|
Asal Sayıların Kaçar Kaçar Arttığını Listeleyen Program
-
-
3-5 satır kod hocam işim olmasa yazardım, forum kültürü o kadar da ölmedi bence. -
Al kardeşim C ile yazdım, özlemişim C yi. B yerine istediğini verebilirsin 1000 10000 100000 neyse.
#include<stdio.h>
int prime(int n)
{
int i;
for(i=2;i<=n/2;i++)
{
if(n%i==0)
return 0;
}
return 1;
}
int main()
{
int b = 100, c = 2; // ilk asal sayı;
for(int i=3; i <= b; i++){
if(prime(i)){
printf("i= %d c = %d artis = %d\n",i,c,i-c);
c = i;
}
}
return 0;
}
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 5 Şubat 2022; 9:32:59 > -
Uygulamanın görüntüsü:
Tablonun görüntüsü:
Uygulamayı özel mesaj olarak gönderdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 5 Şubat 2022; 11:41:2 >
-
Para verdin mi -
Çok teşekkür ederim. -
Kardeşim yaptığım uygulama hakkında görüşlerini çok merak ediyorum.
-
Tkinter, Pandas falan mı kullandınız hocam? -
kaynak kodu paylaş len
-
C++, Delphi ve HTML kullandım.
-
Kapalı kaynak kodlu uygulama yazıyorum ben.😁
-
konuyu açan arkadaş fikrini belirtmeyecek belli. biz belirtirdik ama madem paylaşmak istemiyorsun... yalnızlığa mahkumsun.....................................................................................
ayrıca bulaştırdın virüsü de hadi yine iyisin kaç bitcoin kastın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 20 Şubat 2022; 11:11:22 > -
Bilip bilmeden hakkımda yorum yapmazsan sevinirim. Programlama biliyorum; ama bu bilgimi bir kez olsun kötü niyetle kullanmadım.
Kaldı ki konu sahibine özelden virüs taraması sonucunu da atmıştım.
Kripto paralarla da bugüne kadar işim olmadı, bundan sonra da olmaz, bundan emin olabilirsin.
Sadece yazdığım hiçbir programın kodunu paylaşmıyorum, o kadar.
Bu kadar paranoyaksanız telefonunuzu camdan fırlatın atın bence. Zira Google, Facebook, Instagram vs. size benden daha çok zarar veriyor.
-
Dalga geçiyor. -
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Ya dalgayı Drake geçiyorsa
O değilde çamur atmadı üye kişi üstüne alınma bu kadar şaka yapıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X