iyi de illa her maçı satın alman gerekmiyorki.mesela buca maçı 3-1 den sonra bir anda 5-3 e döndü.yendiğin maçı oynayarak yenersin baktın yenemediğini anladığında bağlantıyı kurarsın iş biter.misal veriyorum sadece.illa öyle oldu diyememki sadece bana inandırıcı gelmedi dedim daha önce de.
Peki sence Buca maçı oynayarak yendiğimiz bir maç mı yoksa bağlantı kurarak yendiğimiz bir maç mı?
ben onu bilemem.böyle bir iddiam olması için orada olmam lazım ama 3-1 den bir anda 5-3 e gelmesi bana inandırıcı gelmedi.tapeler konuşulanlar yapılanlar... mesela bizim yöneticilerin maçtan önce rakip futbolcu ile görüşmesi bizi yakan.şike yap yapma ne işin var kardeşim senin maçtan önce rakip futbolcu ile?yok sana at alırım gel sen seneye bizde oyna.herşeyin bir yeri ve zamanı var sırasımı orada onları konuşmanın?bi yerini de yırtsan inandıramazsın kimseyi ondan sonra.uefa inanmadı casta inanmayacak gelişine vuracak voleyi.bizde bu tür şeyler normal karşılanıyor ama avrupalı acımıyor arkadaş gözünün yaşına bakmıyor.ki bizim 1 tane böyle olay var fenerin konuşulan kaç maçı var hesabını yapın artık.
Peki bu vole van basten volesi mi olacak yoksa Stoch volesi mi?
tele volesi... yok pele volesi...
Ben çoğu Fenerbahçe taraftarının Hidroian gibi düşündüğüne inanıyorum zaten sadece takıma olan sevgisi ve inancı yüzünden yakıştıramıyorlar kendilerine..
Fenerbahçe'nin tabiki hiçbir suçu yok, ama başkanınız ve yandaşları sizin Fenerbahçe'ye olan bu sevginizi kötüye kullanıyor. Kendi egolarını tatmin etmek için Fenerbahçe'yi pis işlete alet ediyorlar.
Umarım kongrede aday olmaz, hiç bu işlerle alakası olmayan dürüst biri gelir kulübün başına, kaldığınız yerden yolunuza devam edersiniz.
Bu ligde Fenerbahçe'nin düşürülmesi kimsenin işine gelmez umarım öyle birşeyde olmaz şahsen ben istemem ancak başkanınızın haksız olarak elde ettiği şeylerinde asıl hak sahibine iade edilmesi şarttır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme