Şimdi Ara

Artık Yaşlılara Yer Vermiyorum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
4
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meleee

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Şimdiye kadar hep yer verdim ama artık herkese yer vermeyeceğim

Dün bir katın bindi geldi başıma bana tip tip bakıyor hadi vereyim bari dedim bir teşekkür
    bile etmedi koca kıçlı fıçı olmuş karı

Artık maddelerim var...

1-)Eğer aracın kalktığı yerde isem kimseye yer vermiyorum insin 10 dakika diğer aracı beklesin
    en önden sıraya girsin istediği yere otursun...

2-)Kendini belli ede ede yer isteyen kişilere de vermiyorum sanki bir zorunlulukmuş gibi öyle başımıza
    gelip durmasınlar ben istersem kendi rızamla yeri veririm o zivri zekalı uyuz kocakarılara gıcık
    olurum inadım pistir öyle bir şey sezersem yer vermem

3-)Çarşaflı kadınlara zaten yer vermiyorum hala da vermeyecem

........

Neden çarfaşlı kadınlar insan değil mi ?
    Bu VATAN'I Mini Etekli Kızlar Değil Başörtülü Analar Bacılar Kurtardı..Siz Kim Oluyorsunuzda onları beğenmiyorsunuz??

Başörtü ve çarşaf aynı şey değil.

• FORUMDA DOLU OTOBÜSTE YAŞLILARA YER VERMEMLİ DAKİKALAR
  • Çizmek isteyip de çizemediğim karikatürlere ilham kaynağı oldunuz, geliyor karikatür.
  • quote:

quote:

Dün bir katın bindi geldi başıma bana tip tip bakıyor hadi vereyim bari dedim bir teşekkür

Artık maddelerim var...

1-)Eğer aracın kalktığı yerde isem kimseye yer vermiyorum insin 10 dakika diğer aracı beklesin

2-)Kendini belli ede ede yer isteyen kişilere de vermiyorum sanki bir zorunlulukmuş gibi öyle başımıza
    gelip durmasınlar ben istersem kendi rızamla yeri veririm o zivri zekalı uyuz kocakarılara gıcık

........

Bu VATAN'I Mini Etekli Kızlar Değil Başörtülü Analar Bacılar Kurtardı..Siz Kim Oluyorsunuzda onları beğenmiyorsunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Çizmek isteyip de çizemediğim karikatürlere ilham kaynağı oldunuz, geliyor karikatür.

Buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_44696121/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Artık maddelerim var...

........

öyle demek istemedim gelsin bana anadolu kadını kapanmış olsun yaşlı olsun ben ona yer veririm

ama istanbul da olup öyle simsiyah olup gerici kadınlara yer vermem kapanmaktan kapanmaya

fark var...ben gelenek değilde görüş bakamından kapananları sevmiyorum bu kapanmada çarşaf

oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Carsaflı kadının yaslı olup olmadıgını nerden anlasın garibim

geçen gün bitanesinin bıyıkları vardı basbaya şilet vurmuş erkek mi kadın mı belli değildi

Bence sen görüşlerinle değil cinsel duygularınla bu yargıya varıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: everyevery5

Bence sen görüşlerinle değil cinsel duygularınla bu yargıya varıyorsun

bilemiyorum bana göre eli öpülecek kapalı kadın vardır eli öpülmeyecek kapalı kadın vardır neyse

konuyu dağıtmayalım...
  • bazen yaşlılar sert oluyor bilinçli bir şekilde yer istiyorlar falan,zaten vereceğiz yeri kasmaama ben gene de her gördüğüm yaşlıya yer vermeye çalışıyorum aşırı yorgun değilsem.misal geçenlerde halı saha maçından sonra yer vermemiştim birisine.

düşünün,bazen siz bile otobüste tutunurken kolunuz ağrıyabiliyor,ayakta dururken sıcaktan başınız dönüyor.yaşlılarda bu tarz durumlar birkaç kat ağır oluyordur herhalde,empati yapmak lazım.ben o durumda olsam hemen bir yere oturmak isterdim herhalde.
  • Ben yarım saat boş otobüsün gelmesini bekliyorum boş gelirse veya az doluysa biniyorum Genç kızlara hiç yer vermem umrumda değil ama türbanlı bayanlara ve yaşlı yüzünde %5 lik bir nur olan teyzelere yer veririm. Ayrıca otobüse zor çıkan yaşlı amcalara yer veririm. Hamilelere yer veririm. Elinde bebeği olana yer veririm. Elinde 3 yaşlarında çocuğu olanlara yer veririm.

Bu arada Eğer bende ayakta gidiyorsam ve boşaldıysa ilk bayanlara oturması için öncelik veririm baktım bayan yok yaşını başını almış kişilere öncelik veririm.

Ama Mini okul etekli kızlara dekolteli bayanlara asla yer vermem ayakta daha güzel oluyor

Birde geçen yanımda oturan 19 20 yaşlarında genç dedi teyzeye yer versene dedim çok düşünüyorsan kalk kendin ver kalkıp vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 4 Aralık 2010; 12:32:30 >

• Sen zaten hiç yaslanmıcan hep geç kalcan. Senin dizinde romatizma olduğunda, otobüste iki saat ayakta gittiğinde ayağına iğneler batıyo gibi olmayacak.
  • Ben hamile bayanlara kesin yer veririm ama yaşlısına görede değişir yer verme fikrim.Çoğu yaşlı karılar gelmiş 60-70 yaşına cumartesi-pazar alışverişe çıkıyolar sonra bizden yer bekliyolar çıkma arkadaşım otur evinde naabak yani bizde yorgun oluyoz zaten yolculuk 1 saat sürüyo (Eryaman/Kızılay) bide beleş biniyolar zaten bazen gıcık oluyorum
  • ne kadar insanlıktan nasibini almamışlarda olsa yalı teyzeler-dedeler ve hamilelere yer veririm ama emrivaki konuşan olursa ölsem kalkmam kaldırırlar ancaa.....
  • birleşip körüklü otobüs alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

birleşip körüklü otobüs alalım

bana uyar... 25 ykr yetermi aga o kadar param var.
  • Oturmak isteyen taksiye binsin,yada sonraki otobüsü beklesin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

ben de vermiyorum ama hamile olunca yer vermek lazım ..neden yer vermediğime gelince bu ülkenin insanının hak etmediği düşüncesindeyim yer vermek istersen bu içinden gelen birşeydir zorla yapılan birşey değil bunlar dilenci gibi başında dikilir hoflar poflar psikolojik baskıyla yeri alır bu iğrenç birşey..hele ki uzun yol trenlerinde..montumu değiştirmek için ayağa kalktım bi baktım 2 tane peynir oturmuş bile yerime ayıp dedim ya yaşından başından utan

Bayılıyorum şu mesajlara Kaç kişi var bu ülkede 3-5 kişi mi ? Genellemeye bak ya Hadi onu da geçtim, git araplara ruslara yunanlara yer ver ozaman. Hatta yazın bodruma falan git, orda kısa mesafeli dolmuşlar çok, sırf ingiliz 50+ teyzelere yer vermek için bir kaç sefer bin hergün. Come here teyzeee

her mesajın gibi bu da sağlam bi temele dayanmıyor ALAKben kocaeli üniversitesinde okudum ve 4 yıl boyunca her allahın günü istanbul izmit arası adapazarı treninde yer aldım inan bana o trenlerde ülkenin her kesiminden insanlar gördüm ve hiçbiri haketmiyordu bu ülkede ilişkiler duygu sömürmeye dayanıyor benim için dilenci neyse başımda bekleyip yer isterken mırmırlanan kadın / erkek de aynı şey

• quote:

quote:

quote:

ben de vermiyorum ama hamile olunca yer vermek lazım ..neden yer vermediğime gelince bu ülkenin insanının hak etmediği düşüncesindeyim yer vermek istersen bu içinden gelen birşeydir zorla yapılan birşey değil bunlar dilenci gibi başında dikilir hoflar poflar psikolojik baskıyla yeri alır bu iğrenç birşey..hele ki uzun yol trenlerinde..montumu değiştirmek için ayağa kalktım bi baktım 2 tane peynir oturmuş bile yerime ayıp dedim ya yaşından başından utan

Bayılıyorum şu mesajlara Kaç kişi var bu ülkede 3-5 kişi mi ? Genellemeye bak ya Hadi onu da geçtim, git araplara ruslara yunanlara yer ver ozaman. Hatta yazın bodruma falan git, orda kısa mesafeli dolmuşlar çok, sırf ingiliz 50+ teyzelere yer vermek için bir kaç sefer bin hergün. Come here teyzeee

her mesajın gibi bu da sağlam bi temele dayanmıyor ALAKben kocaeli üniversitesinde okudum ve 4 yıl boyunca her allahın günü istanbul izmit arası adapazarı treninde yer aldım inan bana o trenlerde ülkenin her kesiminden insanlar gördüm ve hiçbiri haketmiyordu bu ülkede ilişkiler duygu sömürmeye dayanıyor benim için dilenci neyse başımda bekleyip yer isterken mırmırlanan kadın / erkek de aynı şey

