Şimdi Ara

ARTIK RAHATÇA KONUŞABİLİRİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer biri bana Antep'teki maçta 90+4'te atılan golü mantıklıca açıklarsa tüm şike vs olaylarına katıksız inanırım. Antep maçını almayı mı unutmuşlar? Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı aldılar da Bursa mı satmadı maçı? Şimdi biri ordan fırlayıp, "o maçlar yok ki ama ya" diyecek. Eyvallah, anlaşıldı demek istediğim.
  • Aziz Yıldırım'ın arkasında olduğum sonucunu da çıkarmasın kimse yukarıda dediklerimden.
  • yaktın takımı savurdun külü,
    kapıya bağladın düldülü,
    yeter artık aziz yeter,
    bırak artık şu kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de illa her maçı satın alman gerekmiyorki.mesela buca maçı 3-1 den sonra bir anda 5-3 e döndü.yendiğin maçı oynayarak yenersin baktın yenemediğini anladığında bağlantıyı kurarsın iş biter.misal veriyorum sadece.illa öyle oldu diyememki sadece bana inandırıcı gelmedi dedim daha önce de.
  • Adama kızmayın boşuna, Fenerli futbolcuların emeği kadar, Trabzonun futbolcuları da emek verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

"FB değil, FB yönetimi şike yapmıştır."

Abi bu nasıl laftır ?

Defalarca yazdım.
    Kulüp nasıl kendi kendine şike yapar ? Ele, ayağa, dile gelip insan gibi davranıp şike mi yapacak ?

Kulübü yöneticiler idare eder, onlar sorumludur ve kulübü temsil eder.
    Aziz yıldırım kendi adıyla mı ligde mücadele ediyor ? Maalesef fb adına, onun için bir haltlar karıştırmış.

Şimdi bu durumda nasıl aziz yıldırım'ı veya diğer yöneticileri kulüpten soyutlayarak sadece şahsi olarak yargılayabilirsin ?

Yazımın ilk kısmı gayet iyi anlatıyor demek istediğimi. Ben de senin dediğinden farklı birşey demiyorum.

FB değil, FB yönetimi şike yapmıştır. "Fenerbahçe" "Galatasaray" "Beşiktaş" vb oluşumlar kişiler sayesinde var olur. Bu kişiler pis işlere karıştığı vakit, ne yazık ki bu oluşumlar lekelenir veyahut bu oluşumlara yaptırım uygulanır. Ama asıl şike yapan bu oluşumlar değil, o oluşumun başındaki kişilerdir. Ve yine ne yazık ki, bu pis işlere bulaşan değil, oluşumlar hatırlanır her daim. Bunu da temizlemenin yolu; O oluşum içindeki bu işlere bulaşmış kişileri temizlemektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

quote:

Abi bu nasıl laftır ?

Defalarca yazdım.
    Kulüp nasıl kendi kendine şike yapar ? Ele, ayağa, dile gelip insan gibi davranıp şike mi yapacak ?

Aziz yıldırım kendi adıyla mı ligde mücadele ediyor ? Maalesef fb adına, onun için bir haltlar karıştırmış.

Şimdi bu durumda nasıl aziz yıldırım'ı veya diğer yöneticileri kulüpten soyutlayarak sadece şahsi olarak yargılayabilirsin ?

Yazımın ilk kısmı gayet iyi anlatıyor demek istediğimi. Ben de senin dediğinden farklı birşey demiyorum.

FB değil, FB yönetimi şike yapmıştır. "Fenerbahçe" "Galatasaray" "Beşiktaş" vb oluşumlar kişiler sayesinde var olur. Bu kişiler pis işlere karıştığı vakit, ne yazık ki bu oluşumlar lekelenir veyahut bu oluşumlara yaptırım uygulanır. Ama asıl şike yapan bu oluşumlar değil, o oluşumun başındaki kişilerdir. Ve yine ne yazık ki, bu pis işlere bulaşan değil, oluşumlar hatırlanır her daim. Bunu da temizlemenin yolu; O oluşum içindeki bu işlere bulaşmış kişileri temizlemektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

quote:

Abi bu nasıl laftır ?

