Şimdi Ara

Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

Her gün Ataşehir-Üsküdar güzergahında gidip geliyorum. Git-gel toplam 2 saatim yollarda geçiyor.

Perşembe okuldan çıktım, bindim otobüse her zamanki gibi. 2-3 yer kalmıştı. Onları da zaten binen diğer kişilerle beraber doldurduk. Ben de sol arka taraftaki dörtlüde yer buldum. Taktım kulaklığı, slow bir şeyler dinlemeye başladım.

Sonraki durakta 45-46 yaşlarında teyzenin biri bindi. Yer istedi benden. Ben de kulaklığımı çıkarıp, "Kusura bakmayın teyzeciğim, çok yorgunum." dedim. Hiçbir şey demedi.

Tam kulaklığımı tekrar takarken, yanındaki kadına "Görüyor musun kızım, yeni nesil hep böyle." dedi. O an sinirlendim biraz. "Teyzeciğim, siz kaç saattir dışarıdasınız?" dedim. "3-4 saattir evladım, çok yoruldum." dedi. Ben de, "Bakın teyzeciğim; iki haftadır sınavlara giriyorum. Bugün ikisi sınav olmak üzere yedi ders vardı. Zaten 1 haftadır halsizim ve sınav var diye zar zor okula geliyorum, günlerdir canım çıkıyor. Lütfen bırakın da evime dönerken oturayım şu koltukta. Bakın; çantam yerde, kucağıma alamıyorum. Defteri, kitabı zor sığdırdım. Kucağıma alınca bacaklarım ağrıyor. Normalde yer verirdim ama cidden çok kötüyüm. Ne olur anlayın beni." dedim. Kadın hiçbir şey demedi. Gitti başka birinden yer istedi zaten daha sonra da. Millet de tip tip baktı bana.

Sınava girsen çıksan nolur.Kaç yazar.Sanki koşarak gidiyorsun evine.Kalk ayakta bekle.
    Mert olun biraz gururlu onurlu olun.Teyze sana cevap vermediyse yaptığın saygısızlıktan ötürü vermemiştir.
    Çok yorgunum diye ağlayacağına hiç çıkarmasaydın o kulaklığı kulağından.
    Umarım gün gelir aynısını sen yaşarsın.Hatta dahada beterini.
    Yazık..

Aynı durumda sen olsan bunları diyebilecek misin acaba? Çantayı kucağımda tutamıyorum diyorum, ayaktayken sırtımda nasıl taşıyacağım? Eve geldiğim gibi kendimi yatağa yığdım zaten zor geldim. 2 haftadır beynim sulandı, her tarafım ağrıyor. Berbat durumdayım ya!

Klavyeden kolay tabii laf atmak...

adam olup derslerine zamanında çalış,2 hafta kala aklın başına gelirse tabi beynin sulanır

Yazıyı nerenle anladın? Çekinme, doğruyu söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight
    valla ben hamilelerle yaşlılara veriyorum ama kızlara vermiyorum onlar bana vermiyo bende onlara yer vermiyorum

afferin len sana :D
  • siz hala otobüse mi binioz ben son sürat jipime biniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christmas
    siz hala otobüse mi binioz ben son sürat jipime biniyorum

jipime son sürat biniyorum derken kosarak filanmi biniyorsun yoksa? :D
  • HAMİLE YA DA KÜÇÜK ÇOCUKLU OLMADIĞI SÜRECE BEN DE VERMİYORUM.

yaşlı bir amcaya yer verdim 5dakka sonra o kalktı 18 yaşındaki kapalı bir kıza yerini verdi.acayip sinir oldum.
  • ben kıyamam ya hemen kalkarım
    reflex olmuş artık.yaşlı görünce buyur geç amcacım,teyzecim
  • dasjhdkjhdsa Abso iyi güldürdün.Teyzeciğimmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

dasjhdkjhdsa Abso iyi güldürdün.Teyzeciğimmiş.

Yazışma ve günlük konuşma dili arasındaki farkları bilmiyorsan ne yapayım?
  • belediyenin ve dolmuşçuların pisliğini biz mi temizleyeceğiz.hayır keriz miyiz de 36 kişilik otobüse 100 kişi biniyoruz. sardalya konservesi gibi. başka ülkede olsun yakarlar yada binmezler.hayır bir de tekele almışlar. rant kavgası var. maliyetine de binemiyoruz. acayip para kırıyorlar
    vermeyin.

koyunmuyuz uleeeeeeyn
  • çocuğu ile ayakta sıkışmış teyzelere yer veririm. hamile görürsem onada yer veririm ama asla genç bir bayana ve laik ayaklarına yatıp dini kötüleyen mongol teyzelere yer vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 4 Aralık 2010; 10:36:39 >
  • yaşlılara yine yer verilir de kadınlara hiç yer vermiyorum. böyle otobüse biner binmez sanki ölecekmiş gibi bakan gözlerle yer aramıyorlar mı sinir oluyorum