Sevgili kardeşim öncelikle konuya yorumum yok, ben sadece gözüme çarpan mesajları alıntı yapar ve yorumlarım. İyi ya da kötü. Bolca insan görmüşsündür tanımışsındır eyvallah. Senin için dilencilikle bir dedenin gelip başında yer için beklemesi aynı şeydir,eyvallah. Peki bunların yanı sıra,otobüse binip sağlığı sıhhati yerinde olduğundan hiç yer beklemeden mertçe ayakta duran dedeler hatta nineler bile varken senin yaptığın genelleme biraz yanlış olmuyor mu? Sen de haklısın tabi, "aynen kardeşim bu tarz genellemeler kişinin önyargısından ibarettir haksızlık ettim" diyemezsin Ayrıca her mesajımı takip ettiğini bilmiyordum, eyvallah ;)

• Duraktan minübüse bindim içerde 2-3 kişi var geçtim en arkaya oturdum kadının bir tanesi bindi o kadar boş yerden geldi benden yer istedi dedim hanımefendi o kadar boş yerden gelip benim oturduğum yerimi buldunuz kadın başladı söylenmeye aldırmadım bende gitti bu sefer bi dolu yükü olan adamdan yer istedi gel de delirme boş yeri bulmuş boş yeri beğenmiyor millet kafayı yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

Her gün Ataşehir-Üsküdar güzergahında gidip geliyorum. Git-gel toplam 2 saatim yollarda geçiyor.

Perşembe okuldan çıktım, bindim otobüse her zamanki gibi. 2-3 yer kalmıştı. Onları da zaten binen diğer kişilerle beraber doldurduk. Ben de sol arka taraftaki dörtlüde yer buldum. Taktım kulaklığı, slow bir şeyler dinlemeye başladım.

Sonraki durakta 45-46 yaşlarında teyzenin biri bindi. Yer istedi benden. Ben de kulaklığımı çıkarıp, "Kusura bakmayın teyzeciğim, çok yorgunum." dedim. Hiçbir şey demedi.

Tam kulaklığımı tekrar takarken, yanındaki kadına "Görüyor musun kızım, yeni nesil hep böyle." dedi. O an sinirlendim biraz. "Teyzeciğim, siz kaç saattir dışarıdasınız?" dedim. "3-4 saattir evladım, çok yoruldum." dedi. Ben de, "Bakın teyzeciğim; iki haftadır sınavlara giriyorum. Bugün ikisi sınav olmak üzere yedi ders vardı. Zaten 1 haftadır halsizim ve sınav var diye zar zor okula geliyorum, günlerdir canım çıkıyor. Lütfen bırakın da evime dönerken oturayım şu koltukta. Bakın; çantam yerde, kucağıma alamıyorum. Defteri, kitabı zor sığdırdım. Kucağıma alınca bacaklarım ağrıyor. Normalde yer verirdim ama cidden çok kötüyüm. Ne olur anlayın beni." dedim. Kadın hiçbir şey demedi. Gitti başka birinden yer istedi zaten daha sonra da. Millet de tip tip baktı bana.

Sınava girsen çıksan nolur.Kaç yazar.Sanki koşarak gidiyorsun evine.Kalk ayakta bekle.
    Mert olun biraz gururlu onurlu olun.Teyze sana cevap vermediyse yaptığın saygısızlıktan ötürü vermemiştir.
    Çok yorgunum diye ağlayacağına hiç çıkarmasaydın o kulaklığı kulağından.
    Umarım gün gelir aynısını sen yaşarsın.Hatta dahada beterini.
    Yazık..

Aynı durumda sen olsan bunları diyebilecek misin acaba? Çantayı kucağımda tutamıyorum diyorum, ayaktayken sırtımda nasıl taşıyacağım? Eve geldiğim gibi kendimi yatağa yığdım zaten zor geldim. 2 haftadır beynim sulandı, her tarafım ağrıyor. Berbat durumdayım ya!

Klavyeden kolay tabii laf atmak...

adam olup derslerine zamanında çalış,2 hafta kala aklın başına gelirse tabi beynin sulanır

Saçmalıyorsun bu işler yaşa başa bakmaz eğer ki hastaysan rahatsızsan vs. ben de orda olsam isterse 80 yaşında kadın gelsin yer vermem, çünkü hemen hemen aynı durumdayız.

Bu kadının gözleri yok mu peki bu otobüse binerken neden yer verileceginden emin bir şekilde biniyor madem oturmak zorunda arkadaki arabaya binemez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 4 Aralık 2010; 13:11:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TyleR DuRDeNx

Birilerinin çıkarlarına ters davranırsa hemen ahlaksız, terbiyesiz olursun, ayıp olur. İyi yapıyorsun, ben de yer vermiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Yaşlıyı anladımda hamileye yer vermen lazım.Umarım belanı bulursun tez vakitte

Umarım hamile kalırsın da yer vermezler.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.