınlar kupayı versinler cezamızı ama şunu bilsinler ki bu taraftar bunu haketmedi.

Taraftar tabiki haketmedi ama taraftar hiç birşey yapmadı aziz yıldırımı göndermek için.o stadın 2 sene boyunca inlemesi gerekiyodu aziz istifa diye başka türlü gitmicek bu adam şimdide başka bir mahkemeye gidiyomuş garip yani yeni gördüm o ben ne dersem o olur videosunu falan fenerbahçe maçlarınıda izliyorum yönetim istifa sadece maç kaybedilince çıkıyor taraftarın ağzından galibiyet mağlubiyet farketmez aziz yıldırımı taraftar yollıcak artık.

yani bi kere galatasaraylıyım diye böyle düşünüyo olabilirim ama herhangi bir galatasaray başkanının 1 sene hapiste kalıp çıkıp hala başkanlık yapabiliceğini düşünemiyorum hapisi bırak böyle bir haber çıktığı an zaten başkanlığı elinden alınır.fenerbahçede böyle birşey yokmu yahu ben anlamıyorum aziz yıldırım hala nasıl başkanlık yapabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

ulan hadi hocaya saygın inancın yok, götlerinden ter akan son dklarda ucu ucuna aldıkları maçları oynayan oyuncularada mı saygın yok be yazıklar olsun.

Yahu şu lafı da anlamıyorum "Ter akıtan futbolculara hiç mi saygın yok" onlara saygım olmadığını söyledim mi? Sen futbolcuların ter dökmediği şikeli bir maç izledin mi? "Hadi biz şike yaptık, oynamaya, ter dökmeye gerek yok, hükmen galip sayılalım" diyen bir takım gördün mü?

Lyon şikeli maçında sahaya çıkıp ter dökmedi mi? Burada olay zaten bizim oyuncular değil, rakibin oyuncularının ayartılması. Bizim futbolcuıların olaydan haberi bile yoktur. Olsaydı sence Alex gibi bir adam oynar mıydı şike olacak maçta? Geçin bu düşünceleri.

• quote:

quote:

quote:

Yahu şu lafı da anlamıyorum "Ter akıtan futbolculara hiç mi saygın yok" onlara saygım olmadığını söyledim mi? Sen futbolcuların ter dökmediği şikeli bir maç izledin mi? "Hadi biz şike yaptık, oynamaya, ter dökmeye gerek yok, hükmen galip sayılalım" diyen bir takım gördün mü?

Lyon şikeli maçında sahaya çıkıp ter dökmedi mi? Burada olay zaten bizim oyuncular değil, rakibin oyuncularının ayartılması. Bizim futbolcuıların olaydan haberi bile yoktur. Olsaydı sence Alex gibi bir adam oynar mıydı şike olacak maçta? Geçin bu düşünceleri.

sen bizim oynadığımız maçları lyon un 7-1lik maçıyla, bizim ligimizdeki başka takımların aldığı galibiyetle karşılaştırıyorsan seninle tartışmaya hiç gerek yok.

zaten 2 sene önce futbolu/fenerbahçeyi takip etmeye başlamış birinden beklenecek laflar bunlar. blok.

• quote:

quote:

Arkadaş o ter trabzonlu oyunculardan da çıkmadı mı? Bursa'lı oyunculardan da çıkmadı mı?

Senin oyuncularının emeğine başta saygısızlık yapan, onlara inanmayıp şike yolunu seçen başkanın..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen bizim oynadığımız maçları lyon un 7-1lik maçıyla, bizim ligimizdeki başka takımların aldığı galibiyetle karşılaştırıyorsan seninle tartışmaya hiç gerek yok.

zaten 2 sene önce futbolu/fenerbahçeyi takip etmeye başlamış birinden beklenecek laflar bunlar. blok.

Çokta umrumda blok atman. Güle güle.

• quote:

quote:

quote:

Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?!

2006'da yaptığınız tescilli zaten geçen senede tarafsız izleyen orta seviye akıllı biri bunu rahat anlıyabilir.

• quote:

quote:

quote:

Kim tescil etti sen mi?

Sizin gibileri gördükçe iyi oldu diyorum. Çamur at izi kalsın mantığıyla yaşayan tipler beter olun.

• Daha önce söylemişsin herkes itiraz etmiş gibi düşünmüştüm ben aslında.Ama göründüğü kadarıyla hiç rahatsız olmamışsın ki zaten?

E buyur geniş geniş konuş,rahatlayıp diyeceğin sadece Fb şike yapmıştır demekse herkes gibi,teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

aforoz edilmekten korkmuş bir korkak

ben en başından beri söylüyordum yaptığımızı senin gibi saklanmıyordum kararların arkasına

Kimin aforoz etmesinden korkacağım Allah aşkına? Milletin beni "Aforoz ediyorum seni" demesiyle FB'yi mi bırakacağım yani? Buradakilere dil dökmekle uğraşamazdım kusura bakma. Korkudan falan değil sen rahat ol. Pier de Sans'ın konusuna bak istersen. 10-20 sayfadır insanlara birşeyler anlatabilmiş mi? Yoksa kendini mi paralamış sadece. Ayrıca bana korkak diyenin profili de gizli. Bu da ayrı bir çelişki. Forumda beni tanıyanlar, hiç bir şeyden çekinmediğimi, korkmadığımı bilir. 1-2 mesajımı okuyarak, hakkımda hüküm verme.

profilimi açsam cesur mu olacam

kendin diyorsun artık rahatça konuşabilirim diye demekki çekindiğin korktuğun birşeyler vardı

• FB değil, FB yönetimi şike yapmıştır. "Fenerbahçe" "Galatasaray" "Beşiktaş" vb oluşumlar kişiler sayesinde var olur. Bu kişiler pis işlere karıştığı vakit, ne yazık ki bu oluşumlar lekelenir veyahut bu oluşumlara yaptırım uygulanır. Ama asıl şike yapan bu oluşumlar değil, o oluşumun başındaki kişilerdir. Ve yine ne yazık ki, bu pis işlere bulaşan değil, oluşumlar hatırlanır her daim. Bunu da temizlemenin yolu; O oluşum içindeki bu işlere bulaşmış kişileri temizlemektir.