Defalarca yazdım.

cok buyuk miktarlarda paranin dondugu futbolda para miktariyla dogru orantili olarak bircok olay donuyor ve donmeye devam edecek bu bir gercek

• Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Ben bunu hep söyledim. Bu yönetim şike yapmamış olsa dahi, resmi ve sorumlu makamlarca şike yaptığı gerekçesiyle cezalandırılmıştır. Bu lekeyi bu yönetim tüm Fenerbahçe taraftarına layık görmüştür. İlk başta istifa edip ( 03.07.2012 ) gitmelilerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Ben bunu hep söyledim. Bu yönetim şike yapmamış olsa dahi, resmi ve sorumlu makamlarca şike yaptığı gerekçesiyle cezalandırılmıştır. Bu lekeyi bu yönetim tüm Fenerbahçe taraftarına layık görmüştür. İlk başta istifa edip ( 03.07.2012 ) gitmelilerdi.

+1907 4 Temmuz 2011'de istifa olsaydı şu halimizde olmazdık,hep derim.O zamanda diyordum istifa etselerdi keşke diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Ben bunu hep söyledim. Bu yönetim şike yapmamış olsa dahi, resmi ve sorumlu makamlarca şike yaptığı gerekçesiyle cezalandırılmıştır. Bu lekeyi bu yönetim tüm Fenerbahçe taraftarına layık görmüştür. İlk başta istifa edip ( 03.07.2012 ) gitmelilerdi.

+1907 4 Temmuz 2011'de istifa olsaydı şu halimizde olmazdık,hep derim.O zamanda diyordum istifa etselerdi keşke diye.

Aziz kulübü çiftlik ağası gibi yönettiğinden, bu erdemi gösteremediler. Kendi menfaatlerini kulüpten hep önde tuttular ve sonuç ortada. Fenerbahçe tarihinde gelmiş geçmiş en başarısız başkandır kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_king

quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

quote:

Orijinalden alıntı: black_king

Taraftarın çoğu şikeyi kabul ediyor fakat niye sadece bize patlıyor diye. Şimdi GS Yapmadı mı geçen sene? TS Yapmadımı 2010-2011'de. Hepsi yaptı, bizde yaptık. Ama niye bze patlıyo bu?!

Geçen sene derken? Dalga mı geçiyorsun?

2006'da yaptığınız tescilli zaten geçen senede tarafsız izleyen orta seviye akıllı biri bunu rahat anlıyabilir.

Tescil dediğin böyle olur kardeş.

http://www.tas-cas.org/en/infogenerales.asp/4-3-7041-1092-4-1-1/5-0-1092-15-1-1/

Varsa belgen git şikâyet et bizi, hadi şimdi bas git

• Bu isler ilk çıktığında fenerlilerin

%99 u șike yok aziz haklı

Mahkeme kararları sonunda

%98 i șike yok aziz haklı

UEFA ve tahkim kararları sonunda

%96 sı șike yok aziz haklı

CAS kararları sonrası

%90 ı șike yok aziz haklı diyor. Yani Aziz FOREVER.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Eğer biri bana Antep'teki maçta 90+4'te atılan golü mantıklıca açıklarsa tüm şike vs olaylarına katıksız inanırım. Antep maçını almayı mı unutmuşlar? Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı aldılar da Bursa mı satmadı maçı? Şimdi biri ordan fırlayıp, "o maçlar yok ki ama ya" diyecek. Eyvallah, anlaşıldı demek istediğim.

antep trabzonun şampiyon olmasını istiyordu çünkü. o yüzden antep bursa gibi takımlarda zorlandı fenerbahçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

iyi de illa her maçı satın alman gerekmiyorki.mesela buca maçı 3-1 den sonra bir anda 5-3 e döndü.yendiğin maçı oynayarak yenersin baktın yenemediğini anladığında bağlantıyı kurarsın iş biter.misal veriyorum sadece.illa öyle oldu diyememki sadece bana inandırıcı gelmedi dedim daha önce de.