10 kişi ile beraber ayakta bekliyorlar hala boş yer var mı diye bakış atıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Literary
    Dogrusunu yapiyorsun.sabah okula giderken (bursa) kadinin biri metroda 2 tane kucuk kizi bde kendisi yerlesmisler ihtiyarlar ayakta kaldi k.sanayidn nilufere gelene kadar kadina sovdum.bundan sonra yatalak gelse yer vermiyorum

çocukları oturtmalarına bende sinır oluyom hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ch4ylak

oda bişeymi ben bomboş metroda ayakda gidiyom hergün
    oturmayı sevmiyorum

+1

Otobüste,metroda oturmuyorum Oturmak nedense benim de hoşuma gitmiyor

Yalnız akşam kız arkadaşımı bıraktıktan sonra bir otobüse biniyorum ordan otobüs bomboş oluyor ve akşam oluyor. O zaman oturması çok tatlı oluyor

• Kafama göre... Nası yer vermezsin diyenede sanane lan derim sanki bi zorunlulukmuş gibi onun kadar benimde oturmaya hakkım var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Şimdiye kadar hep yer verdim ama artık herkese yer vermeyeceğim

Dün bir katın bindi geldi başıma bana tip tip bakıyor hadi vereyim bari dedim bir teşekkür
    bile etmedi koca kıçlı fıçı olmuş karı

Artık maddelerim var...

1-)Eğer aracın kalktığı yerde isem kimseye yer vermiyorum insin 10 dakika diğer aracı beklesin
    en önden sıraya girsin istediği yere otursun...

2-)Kendini belli ede ede yer isteyen kişilere de vermiyorum sanki bir zorunlulukmuş gibi öyle başımıza
    gelip durmasınlar ben istersem kendi rızamla yeri veririm o zivri zekalı uyuz kocakarılara gıcık
    olurum inadım pistir öyle bir şey sezersem yer vermem

3-)Çarşaflı kadınlara zaten yer vermiyorum hala da vermeyecem

........

Neden çarfaşlı kadınlar insan değil mi ?
    Bu VATAN'I Mini Etekli Kızlar Değil Başörtülü Analar Bacılar Kurtardı..Siz Kim Oluyorsunuzda onları beğenmiyorsunuz??

• Carsaflı kadının yaslı olup olmadıgını nerden anlasın garibim

Ayrıca basortu demıyor arkadas kara carsafa burunmus hanımefendilerden bahsediyor fark var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 4 Aralık 2010; 11:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

Oturmak istiyorlarsa taksiye binsinler. Minibüste önce oturanındır yer bende kalkmam.

Yazık gerçekten.İlerde şimdiki gibi genç ,sağlıklı ,zinde olacağınızı sanıyorsunuz herhalde?Ne ekerseniz onu biçersiniz haberiniz ola.Yaşlı eli ayağı zor tutan birini gördüğünüzde bile yer vermiyorsanız sizin insanlığınızdan şüphe ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 4 Aralık 2010; 11:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleee

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Şimdiye kadar hep yer verdim ama artık herkese yer vermeyeceğim

Dün bir katın bindi geldi başıma bana tip tip bakıyor hadi vereyim bari dedim bir teşekkür
    bile etmedi koca kıçlı fıçı olmuş karı

Artık maddelerim var...

1-)Eğer aracın kalktığı yerde isem kimseye yer vermiyorum insin 10 dakika diğer aracı beklesin
    en önden sıraya girsin istediği yere otursun...

2-)Kendini belli ede ede yer isteyen kişilere de vermiyorum sanki bir zorunlulukmuş gibi öyle başımıza
    gelip durmasınlar ben istersem kendi rızamla yeri veririm o zivri zekalı uyuz kocakarılara gıcık
    olurum inadım pistir öyle bir şey sezersem yer vermem

3-)Çarşaflı kadınlara zaten yer vermiyorum hala da vermeyecem

........

Neden çarfaşlı kadınlar insan değil mi ?
    Bu VATAN'I Mini Etekli Kızlar Değil Başörtülü Analar Bacılar Kurtardı..Siz Kim Oluyorsunuzda onları beğenmiyorsunuz??

öyle demek istemedim gelsin bana anadolu kadını kapanmış olsun yaşlı olsun ben ona yer veririm

ama istanbul da olup öyle simsiyah olup gerici kadınlara yer vermem kapanmaktan kapanmaya

fark var...ben gelenek değilde görüş bakamından kapananları sevmiyorum bu kapanmada çarşaf

oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Carsaflı kadının yaslı olup olmadıgını nerden anlasın garibim

geçen gün bitanesinin bıyıkları vardı basbaya şilet vurmuş erkek mi kadın mı belli değildi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.