İnanın bu taraftar (bende dahil) bu kişilerin arkasında durmayıp, ceza aldıkları için bile değil, sırf 106 yıllık kulübü bu şekilde adını çıkarttığı için bile desteklemeyip, daha olayın başında "Hop ne oluyor kardeşim" deseydi, şimdi bambaşka bir noktadaydık. Aziz Yıldırım'ın amacı Fenerbahçe'yi değil, kendini aklamaktı. Fenerbahçe olmadan bir hiç olduğunu bildiği için de, bu süreçte istifa etmedi ve mahkemelere "Fenerbahçe başkanı" sıfatıyla çıktı. Aklama sürecinde de sağolsun ceremesini "Fenerbahçe" çekti ve çekmeye devam ediyor. Bu olayda futbolcularımızın da suçu yok ve onlarını emeğini, terini hiçe saymak gibi bir durum asla olamaz. Onlar gerçekten oynadı. Zaten hiç bir futbolcumuz şike olacağını bile bile o sahaya çıkıp oynayacak karakterde değil. Haberleri olsaydı, ilk onlar gereğini yapardı. Bahsettiğimiz rakip futbol takımlarındaki oyuncular ve bizim yönetimimiz arasında yapılan işler.

Şunu anlatmaya çalışıyoruz aylardır ama hala inanmamakta ısrar edip, suçları başkasında aramaya devam ediyoruz. Tamam başkaları da suçlu, ama sen önce kendi içindeki pisliği temizle ki; Başkalarından hesap sormaya yüzün olsun.

• Şike yapmadık demiyorum ama. 17/16 şike ile diyelim. Hepiniz mi satılıktınız be?
  • quote:

quote:

quote:

aforoz edilmekten korkmuş bir korkak

ben en başından beri söylüyordum yaptığımızı senin gibi saklanmıyordum kararların arkasına

Kimin aforoz etmesinden korkacağım Allah aşkına? Milletin beni "Aforoz ediyorum seni" demesiyle FB'yi mi bırakacağım yani? Buradakilere dil dökmekle uğraşamazdım kusura bakma. Korkudan falan değil sen rahat ol. Pier de Sans'ın konusuna bak istersen. 10-20 sayfadır insanlara birşeyler anlatabilmiş mi? Yoksa kendini mi paralamış sadece. Ayrıca bana korkak diyenin profili de gizli. Bu da ayrı bir çelişki. Forumda beni tanıyanlar, hiç bir şeyden çekinmediğimi, korkmadığımı bilir. 1-2 mesajımı okuyarak, hakkımda hüküm verme.

profilimi açsam cesur mu olacam

kendin diyorsun artık rahatça konuşabilirim diye demekki çekindiğin korktuğun birşeyler vardı

Böyle yanlış anlayacağınızı bilsem, böyle bir başlık girmezdim. Ben cesur olacaksın demiyorum. Korktuğum çekindiğim ne olabilir? Bak bugün açtım ve söyleyeceklerimi söylüyorum. Korkaklıkla suçladığın adamın; Adi belli, yaşı belli, yaşadığı yer belli. Bir derdi olan rahatça iletişime geçip derdini anlatabilir. Ben burda Aziz Yıldırım'a laf söylerken, Aziz Yıldırım savunucularıyla tartışırken de tüm secerem belliydi. Bu durumda hala bir şeylerden korktuğumu düşünüyorsan, beni tanımadığın içindir.

• ne yaptıysam fenerbahce için yaptım diyen ve 12 ay ceza yatan ve castan spor klubune ceza kesilen bir başkan hala klup baskanı olmakta ısrar edermi, azizse eder diyorum.

evet, bizi gercekten ilgilendirmez Fbnin iç işleri ama yeter artık be kardeşim. susmayın, gönderin şu azizi. size verdiği zararlar ortada.
    savunulacak hiçbirşeyi yok. herseye muhalefet. Kurtarın kendinizi...

inanın derin nefes alacaksınız
  • eski defterleri açmaya luzum yok aziz başkan aşağıdan yukarından yolun sonu görünüyor...
  • Bu adamı dinleyin,gidip de 'Sen Fenerli değilsin!' tarzı yakarışlarda da bulunmayın.Sonuna kadar haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

alsınlar kupayı versinler cezamızı ama şunu bilsinler ki bu taraftar bunu haketmedi.

dalga mı geçiyorsun. bende en başından beri, aziz yıldırıma neden bu kadar sahip çıktığımızı anlayamıyorum! çarşı gibi aklanın da gelin diyemedik. eğer sahip çıktıysak (ben çıkmadım 4 büyüklerin hiçbirinin masum olduğuna da inanmıyorum) hak ettik demektir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.