premiumdan başka oyuna girme yolu yokmu yawwwwwwww
quote:
Orijinalden alıntı: EKŞİOĞLU34
premiumdan başka oyuna girme yolu yokmu yawwwwwwww
Alıntıları Göster
var abdest al 5 vakit namaz kıl tabi yapmıyorsan bunları yap yapıyorsan sorun yok belki oyuna giremezsin ama bunları yaparsan yada yapıyorsan allahın izni ile inşallah cennete girersin. niye bu oyun böyle oldu ya neden bunları yapıyorsunuz adam boşunamı koydu premiumu yav
quote:
Orijinalden alıntı: SnoWwAyS
var abdest al 5 vakit namaz kıl tabi yapmıyorsan bunları yap yapıyorsan sorun yok belki oyuna giremezsin ama bunları yaparsan yada yapıyorsan allahın izni ile inşallah cennete girersin. niye bu oyun böyle oldu ya neden bunları yapıyorsunuz adam boşunamı koydu premiumu yav
Alıntıları Göster
ben oyuna girmek için sabah 9.30 da kalktım server:babel
10dk de girdim b.tu kurdum
şimdi fifa08 oynuom
sende böyle yap
quote:
Orijinalden alıntı: H.E
ben oyuna girmek için sabah 9.30 da kalktım server:babel
10dk de girdim b.tu kurdum
şimdi fifa08 oynuom
sende böyle yap
Alıntıları Göster
girse oyuna yapıcamda girmiyoooooo sinir oldum yaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: EKŞİOĞLU34
girse oyuna yapıcamda girmiyoooooo sinir oldum yaaaaaa
Alıntıları Göster
ben nuker_enes oyundaki adım bu ama girmek işkence kadar kolay olsa keşke
quote:
Orijinalden alıntı: eleman21
Alıntıları Göster
ilk defa 3102 oldugunu gördüm bence bu serverlistte bir hata var
quote:
Orijinalden alıntı: eleman21
Alıntıları Göster
kardes carın +50 den fazla değilse sat çarını veya bırak başka servere geç yada pre al böyle daha çok sinirlenirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
kardes carın +50 den fazla değilse sat çarını veya bırak başka servere geç yada pre al böyle daha çok sinirlenirsin...
Alıntıları Göster
ben 79 lvl ım nerdeyse xıanın en sağlam adamlarından biriyim ama silk aldım biraz önce oyuna girsem hemen pre alcam
kardes keşke xian olsa gene iyi hafta içi oasise saat 08,35 ten itibaren C9 lar baslıo tüm serverler nerdeyse populate iken oasis C9 verio
quote:
Orijinalden alıntı: FETAL_XXX
kardes keşke xian olsa gene iyi hafta içi oasise saat 08,35 ten itibaren C9 lar baslıo tüm serverler nerdeyse populate iken oasis C9 verio
bu aralar silkroadda bişiler oldu ne bu yawwwwwwwwwwwww
quote:
Orijinalden alıntı: FETAL_XXX