Peki sence Buca maçı oynayarak yendiğimiz bir maç mı yoksa bağlantı kurarak yendiğimiz bir maç mı?

ben onu bilemem.böyle bir iddiam olması için orada olmam lazım ama 3-1 den bir anda 5-3 e gelmesi bana inandırıcı gelmedi.tapeler konuşulanlar yapılanlar...
    mesela bizim yöneticilerin maçtan önce rakip futbolcu ile görüşmesi bizi yakan.şike yap yapma ne işin var kardeşim senin maçtan önce rakip futbolcu ile?yok sana at alırım gel sen seneye bizde oyna.herşeyin bir yeri ve zamanı var sırasımı orada onları konuşmanın?bi yerini de yırtsan inandıramazsın kimseyi ondan sonra.uefa inanmadı casta inanmayacak gelişine vuracak voleyi.bizde bu tür şeyler normal karşılanıyor ama avrupalı acımıyor arkadaş gözünün yaşına bakmıyor.ki bizim 1 tane böyle olay var fenerin konuşulan kaç maçı var hesabını yapın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Orası beni pek irdelemiyor, ben olsam kupayı TFF'ye veririm. Üç kuruşluk kişilerin yaptığı hatalar yüzünden koskoca camiaya leke gelmez.

Dünyanın hiç bi yerinde şu şahıs şike yaptı denilmiyor, Fenerbahçe şike yaptı deniliyor. Aradan yıllar geçince de böyle olacak, Aziz'i Şekip'i kim tanıyacak, kim hatırlayacak herkes Fenerbahçe şike yaptı diyecek. Seni ırgalamayabilir ama gerçekler böyle.

Leke sürüldü bile ve de lekeyi sürenler rahat rahat toplantı yapabiliyor, sizin camiada da tık çıkmıyor, hayret ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

iyi de illa her maçı satın alman gerekmiyorki.mesela buca maçı 3-1 den sonra bir anda 5-3 e döndü.yendiğin maçı oynayarak yenersin baktın yenemediğini anladığında bağlantıyı kurarsın iş biter.misal veriyorum sadece.illa öyle oldu diyememki sadece bana inandırıcı gelmedi dedim daha önce de.

Peki sence Buca maçı oynayarak yendiğimiz bir maç mı yoksa bağlantı kurarak yendiğimiz bir maç mı?

ben onu bilemem.böyle bir iddiam olması için orada olmam lazım ama 3-1 den bir anda 5-3 e gelmesi bana inandırıcı gelmedi.tapeler konuşulanlar yapılanlar...
    mesela bizim yöneticilerin maçtan önce rakip futbolcu ile görüşmesi bizi yakan.şike yap yapma ne işin var kardeşim senin maçtan önce rakip futbolcu ile?yok sana at alırım gel sen seneye bizde oyna.herşeyin bir yeri ve zamanı var sırasımı orada onları konuşmanın?bi yerini de yırtsan inandıramazsın kimseyi ondan sonra.uefa inanmadı casta inanmayacak gelişine vuracak voleyi.bizde bu tür şeyler normal karşılanıyor ama avrupalı acımıyor arkadaş gözünün yaşına bakmıyor.ki bizim 1 tane böyle olay var fenerin konuşulan kaç maçı var hesabını yapın artık.

Peki bu vole van basten volesi mi olacak yoksa Stoch volesi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Eğer biri bana Antep'teki maçta 90+4'te atılan golü mantıklıca açıklarsa tüm şike vs olaylarına katıksız inanırım. Antep maçını almayı mı unutmuşlar? Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı aldılar da Bursa mı satmadı maçı? Şimdi biri ordan fırlayıp, "o maçlar yok ki ama ya" diyecek. Eyvallah, anlaşıldı demek istediğim.

antep trabzonun şampiyon olmasını istiyordu çünkü. o yüzden antep bursa gibi takımlarda zorlandı fenerbahçe.

Sonra şikeci olan Fenerbahçe oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Antep maçını almayı mı unutmuşlar? Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı aldılar da Bursa mı satmadı maçı? Şimdi biri ordan fırlayıp, "o maçlar yok ki ama ya" diyecek. Eyvallah, anlaşıldı demek istediğim.

Sonra şikeci olan Fenerbahçe oluyor.

"Eğer biri bana Antep'teki maçta 90+4'te atılan golü mantıklıca açıklarsa tüm şike vs olaylarına katıksız inanırım." sizin sözünüz. Açıkladım ben de.

• quote:

"Eğer biri bana Antep'teki maçta 90+4'te atılan golü mantıklıca açıklarsa tüm şike vs olaylarına katıksız inanırım." sizin sözünüz. Açıkladım ben de.

Yok hocam ikinci mesajımı size hitaben dememiştim, genele hitap etmiştim. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.